reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam i dziekuje bardzo za zyczenia:tak:
Survi ja juz sie zaopatrzylam na razie w jedna dluzsza tunike, moja siostra Justyna przyjezdza w pazdzierniku to mi pewnie tez cos przywiezie i bedzie ok:tak: My w sobote tez sie wybieramy na wies ok godziny drogi od nas i juz sie boje bo rano najgorzej sie czuje:baffled:
Renia ja jak zrobilam sobie test to juz zaczynalam kichac:-D Potem poszlo juz lawinowo:tak: Zdrowka zycze i wezwij lekarza do domu!!!!:tak:
Haszi wspolczuje tych niedokonczonych remontow:baffled:Nas tez czeka remont ale to chyba pozniej:tak: Ja pisze teraz z kolysankami Minimini np. Aaa kotki dwa, Czarny Alibaba:tak:
Madzia ja i tak bym nie dala rady chodzic do pracy szczegolnie na pierwsza zmiane:no: dzis na przyklad ciemno mi sie przed oczami robilo jak szykowalam Misi lekarstwa:baffled: A na plac zabaw raczej nie pojdziemy mala tak kaszlala w nocy ze boje sie zeby jej sie nie pogorszylo:tak: ale ten czas leci juz niedlugo bedzie Twoja Majka na swiecie :tak:
Kic ja na Twoim miejscu bym sie zdrzemnela:tak:
Post zdrowka dla Iki:tak:
U nas w przedszkolu ok 15 dzieci:szok: Zapalenie pluc i oskrzeli panuje:tak: G byl powiedziec ze Misia jeszcze tydz bedzie w domu, pani dala posciel do prania i powiedziala ze w poniedzialek chce z powrotem razem z dzieckiem:-D
Ja coraz gorzej sie czuje rano:baffled: Mam nadzieje ze to juz wkrotce sie skonczy:tak:
Survi przez te Twoje przeboje z ciaza snilas mi sie dzis:tak: Bylam z Misi au Was na wakacjach jakis:-D Szczegolow nie pamietam ale chyba spalam w kuchni:blink:

reklama
Surv nieee no cos tam Liwci kupiłam:-p:-p:-D:-Djedź na wieś, odpoczniesz na leżaczku w ogródku:tak::-)
Renia zdrówka!ja też byłam chora na poczatku ciąży (jakiś 5 tydzień) brałam antybiotyk ale nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:
Madzia no jeszcze kilka tygodni i będziemy przeć, ja w formie rewanżu proszę o sms:-p:-p
haszi u nas inny repertuar i bez paluszka:-p:-p:-D:-D:-D:-D

DORKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Surv mimo wszystko pocieszająca teoria
Oby kruszyna rosla w slile i abym miala tę pewność to mogę sie zmagać z tym paskudnym choróbstewm

Madziu ja to nazywam tępotą ciążową. Mam wrażenie że jakoś gorzej mi sie myśli:-)))
No i rozkojarzona jestem strsznie

I znowu paw
O co kaman

Renia jak to o co kaman?? ciąża ;-) oj tępota u mnie naprawdę na poziomie ;-)
Kicrym oki,tylko mi jeszcze nr swój podaj,bo nie wiem czy mam.
Ja się już na żadne zakupy dzieciowe nie wybieram,bo jak teraz to prasuję to sobie w brode pluje,na co mi tyle tego:confused: a kolejne pranie schnie i następne się wiruje właśnie.
Dorka u nas też mało dzieci w przedszkolu,ale też o zapalenie płuc czy oskrzeli nie trudno w tą pogodę,bo niby fajnie ciepło,ale rano zima,więc się dzieci w bluzy ubiera,potem idą na dwór tak naubierane,a tu już 20 stopni jest to się pocą i choroba murowana.Bo wątpię,zeby n-lki puszczały dzieci z krótkimi rękawami,a mogłyby ,bo chociaż o 10 nie jest jeszcze fest gorąco to dzieciki przecież biegają.
Zdrówka dla Misi.

