reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Madzia...no widzisz nie pomyślałam:-D:-D:-D to ustawiam Rowerek w kierunku A4 i bede gnac co sił:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...tylko nie wiem kiedy Cię dogonię:-D:-D:-D. ale dam znać:-)
moje dziecko było już conajmniej kilkunstoma osobami. np Bamdziul ( ktoś kto specjalizuje się w robieniu BAM ), ciocia Madzia (odjulki) ciocia Gosia ciocia lola. potluś (Piotruś i to nie wiem skąd) dzidziuś, chopcik, duzi Cinek,zuzia, Julcia,Michałek, Komuś (nam się to kojarzy jednoznacznie z poprzednia epoką ale jej powstało od mamrotania, dam komuś siociek i stwierdziła że to dobra nazwa ) :)
no a aktualnie Ciesio, pomiędzy bywa oczywiscie sobą czasami:tak::tak::tak::tak:

Post, no to marzenie Wam się spełnia: macie mnóstwo dzieci, a tylko dwa razy musiałaś się z porodem męczyć:-D:-D Ja jestem głównie matką dzidziusia, ktorego trzeba lulać i dawać mleczko, tatusia, który jeździ autem z Kubusiem do pracy i odwozi dziecko do żłobka oraz kotka, który ostatnio tak się wczuł w rolę, że usiłował przekonać mnie, że może siusiu tylko do kuwety robić:-p

reklama
Kic to zddrowia i wyniku powyżej 10 :-):-):-)
Surv, flo, zdrowia i cierpliwości
Madzia..witaj w klubie aczkolwiek jak ja cie teraz będę ścigać a? :-):-):-):-) ja mam dodatkowo rowerek i dzisiaj mam dzień jazdy:-D:-D:-D:-D..chociaz moje dziecko mi zasugerowało że mogłabym tym rowerkiem do pracy popylać...:-) to byłoby z serii bezcenne:-D post popylająca na treningowym do pracy:tak::tak:
U nas tfu tfu tfu...
młoda od wczorajszego wieczoru jest Czesiem...oj nie nadązam za jej osobowościami :-):-):-). a jest od mierzenia czapki którą jej wczoraj zrobiłam bo załozyła ją jak koleś co z piwem stoi pod sklepem.. i mówię do m. popatrz jaki Czesiek...no i Czesiem została.. nawet dzisiaj rano mi mówi..nie mów do mnie Ika tylko pzeciez ciesio jestem./....no fakt zapomniałam:-D:-D:-D:-D:-D
już nie mówiac jak miałam wychodne i akurat była ciocia Lolą to mówi do Tatusia...Tatuś kąpie ciocie lolę...:szok::szok::szok: o i ziaklada cioci pampesika...
no nie mam pytań...dobrze że do przedszkola nie chodzi bo by Panie się przeraziły,,, ojciec codzienine inną ciocie myje i zakłada papesiki...no odjazd
widze że to ma raczej po mnie tą pokręcona wyobraźnię:-D:-D:-D

Pabla a Ty jesteś?? będę 25 26 11 w Warszawie, masz czas na jakąs kawkę wieczorkiem???
:-):-):-)
oki wracam do pracy
miłego dnia

ooooooooo to masz rzeczywiscie wesoło w domu
no no ma Twoje dziecko fantazje,ciagle jest kims innym:)

Hej.
Post myslalam ze Ika jest Czesiem z Wlatcy Moch:-D Ma fantazje:tak:
Kic i jak wynik? Zdrowia zycze.Kubus bedzie mial fajny prezen:tak:Mam pytanie Ty robilas ta diete dokladnie jak jest czy zmienialas cos? Ja nie potrafie dobierac tak skladnikow:baffled: Narazie sie zastanawiam, chcialabym ja zrobic.
Post, Madzia przylaczyla bym sie do Was z rowerkiem tylko rower lezy zlozony w piwnicy i nie mam na niego miejsca w domu:-(
Madzia trzymam kciuki za dietke:tak:
Tosika jak sie udala imprezka?
U nas pogoda do bani:-(Caly dzien pada:wściekła/y: Ciemno jak w du....Dzis zeszlam z nocki i mam 4 dni wolnego:happy2::happy2::happy2:

