reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja to sama nie umiem zdjęć zrzucać, R umie, ale go nie ma, więc mogę po 20...jak się prostsza metoda nie znajdzie, to proszę bardzo;-)
Dorka, teraz szybciutko wrócisz do zdrowia!
Pabla, u nas to się nazywa wczasy pod gruszą, u mojego m soplowe. Ale u mnie maksymalna kwota to ... 300zł
No ale piechotą nie chodzi. Mój Miki miał takie spanie w wózku, Olga już nie
U nas znów był bardzo ładny dzień. Szkoda, że większość spędziłam w pracy. Teraz, po zmianie czasu, jak wracam to minuta osiem i ciemno
Pabla, u nas to się nazywa wczasy pod gruszą, u mojego m soplowe. Ale u mnie maksymalna kwota to ... 300zł

U nas znów był bardzo ładny dzień. Szkoda, że większość spędziłam w pracy. Teraz, po zmianie czasu, jak wracam to minuta osiem i ciemno

My wróciliśmy od teściów dziś i znowu jesteśmy sami.
Maks jeszcze do przedszkola nie idzie bo coś mi kaszle.
Dorka , oby już antybiotyk pomógł tym razem.
Surv nie martw się na zapas, jak zajdzie taka potrzeba to i miesiąc wcześniej zrobią cesarkę.
Madziu serdeczne gratulacje!!!!!
Majeczko witaj na świecie!!!!!
Maks jeszcze do przedszkola nie idzie bo coś mi kaszle.
Dorka , oby już antybiotyk pomógł tym razem.
Surv nie martw się na zapas, jak zajdzie taka potrzeba to i miesiąc wcześniej zrobią cesarkę.
Madziu serdeczne gratulacje!!!!!
Majeczko witaj na świecie!!!!!
Ostatnia edycja:
Surv wysłałam ci esa, mam nadzieję że doszło
Kasia to tak jak u mojej mamy
u mojego M to też w granicach 500-600zł, może jak wielkie korporacje mają kasę to dzielą zasłużonym pracownikom;-)
Kamu zdrówka dla Maksia!
Oliwia mi zasnęła i ciekawe kto będzie w nocy spał
chciałam ją przetrzymać do kąpania ale padła

Kasia to tak jak u mojej mamy

Kamu zdrówka dla Maksia!
Oliwia mi zasnęła i ciekawe kto będzie w nocy spał

Pabla ale kasiory Wam daja
U nas to tylko najbiedniejsi dostaja "wczasy pod grusza" czyli jedno z rodzicow pracuje i maja 4 dzieci
Paranoja
Kamu u nas Misia sie jeszcze trzyma ale to kwestia czasu pewnie jak cos zalapie ode mnie
Kic ja tez sie na tym nie znam
Z karty z telefonu to potrafie ale z sms-a to juz nie
Survi ostatnio weszlam na kalendarz chinski i wychodzi dziewczynka
Z Misia mi sie sprawdzilo
Moze cos w tym jest
Misia nie miala problemow ze spaniem ani z zasypianiem dopoki miala smoczka,a teraz ktos musi przy niej lezec i jeszcze drapac po plecach
Mam nadzieje ze antybiotyk mi pomoze bo juz mam dosc lezenia a to dopiero 2 dzien

Kamu u nas Misia sie jeszcze trzyma ale to kwestia czasu pewnie jak cos zalapie ode mnie

Kic ja tez sie na tym nie znam

Survi ostatnio weszlam na kalendarz chinski i wychodzi dziewczynka

Misia nie miala problemow ze spaniem ani z zasypianiem dopoki miala smoczka,a teraz ktos musi przy niej lezec i jeszcze drapac po plecach

Mam nadzieje ze antybiotyk mi pomoze bo juz mam dosc lezenia a to dopiero 2 dzien

KATE23
Lipcowa Mama:)
MADZIU SERDECZNE GRATULACJE

MAJCIU WITAJ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA

A Maja urodziła się w Ciociusi urodziny hehehe

u nas syf, kiła i malaria na szczęście już coraz bliżej końca
M dzisiaj maluje sufit, a jutro ściany potem panele no i lada moment wyprowadzamy Syna na jego śmieci :-)
Dorka zdrówka życzę:-):-):-) poleż troszkę grzecznie to szybciej wyzdrowiejesz;-)
Pabla jeny jak Sonia rośnie, już się rwie do innego jedzonka, a jeszcze niedawno taki bobasek była
zaraz Kic nam napisze, że Liwcia już pożera jakieś niedzieciowe jedzonko
Pabla no i super masz z ta kasą, u mnie też takie coś jest ale dyrka na wszystko woła faktury, więc jak ktoś gdzieś na prawdę jedzie to skorzysta, ale i tak całości nie zwraca, a tak jak ja mam w ciągu 10 dniowego urlopu remont to już lipa totalna
a u mnie ogólnie dyrka jest najgorsza w regionie jeśli chodzi o potrzeby pracowników
Kic trzeba było mi wysłać fotkę to już bym Wam załączyła:-) jak coś to wyślij;-)
dobra, lecę powystawiać komentarze na All bo dzisiaj drzwi się nie zamykały tyle kurierów u mnie było
miłego wieczoru;-)

A Maja urodziła się w Ciociusi urodziny hehehe

u nas syf, kiła i malaria na szczęście już coraz bliżej końca

Dorka zdrówka życzę:-):-):-) poleż troszkę grzecznie to szybciej wyzdrowiejesz;-)
Pabla jeny jak Sonia rośnie, już się rwie do innego jedzonka, a jeszcze niedawno taki bobasek była

Kic trzeba było mi wysłać fotkę to już bym Wam załączyła:-) jak coś to wyślij;-)
dobra, lecę powystawiać komentarze na All bo dzisiaj drzwi się nie zamykały tyle kurierów u mnie było

survivor26
Mamy lipcowe'08
dobra, zdjęcie wstawione;-)
reklama
witam
U nas znowu słonko wychodzi, zjemy śniadanie i idziemy do parku
KATE pochwal się co kupiłaś
no i masz rację dużo zależy od dyrekcji i jej umiejętności zarządzania kasą, wiem coś nt bo przez 5 lat studiów nie dostałam ani złotówki dofinansowania a moje niektóre koleżanki dostawały więcej niż 50%
biorąc pod uwagę ile kosztował semestr.... to nawet nie chcę się wkurzać
Dorka no to kuruj się!antybiotyk pewnie zrobi swoje i poczujesz się lepiej
co do kalendarza chińskiego to mi się sprawdziło i z Kubą i z Liwcią
U nas znowu słonko wychodzi, zjemy śniadanie i idziemy do parku

KATE pochwal się co kupiłaś

Dorka no to kuruj się!antybiotyk pewnie zrobi swoje i poczujesz się lepiej