reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv super, ze masz dzis wizyte

Dorka obys to zwolnienie dostała bez problemu. No i zdrówka dla Misi

Madzia oj te chłopy w większości takie duże dzieci
Moje chłopiska też tak bałaganią, że szału dostaję

Pabla super, że już po chrzcinach. Dziś Sonka musi odreagować

A ja wizyte mam w środę
Dzis i jutro poleżę to pewnie ciut ozdrowieję
Mam dalej brać tą luteinę (już mam jej dość) ale oby to dla zdrowotności kruszyny

Milego:-)))

reklama
Madzia..no od Ciebie zależy, oferta się nie przeterminowuje:-)
Surv..nie nakręcaj sie kobieto, tylko spokój może Cię uratować, ja z cinkiem plamiłam tak do 12-go tygodnia, także różnie być może i spokojnie czekaj, oczywiście jak sie nerwujesz jedź do lekarza, niech Ci zrobią USG. ja kciuki trzymam nadal, plamienie również oznacza że ten zarodek może się zagnieżdżać albo właśnie krwiak, tylko niech Ci ta kobieta robi odrazu na dobrym sprzęcie, bo wiesz mi lekarz robił w 8 miesiącu na usg takim zwykłym bo cos tam chciał sprawdzic przy wizycie.. to mówił...eeeee chłopak??? to się śmiać zaczełam, bo ja to wiem od 4 miesiąca a on na to że to usg to średniej jakości

No juz po wizycie mam zwolnienie do 10.10. 2011 :tak: Mam jeszcze przyjsc w srode jak bedzie lekarz medycyny pracy i on mi napisze przeciwskazania do mojej pracy jak jestem w ciazy to moze moj ginekolog mi da juz nastepne zwolnienia:tak:
Pabla widzialam zdjecia Sonka bosko wyglada w tym kopleciku:tak:
Renia odpoczywaj troche napewno bedzie lepiej:tak:
Survi trzymam kciuki za fasolke:tak:

hej hej
Kic dziekujemy slicznie za przesylke, buziaczki
Surv trzymam kciuki i pisz od razu po wuzycie, musi byc dobrze, wiele dziewczyn krwawi na poczatku

jestem po pracy, cos kicham znowu grrr zabrali mi prąd i sobie godzine poczytalam-bomba haha ale teraz trzeba sie wziasc za sprzatnie blee

zdrowia wszystkim

Surv, ja to chyba razem z Tobą osiwieję ;-) W każdym razie prosze nie unikac informowania nas na bieżąco!
Pabla, pewnie Sonia musi odreagować tą grzeczność:sorry:
Dorka, super, że masz zwolnienie - odpoczywaj. Szkoda, że Misia musi w domu siedzieć
Renia, to jeszcze chwileczke poczekasz na wizytę
Madzia, mój m też duże dziecko, więc wiem co czujesz:baffled:
U nas pieknie i tak chyba ma być do końca tygodnia:tak:

dooobra... dzieciak jest nie do zdarcia...rośnie nadal, serce mu bije i ma w d** krwotoki.. tym razem udało się zobaczyć, że prawdopodobnie mam krwiaka i stąd te atrakcje. Mam się oszczedzać, brać nospę i luteinę i grzecznie czekać aż się wchłonie. Do tego czasu dalsze krwawienia niewykluczone, a moja utrata zmysłów niemal gwarantowana:-p Mam nadzieję, że może urodzę jakiegoś znanego tyrana czy bandytę, żebym mogła się współpensjonariuszkom w zakładzie zamkniętym chwalić, że to mój syn, jak go bedą w TV pokazywać:-p:-p

Renia, no to super, że wizyta już w srodę, a do tego czasu oszczedzaj się!

Dorka, no i fajnie, że masz zwolnienie - możesz już pełnoprawnie siedzieć w domu i hodować fasolkę;-) Szkoda tylko, że Misia chora, ale jeśli rzeczywiście bedzie tak ciepło, jak u nas dziś, to moze za parę dni mogłabyś już z nią wyjść na spacer, żeby Ci domu nie rozniosła:-p

i nie pamiętam co jeszcze...zaraz wyprawiam Flo do Laury, a sama siadam do roboty, bo dziś przez stresy prawie nic nie popracowałam:baffled:

Survi super wiesci:tak::tak::tak: Teraz sie oszczedzaj:tak: Misia jak narazie ok nie roznosi domu ale juz jej sie nudzi i ciagle marudzi wiec jak jutro tez bedzie cieplo(dzis ok 22st) to pojdziemy na plac zabaw:tak:
Iza zdrowka i sily na sprzatanie:-D
Kasia u nas tez ma byc cieplo i wekeend najprawdopodobniej tez:tak:
Ja zdrzemnelam sie 2 godzi ale jakos malo bo dalej jestem spiaca, chwile porysowalam z Misia i dalej mi sie nic nie chce:baffled:

Witam wieczorkiem :)
Dorka fajnie że zwolnienie już masz, teraz odpoczywaj :tak:zdrówka dla Misi:tak:
Surv no co za piękne wieści!oby młody rósł w siłę i nie denerwował mamusi:tak:
Kasia u nas też ładnie, rano było bardzo zimno ale potem się wypogodziło i było piekne słońce, cały dzień na placu zabaw spędziliśmy jak za dobrych wakacyjnych czasów:tak:
Izabelka nie ma za co, u mnie by się przeterminowało:happy:
Renia, Madzia moi też bałaganią, do sprzątanie oczywiście dwie lewe rączki, szczególnie ten starszy:confused2::angry:

Dziewczyny zaczęły się wyprzedaże w H&M:tak::-p:-p:-D:-D:-D:-Do dziwo jak mam już dla kogo różowe kupować to wydawało mi się że więcej jest na "małego chłopczyka":-p:-p
spokojnej nocki!

reklama
Surv, cudne wieści! Bardzo się cieszę. Ale gość jest charakterny, nie ma co ;-)
Kic, u nas rano jest 5 stopni - zimno jak fiks! A ja komunikacją miejską do pracy, więc mało komfortowo, bo muszę się zwyubierać :-/
Pabla, cudnie Sonia wyglądała na chrzcinach. Post - Ty to masz fach w ręku:tak:
Olga coś chrypi. Mam nadzieję, że nie rozwinie się to. Poza tym nie ma żadnych innych objawów. Post, co dawałaś Ice na chrypkę?

Do góry