Witam Koleżanki:-D
ostatnio miałam kilka popołudniówek to oczywiście do kompa nawet nie zajrzałam, więc wreszcie nadrabiam zaległości:-D:-D:-D
Post Twoja Ikusia jest niemożliwa;-);-) wyobraźnia godna 4latki:-) a jak w domu wesoło:-D:-D:-D:-D
Kic zdrówka i oczywiście trzymam kciuki za odpowiedni wynik:tak::tak:
Dorka miłego odpoczynku od pracy, ja od jutra zaczynam 3 nocki, ale u mnie w pracy nocki to wczasy:-p
Tosika motyw impreski zarąbisty, aż umieram z ciekawości jakie wrażenia:-D:-D
Madzia a co Ty znowu katujesz się dietą;-) ja się pytam kurde po co??:-p od razu przypomina mi się Iza jak jakiś czas temu była na Dukanie żeby ze 3 kg zgubić:-p:-p:-p jesteście niemożliwe:-) powodzenia:-)

u nas pogoda lipna, ale jakoś dajemy radę choć Mały po 19 już ciężko śpiący jest:-p ja mam lenia, na szczęście M ma popołudnia, więc szansa na wojny domowe jest równo 0:-) a tak poważnie to strasznie mnie na Dzidziusia bierze i gdyby nie to, że mam umowę do maja i muszę czekać czy mi przedłużą, to już bym się brała za robotę;-) normalnie jak sobie pomyślę o ciąży i Bobasku to aż mnie wszystko boli, już mi się po nocach śni, że karmie Maleństwo piersią i umieram ze strachu bo mi mało mleka leci - wiry konkretne:dry::-p nic poczekam cierpliwie do maja a potem M ma przerąbane, no chyba żeby coś wyszło wcześniej, ale może lepiej nie:-p miłego wieczoru:-D

Dorka tak robiłam jak jest napisane :) To zależy ile chcesz schudnąć, od tego zalezy ile dni zrobisz fazy uderzeniowej, a potem dodajesz warzywa (te które są dozwolone) i lecisz 5dni protein (czyli białko) i 5 dni z warzywami i tak długo aż osiągniesz swoją upragnioną wagę, potem faza stabilizacji i już jesteś super laska:-p:-)co do składników to wiadomo leciałam na serkach wiejski (tych light) jogurtach naturalnych i jogobelach light (sa słodzone aspartamem) serkach homogenizowanych, ser biały chudy. Mięso wołowe i kurczak (pierś) i z tego robiłam różne cuda :)Na śniadanie jadłam np 2 jajka na twardo i pół ogórka wymieszanego z serkiem wiejskim:) z czasem pomysły same się nasuwają:) polecam jego książki, tam masz wiele pomysłów nawet na ciasta :)
Madzia wpadam w kompleksy, ty taka chuda laska a jeszcze ccoś zamierzasz ze sobą zrobić:cool2:
Post Ika jest debeściara:-D:-D:-D
Wyniki za 2 dni, czyli może w środę będą :)

hej,
jestem tylko przelotem...
do pracy chodzę ale czuję się kiepsko, całe dnie mi niedobrze.
ogólnie u nas spoko, młoda ok, my też, tylko te nudności i mdłości mnie wykończą.
Kicrym - czekam na wynik!
Post - spróbowałabyś się nie odezwać jak przyjedziesz!!! jestem w Wawie i będę wtedy też. a Ty gdzie będziesz nocować?

Jestem! W pracy w huk roboty, więc nie miałam kiedy zaglądnąć...
Kic, zdrówka! No i z niecierpliwością czekam na środowe wyniki ;-) Powodzenia!
Madzia, Miki ma duplo i z nich buduje cuda. Teraz dopiero dostał takie od 5 lat i jeszcze sobie z nimi nie radzi, bo raz, że musi ktoś z nim to złożyć, a dwa, to są malutkie delikatne klocki i konstrukcje i co chwilę mu się rozwala i się wścieka. Grzecznie lego schowaj i będzie za kilka lat ;-)
Post, uśmiałam się z Iki Czesia. Niezła jest :-) Może wskocz na ten rowerek, ale w kierunku Tarnowa ;-) nawet wyjdę Ci na przeciw ;-)

hej dziewczynki
grzecznie się witam i potulnie przepraszam za nieobecność na bb

teraz poprzewracam kilkanaście stron coby zorientować się co słychować
no i oczywiście bijąc się w piersi obiecuję poprawę

reklama
no i jestem po przeczytaniu 20stu ostanich stron

Kasiu, Kate i Kamu - spóźnione życzonka i uściski

no i melduję, że usunęłam suwaczki bo były ze stronki maluchy.pl i jakoś łysawo;-)

kic trzymam kciuki za teścik

u nas trochę wyjazdowo, trochę chorobowo a ja jeszcze w jakiś dołek jesienny wpadłam i normalnie masakra
byłam 2 tyg u rodziców z Tymim coby złapać dystans ale wróciłam taka sama jak przed wyjazdem, później jakieś choróbsko mnie dopadło - tydzień na antybiotyku i tydzień bez cherlałam jak gruźlik
często myslałam jednak o Was (klikać tylko się nie chciało)
postanawiam poprawę:-):tak::tak::tak:

a teraz zmykam bo moje też ostatnio godz 4:00 pobudki urządza i chodzę notorycznie niewyspana
dobrych snów;-)

Do góry