reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

jestem i żyję,
przepraszam że nie piszę ale wsiąknęłam w Pieśń Ognia i Lodu G.R.R.Martina i nie spocznę dopóki wszystkich 7 tomów nie przeczytam. Jestem już przy piątym :-)
dziś jedziemy do mamy, miałam jeszcze zakupy zrobić, ale Sonia jak na złość śpi już 3 godzinę ( a nawet ponad 3 godziny:szok::szok: ). I nie mogę wyjść z domu.
Surv - współczuję zamieszkania kredytowego! spróbujcie w innym banku a moze w Expanderze, oni składają za Was wnioski z 2-3 bankach i odwalają spotkania z bankowcami za Was.
wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!
o, sąsiad z góry wali czymś w podłogę, może to młodszą ruszy:sorry2:

reklama
ech wstałam i od razu lepiej:-pgotuję ziemniaczki, zjem obiad i idę po Kubę a potem zaraz do parku:tak:
Pabla jak to jak?pakujesz młodą do wózka i jedziecie:-pja mam śpiwór w gondoli i wkładam małą tak jak jest ubrana, zazwyczaj się nie przebudza:tak:ostatnio nawet czapki jej nie założyłam bo taka opatulona śpiworem była:-pswoją drogą dobre spanie ma Twoja Sonia, moja śpi w domu po 30min:dry:więc u nas tylko wózio i w drogę-wie co matka lubi najbardziej;-):-p:-D

Witam
My po przedstawieniu helloweenowym
Zabawa przednia:-) Panie przygotowały piękne dekoracje a Tymus zaniósł swoją dynie:-) Wyszła cudnie. Zdjęcia tylko nie mam:-(
No i śpiewał piosenkę i sie poryczalam.
Kurcze cieszę sie ze to taki duży przedszkolak

Surv no a nie myślalas żeby kredyt wsiąść pod mieszkanie. Nie sprzedawać tylko wynająć i mieć przy okazji na spłatę raty? Oby R dał radę z formalnosciami.

Pabla to sie zaczytalas :-)

Iza zdrówka

Oj najadlam sie i zmulilo
Mąż ma jechać po syna a na spacer to chyba kot z juniorem wyjdzie:-)

WItam rankiem:)
Właśnie odprawiłam Kubusia z moja mamą na wieś i mam trochę luzu:) Oczywiście Oliwia zdążyła się już wyspać:sorry2:
Renia fajne takie przedstawienia:tak:u Kuby w przedszkolu na razie cicho, pasowania nie robią bo mają dużo 2,5 latków które mało mówią:sorry2:
U nas pogoda średnia, miało być słońce i ciepło a jak na razie jest pochmurno i chłodno:baffled:może po południu coś się zmieni bo chciałam na cmentarz iść co nie co posprzątać.

Witam
Jak tu cicho :-)
My dzis wycieczkowo mimo ze pogoda niedopisala, a miało być tak pięknie
Moje dziecko zaliczylo fryzjera. Pani uwinela sie w 5 minut:-)
Coś tylko kochać zaczyna wiec tfu tfu

Na długi weekend nie wyjechalismy bo w poniedziałek cała masa spraw jak na złość a w planach było odwiedzić babcie i prababcie zarazem:-(

Kic super ze babcia zabiera Kubusia ze soba

Dobra ide przygotować kolacje
Miłego weekendowania

Hej,
Renia super, że Tymi tak ładnie występuję, no i fryzjer w 5 min godne pozazdroszczenia;-)
Surv ja też bym zmieniła bank bo normalnie pewnie bym ich pozabijała:-p powodzenia;-)

