reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam wieczorkiem
Mezus na gali boksu
Synus zasypia
Kot szaleje
Ja leze

Mam ochote na grzane piwko ale to gdzieś za 1,5 roku:-)
Zaraz ide zrobić tarte jablkowa (mam nadzieje ze wyjdzie)

Kurde okazało sie ze bylismy we wtorek u rodziców a w czwartek babcia dzwoni i mówi ze była u lekarza i ma polpascca
Normalnie teraz mi takich info trzeba
Oczywiście nabrałam sobie do łba i juz cała zestresowana jestem
Najchętniej to izolatke bym sobie załatwiła
NO nic modlę sie żeby nam nic nie było

Sory ze tak o sobie
Zmykam
Dobrej nocy

reklama
Witam rankiem:)
Kurde czy ja się kiedykolwiek wyśpię???za 10 lat może:wściekła/y:dziś znowu na odwrót Kuba spał, a Oliwia wstała o 6:wściekła/y:noż co to za dzieci?!oboje z M lubimy spać a te małe dziady ni cholerę:-p;-)teraz położyłam Liwcię bo już marudna była, Kuba wyciągnął swoją flotę traktorów i się bawi.
Tosika wow co to za akcje będziesz przeprowadzała:szok:wiesz jak coś to pozdrowienia z tvn proszę;-):-p:-D:-Da co do spania to mój Kuba jak Maciuś Madzi:tak:w przedszkolu śpi ale budzą ich o 14 (wcale mi się tonie podoba) w efekcie jest niedospany i w tygodniu chodzi spać koło 20 (o 19 jest już wykąpany) a w weekend śpi nawet 3 godziny i chodzi spać 21-22.
Madzia skąd ja to znam... "zawołaj mamusię, no zawołaj":cool2:
Renia musisz być dobrej myśli!nie nakręcaj się tak! pocieszę Cię że ja w pierwszych tygodniach pracowałam, w przedszkolu była ospa i nic mi nie dolegało:tak:
U nas na razie 0st ale widzę piękne słoneczko, więc naubieramy się i pójdziemy " w teren":-p
miłego dnia śpiochy! (och jak zazdroszczę:-p)

Ja już swoich wysłałam w teren ;-) do castoramy:-D bo akcja szafa ciąg dalszy.Kurde nie umie sobie chłop wszystkiego co trzeba na raz zorganizowac.Wczoraj się okazało,ze wkręty ma za długie i przycinał szlifierką tak,ze mu z rąk wypadła,dziure w panelach zrobiła,ale na szczęscie K nie uszkodziła:wściekła/y:
Kicrym nie przejmuj się sama nie jesteś ;-) mój dzisiaj wstał o 6.30 i to by było nawet spoko,ale zważając na to ,ze zasnął wczoraj dość późno,bo ok 21.30 i od 4.30 do 5.30 nie spał (byłam u niego 2 razy ale dość długo się wiercił) to to juz taka fajna pora nie jest,bo ja ledwo co zdążyłam zasnąć.Także idą łeb w łeb chłopaki:sorry2:
Renia Maciek miał ospę w czerwcu-przeżyłam;-)chociaż mnie straszyli i półpaścem i ospą,bo ja podobno miałam 2 pryszczyki i teraz mi pani dr powiedziała,ze to w takim układzie wcale ospa nie była:baffled: A dodam,ze to była ta sama lekarka,która mnie 20-kilka lat temu leczyła i to pewnie ona tę ospę u mnie zdiagnozowała wtedy:sorry2:

spadam się pobyczyć póki błoga cisza:-p

moi też w terenie, chwilowo w kościele (po kolejnej rozmowie i przypomnieniu, że drugiego ochrzcić nie dam, jak nie zobaczę jakichkolwiek przejawów katolicyzmu w tym domu:-p), a potem ruszają na spacer, bo ja mam niedzielę roboczą:tak: Wczoraj wyczieczka fajna była, byłaby fajniejsza, gdyby Flo na początku nie zrobiła awantury, że ją nogi bolą...w 15 sekund po wysiądnięciu z auta, a potem R nie stwierdził, że chyba się chory czuje:-p w związku z tym dopiero moje wdrapanie się na górę z brzuchem lekko resztę zawstydziło i ze zbolałymi minami dali się trochę po lesie przegonić:-) Górka była malutka ale tak mi się do gór zatęskniło, że hej...przyszłej jesieni, jak tylko brzuch się zagoi, biorę młodą w Karkonosze, a R-kanapowiec niech sobie z noworodkiem w domu kwitnie:-D

Renia, spokojnie, ospę raczej w dzieciństwie miałaś, bo kiedyś wszyscy na nią chorowali, jak szczepionek nie było:tak:

