Witam
U nas dzień nawet szybko zleciał, czujemy sie już znacznie lepiej - i ja i Kuba, gardło mnie jeszcze boli ale nie daję się i psikam tantum verde i pomaga
Dorka nie lekceważ sobie takiego stanu, marsz do lekarza!teraz jest wirus właśnie taki gardłowy - lekarka mówi że 90% dzieciaków ma to samo
Kasia u nas też ładnie i słonecznie, na cmentarz mamy kawałeczek drogi (tak 20-25min szybkim krokiem) i w połowie szłam w samej bluzce, a jak mijałam panie w futrach to ze mnie ciekło
Renia pocieszę się że mdłości w końcu odpuszczą
też myślałam że już mi tak zostanie ale gdzieś w 15 tyg. odeszły na dobre
Pabla ja też o tym marzę
u mnie jak nie Oliwia to Kuba, no i wstają koło 6
może Soni zęby idą?w końcu ma prawie 5 m-cy
jak ten czas leci
Surv widzę że masz pracowite święto, stwierdzam że mój M to 100%pracoholik, nawet dziś kom dzwoniła co chwila
Też czekam na relacje Madzi
naoglądała się serialu o porodówce i na niej sama wylądowała
;-)dobrze że mają to już za sobą i są razem po tej stronie brzuszka
Kuba zasnął to idę spać
spokojnej nocki (szczególnie dla karmiących;-)
)
U nas dzień nawet szybko zleciał, czujemy sie już znacznie lepiej - i ja i Kuba, gardło mnie jeszcze boli ale nie daję się i psikam tantum verde i pomaga
Dorka nie lekceważ sobie takiego stanu, marsz do lekarza!teraz jest wirus właśnie taki gardłowy - lekarka mówi że 90% dzieciaków ma to samo

Kasia u nas też ładnie i słonecznie, na cmentarz mamy kawałeczek drogi (tak 20-25min szybkim krokiem) i w połowie szłam w samej bluzce, a jak mijałam panie w futrach to ze mnie ciekło

Renia pocieszę się że mdłości w końcu odpuszczą

Pabla ja też o tym marzę

Surv widzę że masz pracowite święto, stwierdzam że mój M to 100%pracoholik, nawet dziś kom dzwoniła co chwila

Też czekam na relacje Madzi

Kuba zasnął to idę spać
spokojnej nocki (szczególnie dla karmiących;-)