reklama
Izabelka
Oski i Wercia
rozlozyło mnie okropnie w sobote i mama mnie wziela do siebie, nie wiem jak bym sama dala rade, nie mam pojecia co to bylo,ale myslalam ze schodze z tego świata, już mi lepiej
dzisiaj poszlam z maluchami do zabawkowego aby zanotowac w glowe co im się podoba, bo gdy tylko reklama w tv leci, to "mama ja chce to-kupisz mi??" hehe
no i mamy chomika :-) tak jakoś spontanicznie wyszło
dzisiaj poszlam z maluchami do zabawkowego aby zanotowac w glowe co im się podoba, bo gdy tylko reklama w tv leci, to "mama ja chce to-kupisz mi??" hehe
no i mamy chomika :-) tak jakoś spontanicznie wyszło

Witam rankiem
Moje dzieci jak na wolne przystało wstały po 6
Oliwię już położyłam na drzemkę a kuba ogląda tv, M drzemie a ja siedzę na necie póki go mam
Izabelka widzę, że Wy lubicie spontaniczne przygarnianie zwierzaków
najpierw papuga teraz chomik
U mnie z gardłem ciut lepiej, psikam non stop tantum verde żeby nic tam się bardziej nie zadomowiło (czyt.angina
)My dziś pewnie leniwie, oprócz wizyty na grobie będziemy się lenić w domu
pogoda chyba będzie ładna bo słonko się próbuje przebić
miłego dnia!
Moje dzieci jak na wolne przystało wstały po 6

Izabelka widzę, że Wy lubicie spontaniczne przygarnianie zwierzaków

U mnie z gardłem ciut lepiej, psikam non stop tantum verde żeby nic tam się bardziej nie zadomowiło (czyt.angina

pogoda chyba będzie ładna bo słonko się próbuje przebić
miłego dnia!
Ale wieści:-)
MADZIU DZIELNIE SIE SPISALAS
MAJA WITAJ:-)
Kurcze aż sie wzruszyłam jak przeczytałam wieści :-)
Dzis piękna pogoda
Zaraz z juniorem na msze
Ja zmulona standardowo aż mi sie nic nie chce
Zdrówka dla wszyskich chorowitkow
Miłego dzionka:-)
MADZIU DZIELNIE SIE SPISALAS
MAJA WITAJ:-)
Kurcze aż sie wzruszyłam jak przeczytałam wieści :-)
Dzis piękna pogoda
Zaraz z juniorem na msze
Ja zmulona standardowo aż mi sie nic nie chce
Zdrówka dla wszyskich chorowitkow
Miłego dzionka:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
No to szybko Madzi poszło - super! wielkie gratulacje!;-)
U nas dziś wygląda, że spoko bedzie choć zimno, ale ja i tak uziemiona z robotą, więc pewno znowu rodzinę wygnam na przymusowy spacer;-)
Zdrówka dla wszystkich, bo widzę, że jakaś zaraza poszła
Flo lekko pociągajaca, ale wdrożyłam szybka kurację wstrzasową i jest nadzieja, że się nie rozloży;-)
U nas dziś wygląda, że spoko bedzie choć zimno, ale ja i tak uziemiona z robotą, więc pewno znowu rodzinę wygnam na przymusowy spacer;-)
Zdrówka dla wszystkich, bo widzę, że jakaś zaraza poszła

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hejcoś wszystkie chore jesteścieu nas cinek kaszle nadal ale chyba od kataru, młoda ma leki na zapalenie ucha ale generalnie wychodzimy z domu.Ja dzisiaj muszę jechać po mamę 100 w jedną i potem spowrotem cieszę się ogromnie
no nicwczoraj popełniłam swoją pierwszą w życiu bańkę (lub jak kto woli bombkę) na szydełku, muszę dzisiaj jeszcze usztywnić i zobaczymy co wyjdzie. to w ramach zaklinania świąt i oby listopad szybko minąłnic uciekam zdrówka życzę
Witam dziewczyny,ja tak na szybko,bo rozlozylo mnie totalnie:-(Gardlo zawalone z dwoch stron(wczoraj byla tylko jedna strona), musze caly czas lezec, tylko do kibelka moge
Poszlam sie troche umyc pod prysznicem bo cala spocona to nie zdazyllam sie ubrac bo prawie zemdlalam
Jak tak dalej pojdzie bede musiala wezwac lekarza
G poszedl z mala do swojej mamy potem na cmentarz i znowu do mamy
Na razie jestem z Seba, ale Seba tez idzie na cmentarz na msze
Zdrowia dla chorych zycze!!!!!!

Zdrowia dla chorych zycze!!!!!!
pabla27
Fanka BB :)
Kurcze, wszystkie chore?? Dziewczyny - zdróweczka dla Was i dzieciaków!!!!
I ominęło mnie grupowe parcie???? MADZIU - SERDECZNE GRATULACJE I MOCNE UCAŁOWANIA DLA MAJECZKI!!!!! Czekamy na fotki!!!!! i relacje!!!!!
My już w wawie, cali i zdrowi. Tylko Sonia maruda, tylko rączki, częste pobudki i marudzenie i jęczenie, ehh....ależ marzę o przespanej nocy.
I ominęło mnie grupowe parcie???? MADZIU - SERDECZNE GRATULACJE I MOCNE UCAŁOWANIA DLA MAJECZKI!!!!! Czekamy na fotki!!!!! i relacje!!!!!
My już w wawie, cali i zdrowi. Tylko Sonia maruda, tylko rączki, częste pobudki i marudzenie i jęczenie, ehh....ależ marzę o przespanej nocy.
reklama
Dorka marsz do lekarza. Nie ma żartów
Kurcze taki ładny dzień a tyle chorowitkow. Jakas zaraza panuje
My poszliśmy na cmentarz ale w połowie drogi zwrot:-)
"jak nie urok to sraczka" jak mawia stare przysłowie. U mnie trochę zmodyfikowane - zamiast uroku mdłości;-)
NO nic jutro popołudniu podejdziemy to junior zobaczy o co kaman z tymi świętami.
Sama chętnie zobaczę stary cmentarz. Taka wycieczka w ramach oswajania miasta.
Dobrej nocki
Zwłaszcza dla naszej świeżej mamuski
Oj juz nie moge sie doczekać relacji:-)
Kurcze taki ładny dzień a tyle chorowitkow. Jakas zaraza panuje
My poszliśmy na cmentarz ale w połowie drogi zwrot:-)
"jak nie urok to sraczka" jak mawia stare przysłowie. U mnie trochę zmodyfikowane - zamiast uroku mdłości;-)
NO nic jutro popołudniu podejdziemy to junior zobaczy o co kaman z tymi świętami.
Sama chętnie zobaczę stary cmentarz. Taka wycieczka w ramach oswajania miasta.
Dobrej nocki
Zwłaszcza dla naszej świeżej mamuski
Oj juz nie moge sie doczekać relacji:-)