Zazdroszczę Wam tego spania w dzień dzieciaków...Flo w weekend nie idzie zagonić, nawet jak na twarz pada, jedyna metoda to uśpić ją w aucie, ale wtedy do 23 wieczorem nie śpi...taki typ, aczkolwiek jak drugie też od dnia urodzenia będzie chodzić spać o północy a wstawać o 6, to się zastrzelę:-p

Kate, no to widzę, że m pełen energii i pomysłów wrócił...dobrze, dobrze, niech dom kończy i maluje...i od razu pokój dla rodzeństwa Antka wyszykuje:-)

Dobra, zmykam do pracy, bo dziś z 8 godzin mnie czeka:baffled:

Witam, ja na chwile, przy remoncie chlopaki przecieli kabel od netu:wściekła/y:. Teraz musze czekac do poniedzialku az G to jakos naprawi, narazie pisze od kolezanki:tak: Sorki ze tylko o sobie ale juz lece bo glupio mi tak siedziec u niej i pisac:zawstydzona/y: G dalej cos tam robi:baffled:

Hej

Juz leze bo pora wyjątkowo pozna jak na mnie
Synu padło szybko bo dzis bez spanka południowego a na dodatek katarek
No zesz uroki przedszkola
Nie wiem tylko czy rano bedzie na tyle zle ze bedzie musiał zostac doma

Surv super ze wycieczka była, wdrapalas sie i masz satysfakcję
Ja w dzieciństwie ospy nie przechodzilam
Zawsze chodziłam do chorych koleżanek jeszcze w podstawówce bo mama wysylala i jakos mijalo
Oby i tym razem wszelka zaraza szerokim łukiem

Kic współczuje niewyspania
Ja teraz jak niedzwiadek spala hm całe dzionki
Chyba juz czuje co mnie czeka i robię zapasy snu:-)

Madziu no to szafa niebawem bedzie
Oj te chłopy zmobilizować do prac domowych to wielki wyczyn

No ja juz odplywam
Dobrej nocki

Witam rankiem
Pewnie wszystkie odprawiacie dzieci do przedszkola:-)
Ja tez chciałam ale tatuś zarządził obserwacje
To zobaczę jak dzis z juniora katarem

Ale co smusialo być na rzeczy bo mi opryszczka wyszła czyli jakiś wirusso zawirowal

Ale nic ogarne sie, domek i koło południa na spacerek skoczymy bo dzis piękne slonko od rana. Pewnie zimno pioruńsko ale bynajmniej nie pada

Surv dalej Cie trzyma mulenie? Bo my w podobnych terminach i sie próbuje pocieszyć ze niebawem przejdzie i odzyskam energie

Bry;-) ja na chwilkę, bo niedługo muszę się zbierać do poradni genetycznej i mam stres pewien, choć dziś na pewno nic mi nie powiedzą...w sumie w ogole nie wiem, jak taka wizyta ma wyglądac i co wnieść, skoro usg jest dopiero za 3 tygodnie...pewno mi krew pobiorą na PAPPA, ale co poza tym to nie wiem...z oczu bedą wróżyć?;-)

Renia, nie, mnie już od dobrego tygodnia nie muli, ale tyle mniej więcej nie biorę luteiny, teraz dla odmiany mam wilczy apetyt i w związku z tym 3 kilo na plusie od początku ciąży:shocked2: do porodu bedą mnie dzwigiem przez okno wynosić i tyle:-p

Flo też lekko zasmarkana, pewno po wczorajszym spacerze bo szalony tatuś zabrał ją na piechotę do mojej siostry...5 km...a mała nawet się nie zająknęła, przeszła dzielnie, weszła na 4 piętro bez windy i nawet zadyszki nie miała:-D

nic zmykam jeszcze chwilę popracować, postaram się odezwać jak wróce, a tymczasem miłego dnia;-)

reklama
Witam G naprwail juz wczoraj kabel i jestem uratowana;-)
Renia mnie nie muli juz rano ale wieczorem sie teraz zaczelomulenie:eek: Co do kataru to Misia tydzien nei chodiz do przedszkola a katar dalej jest:wściekła/y: Wiec u niej to nie od przedszkola:tak:
Survi ale dzielna Flo:tak: Misia tez juz od dluzszego czasu bez wozka sie obywa:tak: Nie wiem na czym polegaja te badania genetyczne ale trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok:tak:
My w wekeend remontowo, teraz juz mamy fajnie ale to jeszcze dluga droga,cekolowanie, malowanie itp:tak: Wczoraj troche ogarnelam i mialam dosc nie moglam sie ruszyc, ale dzis juz ok. dobra spadam troche odkurzyc i potem ide do siosty bo dawno uniej nie bylam. To pa

Do góry