u nas przestój w pracach remontowych bo czekają jak ściany wyschną żeby można było szlifować - na szczęście Szwagier ma jakąś maszynę i odkurzacz, więc podobno ma być mniej kurzu - zobaczymy:sorry2: wiecie co ja nie wiem czy ja Wam dobrze wytłumaczyłam, ale te zdjęcia co Wam załączyłam to mój korytarz tymczasowo zielony a będzie przemalowany:-p w tle był pracujący M i tam jest pokój Antka, jeszcze nie jest pomalowany dopiero będzie:sorry2: pokój to Wam wrzucę jak już będzie skończony bo teraz to są tylko białe ściany i nic więcej:-) muszę Wam się pochwalić, że "zaraza" dotarła na Kujawy:-D:-D:-D ale niestety nie do mnie a do mojej Siostry Asi tej co ma diablicę Hanie - według domowych wyliczeń jest podobno w 7 tyg ciąży, we czwartek idzie do lekarza na potwierdzenie tej radosnej nowiny:-D bardzo się ucieszyłam choć z drugiej strony jest mi trochę smutno bo ja też bym chciała, a jak na razie to wszystko wskazuje na to, że nici z ciąży bo boli mnie brzuch i w krzyżu, więc pewnie spodziewana na środę @ z triumfem się pojawi:-( Mama do mnie że co ja sobie myślę, że tak od razu zajdę w ciążę, no kurde miałam nadzieję, że się uda:-( po takiej przerwie:zawstydzona/y: naiwna jestem i tyle, na dodatek M mnie wkurza do białości i już mam go dość, nie umie mnie wspierać:-( dobra nie smęcę, miłego weekendu:tak:

Hej, ja tylko na moment sie zameldowac:tak:Siostra jutro wraca i juz mi smutno, a dzis nam oznajmila ze beda mieli drugiego bobaska:tak::tak::tak:Dzis robila test, ale mam nadziej ze szybciej jej pojdize niz z Aleksem:baffled: Pewnie zajrze na dluzej w poniedzialek bo jutro idziemy do tesciowej:tak:
Kate gratulacje dla siostry, a na Ciebie tez przyjdzie czas:tak:

O, widzę, że nie tylko mnie dopadł dlugoweekendowy leń;-) Ale ja od jutra do pracy z powrotem więc staralam się maksymalnie oszczędzać sily - wczoraj oprócz cmentarza caly dzien mielismy u siebie siostre z rodzina, a dzis oprocz wyprawy po prowiant, siedzimy w domu i staramy się nie robić nic:-p

Widzę, że zaraza ciązowa rzeczywiście krąży:-p Kate no to nie ma szans, jesteś następna..pewnie będzie jak u mnie, ze zajdziesz w 6 tygodni po siostrze;-)

I spoźnione zyczenia dla naszych jubilatek: Kasiu, Kamu, wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i uśmiechów!;-)

A ja skoro końcu dowlokłam się do kompa, to idę zakupy prezentowe na allegro trochę pozalatwiać;-)

Hej
No cisza tu:-)

Dorka, Kate super ze siostry zaciazyly
Kate jesteś kolejna tylko spokojnie. Winko, nastrój i bedzie:-)

Surv przydałoby sie zrobić dokładnie to samo bo jak przyjdzie hurtem kupować to rachunek o zawał przyprawi

My dzis w zoo chorzowskim. Było bardzo fajnie. Nachodzilismy sie. Teraz leze:-)
A jutro do roboty a jest tego tyle ze ho ho

Miłego wieczoru

reklama
Hej, witam z rana, i wcale mnie to nie cieszy :no: Dziewczyny wolne mają, a wstały szybciej niż gdy idziemy na 8 do szkoły :wściekła/y:
Na cóż oni ten czas zmieniają.:confused: A ja dziś jazdy mam :tak:

Dorka , Kate ależ zaraza krąży. Dorka fajnie pewnie tak z sis w ciąży chodzić? :-D Kate wyluzuj, na pewno się uda, tylko nie myśl o tym a o przyjemności. Mi po tak długiej przerwie przed Wiki, udało się dopiero w 2 cyklu:tak: Kciuki za ciebie zaciskam :tak:
Renia ale fajna wycieczka po zoo, tym bardziej w tak piękną pogodę. My domowo, dziewczyny dalej kaszlą :angry:
Surv ja też powoli zamawiam zabawki. Znalazłam duże pudło z klockami Hello Kitty za 59zł :tak:, rodzice moi dokupią jakiś mały zestawik i będzie ok. A Ola wypatrzyła pieska(następnego) w Biedronce, więc luz. Tylko kasy ogromnie dużo ucieknie :-p
I najaważniejsze Kasia, Kamu, Kate23 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń :-)
MIłego dnia życzę wszystkim.

Do góry