Hejka
Net mam na wykończeniu, więc nie umiem wam odpisać, nawet jak się połączę i poczytam to już mi się ścina jak chcę odpisać
wczoraj poczytałam, więc nie wiem czy wszystko zapamiętałam
Surv super, że sprawa z domem przybiera tempa
a co teraz z przedszkolem;-)
Pabla mój Kuba się bał suszarki więc nie było mowy o zasypianiu
a krzyki to chyba normalne bo Kuba wrzeszczy jak opętany, a jeszcze dziecka nie ma
jak hulajnoga?
KATE no to Cię choroby dopadły
ale to prawda, trzeba się porządnie wyleczyć, wiem coś o tym, bo też nie wzięłam L4 i po 4 dniach znowu miałam zapalenie gardła
Madzia jak Maciek chce to nie zakładaj
ja na początku odsadzałam Kubę ok. 1 i 4, no i rano jak wstawał to od razu na nocnik, teraz jak dużo na noc pije to ok 2-3 go wysadzam a potem sam już idzie, a jak nie "wypije litra" to w ogóle nie wysadzam, słyszę jak sam wstaje ok 4-5 i sika
w Lidlu mają być podgumowane prześcieradła, chyba nabędę ze 2 sztuki, bo teraz mam takie podkłady podceratkowane ale jednak takie prześcieradło lepiej będzie chronić
Idę szykować śniadanie,pogoda u nas kiepska, znowu szaro i buro, ale przynajmniej nie pada, więc wyjdziemy na rowerek
wczoraj mały popylał na biegaczu, szok jak nogi daje w górę i utrzymuje równowagę
miłego dnia!
Net mam na wykończeniu, więc nie umiem wam odpisać, nawet jak się połączę i poczytam to już mi się ścina jak chcę odpisać

wczoraj poczytałam, więc nie wiem czy wszystko zapamiętałam

Surv super, że sprawa z domem przybiera tempa

Pabla mój Kuba się bał suszarki więc nie było mowy o zasypianiu

KATE no to Cię choroby dopadły

Madzia jak Maciek chce to nie zakładaj

Idę szykować śniadanie,pogoda u nas kiepska, znowu szaro i buro, ale przynajmniej nie pada, więc wyjdziemy na rowerek

miłego dnia!