reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny dostałam smsa od Madzi ze zdjęciem Majusi ale ja taka tępa jestem że nie umiem tego na kompa zrzucić:baffled:której mogę przesłać tego esa i wrzuci fotę na zamknięty???

reklama
Dorka, teraz szybciutko wrócisz do zdrowia!
Pabla, u nas to się nazywa wczasy pod gruszą, u mojego m soplowe. Ale u mnie maksymalna kwota to ... 300zł:baffled: No ale piechotą nie chodzi. Mój Miki miał takie spanie w wózku, Olga już nie
U nas znów był bardzo ładny dzień. Szkoda, że większość spędziłam w pracy. Teraz, po zmianie czasu, jak wracam to minuta osiem i ciemno:baffled:

My wróciliśmy od teściów dziś i znowu jesteśmy sami.
Maks jeszcze do przedszkola nie idzie bo coś mi kaszle.
Dorka , oby już antybiotyk pomógł tym razem.
Surv nie martw się na zapas, jak zajdzie taka potrzeba to i miesiąc wcześniej zrobią cesarkę.
Madziu serdeczne gratulacje!!!!!
Majeczko witaj na świecie!!!!!

Ostatnia edycja:
Surv wysłałam ci esa, mam nadzieję że doszło:-p
Kasia to tak jak u mojej mamy:sorry2:u mojego M to też w granicach 500-600zł, może jak wielkie korporacje mają kasę to dzielą zasłużonym pracownikom;-)
Kamu zdrówka dla Maksia!
Oliwia mi zasnęła i ciekawe kto będzie w nocy spał:sorry2:chciałam ją przetrzymać do kąpania ale padła:-D

Pabla ale kasiory Wam daja:szok: U nas to tylko najbiedniejsi dostaja "wczasy pod grusza" czyli jedno z rodzicow pracuje i maja 4 dzieci:baffled:Paranoja:no:
Kamu u nas Misia sie jeszcze trzyma ale to kwestia czasu pewnie jak cos zalapie ode mnie:baffled:
Kic ja tez sie na tym nie znam:sorry2: Z karty z telefonu to potrafie ale z sms-a to juz nie:no:
Survi ostatnio weszlam na kalendarz chinski i wychodzi dziewczynka:tak: Z Misia mi sie sprawdzilo:tak:Moze cos w tym jest:tak:
Misia nie miala problemow ze spaniem ani z zasypianiem dopoki miala smoczka,a teraz ktos musi przy niej lezec i jeszcze drapac po plecach:baffled:
Mam nadzieje ze antybiotyk mi pomoze bo juz mam dosc lezenia a to dopiero 2 dzien:baffled:

MADZIU SERDECZNE GRATULACJE:-D:-D:-D:-D MAJCIU WITAJ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA:-D:-D:-D

A Maja urodziła się w Ciociusi urodziny hehehe:-p:-p:-p

u nas syf, kiła i malaria na szczęście już coraz bliżej końca:-D M dzisiaj maluje sufit, a jutro ściany potem panele no i lada moment wyprowadzamy Syna na jego śmieci :-)
Dorka zdrówka życzę:-):-):-) poleż troszkę grzecznie to szybciej wyzdrowiejesz;-)
Pabla jeny jak Sonia rośnie, już się rwie do innego jedzonka, a jeszcze niedawno taki bobasek była:-D zaraz Kic nam napisze, że Liwcia już pożera jakieś niedzieciowe jedzonko:tak: Pabla no i super masz z ta kasą, u mnie też takie coś jest ale dyrka na wszystko woła faktury, więc jak ktoś gdzieś na prawdę jedzie to skorzysta, ale i tak całości nie zwraca, a tak jak ja mam w ciągu 10 dniowego urlopu remont to już lipa totalna:baffled: a u mnie ogólnie dyrka jest najgorsza w regionie jeśli chodzi o potrzeby pracowników:baffled:
Kic trzeba było mi wysłać fotkę to już bym Wam załączyła:-) jak coś to wyślij;-)
dobra, lecę powystawiać komentarze na All bo dzisiaj drzwi się nie zamykały tyle kurierów u mnie było:-p miłego wieczoru;-)

reklama
witam:)
U nas znowu słonko wychodzi, zjemy śniadanie i idziemy do parku:tak:
KATE pochwal się co kupiłaś:) no i masz rację dużo zależy od dyrekcji i jej umiejętności zarządzania kasą, wiem coś nt bo przez 5 lat studiów nie dostałam ani złotówki dofinansowania a moje niektóre koleżanki dostawały więcej niż 50%:wściekła/y:biorąc pod uwagę ile kosztował semestr.... to nawet nie chcę się wkurzać:crazy:
Dorka no to kuruj się!antybiotyk pewnie zrobi swoje i poczujesz się lepiej:tak:co do kalendarza chińskiego to mi się sprawdziło i z Kubą i z Liwcią:)

Do góry