Ja na zmianę wieszam pranie,prasuję i robie karpatkę :-)

Dorka wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, siły i energii na najbliższe 8 miesięcy no i oczywiście zdrowego, ślicznego dzidziusia!
Madzia ja teraz kupuję na wyrost czyli od 74 wzwyż :tak:już sama nie wiem co mam a co nie ale uwielbiam te wyprzedaże, nie mogę się oprzeć:-pdla siebie kupiłam 3 bluzeczki zakrywające fałdę brzuszną:-p, dla Kuby spodnie, tylko M nic nie kupiłam bo on to sobie musi sam wybrać taki wybredny:dry:
Renia tak, tak tępota ogarnia w ciąży:cool2:ale studia jakoś przeżyłam więc nie jest chyba aż tak źle, albo wykładowcy bardziej wyrozumiali:-p
Zjedliśmy z Kubą żurek i czekamy na moją mamę :) Liwcia grzecznie się bawi na macie, rany jaka ona dziś spokojna!nie przypominam sobie ani jednego dnia żeby Kuba był tak grzeczniutki:cool2:no i zostało do dzisiaj:-p

Cześć dziewczyny, nie mam kiedy zaglądać na forum, rozkręcam nowy interes,bo ten za 3 dni zamykam. Część moich toreb już mam wystawione, możecie obejrzeć ,link jest przy suwaczku.
Surv widzę,że u Ciebie dobre wieści, trzymam kciuki oby było dobrze.
Dorka wszystkiego Najlepszego!!!!!
Madzia to fakt, pamiętam twoje początki jak by to było wczoraj:-)
Pabla, widziałam zdjęcia na fb bardzo ładne.
Renia, ja brałam duomox w ciąży

Dorka, wszystkiego co najlepsze!!! Dużo zdrówka i zdrowej ciąży a w finale cudnego dzieciątka!
Madzia, Miki wczoraj biegał po podwórku z krótkim rękawie i krótkich spodenkach. U maluchów nie ma chyba aż takiego rozbierania ;-) Faktycznie pogoda zdradliwa i o choroby nie trudno. Panie w przedszkolu dziś wyrokowały, że Olga będzie chora :-/ Pokaszliwała troszkę i była nieswoja. Mam nadzieję, że jednak nie sprawdzi się to...
Renia, zdróweczka! Ale się umęczysz :-(
Kamu, trzymam kciuki za rozkręcenie biznesu. Torebki zaraz sobie pooglądam

No i udalo sie. Pani dr bedzie u mnie rano na juz kazala zazyc paracetamol, sinupred i sinecod
Jestem cuit zaniepokojona braniem czegokolwiek ale normalnie sloń siedzi mi na klacie
Zaraz napary mieta rumianek pojda w ruch bo jakos wole ziolka niz chemię
Jeszcze kolezanka mnie niepotrzenie nakrecila, ze jak byla w I trymestrze to tez walczyla z chorobą i teraz urodzila coreczkę z czymśtam i lekarz podejrzewa ze to przez to
Nie lubie takich gadań
Dlatego najlepiej gada mi się z wami bo sie uspokajam

Kasiu oby Olga sie nie dała wirusom

Ok lece robic inhalace
Dobrej nocki

Renia ja też strasznie nie lubię jak ktoś mnie niepotrzebnie nakręca. Bez sensu takie gadanie - jednym uchem wpuść, drugim wypuść.
Olga jak na razie walczy, bo po zapodaniu syropów jak na razie śpi spokojnie. Zobaczymy, czy się nie rozkaszle w nocy. Najwyżej zostanie jutro w domu - trudno. We czwartek mają mieć zdjęcia z przedszkolu i chciałabym, żeby wtedy poszła. Widzę jak Miki lubi te pamiątkowe fotki

reklama
Renia brzydko pisząc sratatata, jejuuuu jak ja lubię takie gadanie!lekarz podejrzewa, a ma pewność żeby Cię niepokoić??ja byłam chora, miałam ostrą anginę, brałam antybiotyki i Liwcia jest zdrowa! nie słuchaj głupiego gadania, bo choroba dziecka może mieć różnorodne przyczyny!rób inhalację, oszczędzaj się i musi być dobrze:tak:
Kasia ja też lubię takie zdjęcia! jestem ciekawa jak wyjdą te kubusiowe:happy2:a robisz im razem czy każdemu osobno komplet?
Kamu a co tym razem rozkręcasz? też się nad czymś zastanawiam, ale nie wiem w co się angażować no i inwestować:dry:chciałabym wózki ale to duuużo kasy niestety:confused:
Dzieciaki śpią, idę na seriale i też lulu :)

Do góry