Witam, bylam dzis w pracy i na 12godzin 8godzin mialam awarie to sie zbytnio nie napracowalam
Ale jak to sie mowi "niedzielna praca w g...no sie obraca";-)
Survi trzyma kciuki zeby sasiad chcial jeszcze kupic od Was mieszkanie,a Wy zebyscie znalezli w koncu wymarzony dom
Kamu tak jak pisze Survi spróbuj we Wroclawiu poskladac CV, a noz sie uda
Pabla fajnie ze Lenka tak dobrze przyjela siostre
oby tak dalej
Kic ale mialas aktywny dzien
. Twoja godzina ZERO juz za chwile
A coreczka jak bedzie miala na imie?
Renia u nas tez dzis ladnie tylko ze ja nie skozystalam
Madzia oby Mackowi lagodnie przeszla ospa i zebys Ty nie zlapala
U nas tez panuje ospa, ja jeszcze nie mialam wiec zobaczymy
Tosika fajnie masz z tym domem ja tez chce.....Ty jak zwykle zalatana
Wiecej nie pamietam,ide myc zeby Misi i chyba spac bo jutro znowu o 5.20 pobudka, a w piatek jedziemy na wekeend nad morze o ile nie wyjdzie ospa
Dobranoc jutro zajrze
Ale jak to sie mowi "niedzielna praca w g...no sie obraca";-)Survi trzyma kciuki zeby sasiad chcial jeszcze kupic od Was mieszkanie,a Wy zebyscie znalezli w koncu wymarzony dom

Kamu tak jak pisze Survi spróbuj we Wroclawiu poskladac CV, a noz sie uda

Pabla fajnie ze Lenka tak dobrze przyjela siostre
oby tak dalej
Kic ale mialas aktywny dzien
. Twoja godzina ZERO juz za chwile
A coreczka jak bedzie miala na imie?Renia u nas tez dzis ladnie tylko ze ja nie skozystalam

Madzia oby Mackowi lagodnie przeszla ospa i zebys Ty nie zlapala
U nas tez panuje ospa, ja jeszcze nie mialam wiec zobaczymy
Tosika fajnie masz z tym domem ja tez chce.....Ty jak zwykle zalatana

Wiecej nie pamietam,ide myc zeby Misi i chyba spac bo jutro znowu o 5.20 pobudka, a w piatek jedziemy na wekeend nad morze o ile nie wyjdzie ospa

Dobranoc jutro zajrze

Więc jutro powtórka i wątpliwa przyjemność obcowania z personelem dziekanatu, ktory nie zaważając, że niektórzy petenci są w wieku ich matek, zwracają się do nich per "niech przyniesie, niech wyjdzie" i aż korci, żeby się odszczeknąć "niech sobie chłopa znajdzie, a nie na ludziach się wyżywa"
każdemu podoba się coś innego i nie umiemy się zdecydować, ba ja bym sama podjęła decyzję ale też nie wiem co najbardziej mi się podoba
oby jutro udało się wszystko załatwić
Młody był dzielny, ładnie wołał siku i nie szalał z zakupami - bo tego sie obawiałam, że będzie wszystko wołał, ale wróciliśmy tylko z cymbałkami i drewnianym wozem strażackim