reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
rozlozyło mnie okropnie w sobote i mama mnie wziela do siebie, nie wiem jak bym sama dala rade, nie mam pojecia co to bylo,ale myslalam ze schodze z tego świata, już mi lepiej
dzisiaj poszlam z maluchami do zabawkowego aby zanotowac w glowe co im się podoba, bo gdy tylko reklama w tv leci, to "mama ja chce to-kupisz mi??" hehe
no i mamy chomika :-) tak jakoś spontanicznie wyszło :-p

Witam rankiem:)
Moje dzieci jak na wolne przystało wstały po 6:wściekła/y:Oliwię już położyłam na drzemkę a kuba ogląda tv, M drzemie a ja siedzę na necie póki go mam:crazy:
Izabelka widzę, że Wy lubicie spontaniczne przygarnianie zwierzaków:-pnajpierw papuga teraz chomik:-p
U mnie z gardłem ciut lepiej, psikam non stop tantum verde żeby nic tam się bardziej nie zadomowiło (czyt.angina:baffled:)My dziś pewnie leniwie, oprócz wizyty na grobie będziemy się lenić w domu:-p
pogoda chyba będzie ładna bo słonko się próbuje przebić:)
miłego dnia!

Ale wieści:-)

MADZIU DZIELNIE SIE SPISALAS
MAJA WITAJ:-)

Kurcze aż sie wzruszyłam jak przeczytałam wieści :-)

Dzis piękna pogoda
Zaraz z juniorem na msze
Ja zmulona standardowo aż mi sie nic nie chce

Zdrówka dla wszyskich chorowitkow
Miłego dzionka:-)

No to szybko Madzi poszło - super! wielkie gratulacje!;-)

U nas dziś wygląda, że spoko bedzie choć zimno, ale ja i tak uziemiona z robotą, więc pewno znowu rodzinę wygnam na przymusowy spacer;-)

Zdrówka dla wszystkich, bo widzę, że jakaś zaraza poszła:baffled: Flo lekko pociągajaca, ale wdrożyłam szybka kurację wstrzasową i jest nadzieja, że się nie rozloży;-)

hej hejcoś wszystkie chore jesteścieu nas cinek kaszle nadal ale chyba od kataru, młoda ma leki na zapalenie ucha ale generalnie wychodzimy z domu.Ja dzisiaj muszę jechać po mamę 100 w jedną i potem spowrotem cieszę się ogromnie :)no nicwczoraj popełniłam swoją pierwszą w życiu bańkę (lub jak kto woli bombkę) na szydełku, muszę dzisiaj jeszcze usztywnić i zobaczymy co wyjdzie. to w ramach zaklinania świąt i oby listopad szybko minąłnic uciekam zdrówka życzę

Witam dziewczyny,ja tak na szybko,bo rozlozylo mnie totalnie:-(Gardlo zawalone z dwoch stron(wczoraj byla tylko jedna strona), musze caly czas lezec, tylko do kibelka moge:baffled: Poszlam sie troche umyc pod prysznicem bo cala spocona to nie zdazyllam sie ubrac bo prawie zemdlalam:no: Jak tak dalej pojdzie bede musiala wezwac lekarza:tak: G poszedl z mala do swojej mamy potem na cmentarz i znowu do mamy:tak: Na razie jestem z Seba, ale Seba tez idzie na cmentarz na msze:tak:
Zdrowia dla chorych zycze!!!!!!

Kurcze, wszystkie chore?? Dziewczyny - zdróweczka dla Was i dzieciaków!!!!
I ominęło mnie grupowe parcie???? MADZIU - SERDECZNE GRATULACJE I MOCNE UCAŁOWANIA DLA MAJECZKI!!!!! Czekamy na fotki!!!!! i relacje!!!!!
My już w wawie, cali i zdrowi. Tylko Sonia maruda, tylko rączki, częste pobudki i marudzenie i jęczenie, ehh....ależ marzę o przespanej nocy.

Dorka zdrówka. Może niech lepiej lekarz Cię oglądnie:tak:
U nas był bardzo ładny dzień. Przynajmniej nie kuliliśmy się z zimna przy grobowcach. Dzieciaki padnięte już w łóżkach - to lubię!

reklama
Dorka marsz do lekarza. Nie ma żartów

Kurcze taki ładny dzień a tyle chorowitkow. Jakas zaraza panuje

My poszliśmy na cmentarz ale w połowie drogi zwrot:-)
"jak nie urok to sraczka" jak mawia stare przysłowie. U mnie trochę zmodyfikowane - zamiast uroku mdłości;-)

NO nic jutro popołudniu podejdziemy to junior zobaczy o co kaman z tymi świętami.
Sama chętnie zobaczę stary cmentarz. Taka wycieczka w ramach oswajania miasta.

Dobrej nocki
Zwłaszcza dla naszej świeżej mamuski
Oj juz nie moge sie doczekać relacji:-)

Do góry