reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam z rana
syn nie dał pospać:-)

już po śniadaniu siedzi i ogląda bajki - wariactwo ostatnio z tym mini mini
cały czas by oglądał

Surv wyspana? Kurcze dziś ja miałam ciężką noc więc liczę że Ty odespałaś swoje:tak:

Dziś mąż stwierdził, że mam zrobić dzień dla siebie i mam gdzieś sobie pojechać np zakupy.
Szkoda, że tak się kiepsko czuję
Jeszcze mam wrażenie, że brzuch całą noc twardniał :baffled: i dalej trzyma
Pozycja horyzontalna zdecydowanie najlepsza na dziś

a za oknem zimowo
brak słońca i zdecydowanie ponizej 0
dlatego dużo ciepła
i miłego dnia

reklama
Renia, coś w tym jest, bo ja dziś bez pobudek do 8 pospałam:-) - jutro mogę przejąć pałeczkę z niespaniem, ale umówmy się że w poniedziałek nie śpisz Ty, bo mnei czeka ciężki dzień:-p A na twardnienie nospę może weź? mi lekarka kazała jakby mocno twardniał dodatkowo luteinę, ale zwykle wystarczy polozyć się po prostu:tak:

U mnei po wizycie wszystko ok, mlody rośnie, mam jego czadowe zdjęcie tyłkiem do widowni z nogami majtajacymi w górze:-) Niestety pupina za mała i niewiele widac, ale ja tam raczej chlopaka nie widzę...no może, ze mu coś urośnie jeszcze, albo go natura skrzywdziła i nigdy cudów tam mieć nie bedzie:-p:-p Poza tym upewniłam się, że mam prawo do cesarki i nie bedę musiała wyszukiwać wymyślnych pretekstów co mnie bardzo cieszy:tak: W przeciwieństwie do swojej siostry nie uwazam, żeby moim macierzyńskim obowiązkiem było rodzenie naturalne, bo ona się zaparła, że mimo problemów z poprzednim porodem musi rodzić naturalnie:szok:

No u nas też pogoda do bani - takiej jesieni właśnie nie lubię:baffled: W weekend czeka nas sporo jeżdzenia, bo zaleglości towarzyskie odrabiamy, a mnei się wcale nie chce:-( No ale trudno, jak trzeba to trzeba, za tydzień do Drezna, a potem siedzę kołkiem w domu i nie wychodzę, aż śnieg nie spadnie:tak:

Witam:)
my po zakupach, brakło wszystkiego czego ja nie noszę czyli pampersów, proszku itd:-pwzięłam M i tyle:) weszliśmy też zobaczyć kombinezony na małego na narty ale oczy moje ujrzały 939zł:szok: i wyszłam ze sklepu.
Surv super że pospałaś ja za to dziś czuję jakbym w ogóle nie spała, chyba z 10 razy wstawałam do małej, a skońćzyło się pobudką o 5 z kupą po plecy:sorry2:oczywiście walnęła przy karmieniu, po czym przebrałam i zrobiła kolejny raz:dry:
Renia super taki wolny dzień, ja bym tam korzystała mimo złego samopoczucia:-poczywiście z kartą od M:-p
no i koniec laby, młoda się drze:dry::confused:

Surv to biorę na siebie poniedziałek:-)
Super ze małe ruchliwe. Szkoda ze nie pokazało płci
Za 2 tyg tez mam wizyte i liczę na określenie. A ciekawość zżera.

Machnelam kuchnie na błysk
Teraz leze bo znowu twardo w brzuchu
Nospe lyknelam. Odpoczne i lece na zakupki. Musze sie porozgladac za gwiazdkowymi upominkami

Milego

Kicrym niezła jestes z tymi wózkami naprawdę:-D
Renia super,ze Tymi zdrowy,tylko szkoda pasowania:-( Udanych zakupów.Ja niestety uziemiona narazie jestem,bo nie chce małej po galeriach ciągać,a bez nie da rady:no: Więc z prezentami nie wiem jak będzie,chyba nie będzie:sorry2:
Survivor super,ze wszystko ok,szkoda,ze młody się w całej okazałości nie ujawnił,ale widzę,ze ty jesteś przekonana co do plci;-)

No i tyle popisałam.Mała coś się wierci,chociaz dopiero zasneła.Chyba znów ją brzuszek męczy,bo od rana taka niespokojna.Maciek śpi,ale pewnie zaraz wstanie,więc ja nawet się nie kładę bo się nie opłaca.
U nas piękna pogoda,slonko swieci.Na spacerze z dziećmi byliśmy,myślałam,ze to ich trochę wymęczy,ale ani jedno ani drugie nie było chętne do spania.Zmykam.Miłego weekedu.

Renia fajnie masz z tymi zakupami:tak: Ze spaniem to niezazdroszcze:no: Nas dziewcyznka obudzila o 6:crazy:,ale cale szczescie zasnela jeszcze do 8:tak:
Survi dobrze ze z mlodym wszystko dobrze:tak: Pewnie na polowkowym dowiemy sie kto w as siedzi:-D
Kic niezla cena za kombinezon:szok: To mialas duza niespodzianke od Oliwi;-)
Madzia my zawsze z Misia chodzilismy po sklepach:tak: Po prostu nie mielismy jej z kim zostawiac:tak:
My dzis od rana porzadki, potem odwiedzilismy tesciowa:tak:Zrobilismy obiad pizze, zaraz bedzie gotowa, a 16 idziemy na kawe do znajomych:tak: U nas tez szaro i chyba cisnienie niskie bo musialam kawe wypic:tak: Milej soboty zycze:tak:

Ostatnia edycja:
alleluja zalogowałam się (ta moja klawiatura chyba szwankuje )Surv...no powinno powiewać to i owo już, no ale to zależy od jakości usg i doświadczenia lekarza...ale super że wszystko oki :)to miłego odwiedzaniaRenia,....pięknie...kuchnia na błysk, powinnaś leżeć do góry brzuchem a błyskać ma m :)Dorka...no ciekawa jestem jakie będziecie mieć rozdanie :) chłopak czy dziewczynaKic,,,niezła cena, ja wczoraj byłam w outlecie naszym nowym, myślałam ze zakupię buty ale jakoś nie znalazłam fajnych w fajnej cenie, znaczy znalazłam ale zamszowe a nie chce na zimę kupować takich, no i jedne mierzyłam za 140 zeta,,coś tanie były..dobrze że się przeszłam bo się okazało że wydawały efekty dzwiękoweno i co ? mało brakło a sobie bym nic nie kupiła, powciskałam sie w spodnie 38 i stwierdziłam że koniec podjadania, czas na atak końcowy z dietą i w święta muszę wejść w resztę swoich jeansów i wtedy sobie coś kupię ale kupiłam sweter za 39 zeta w benettonie i sukienkę dla młodej za29 zeta oraz bluzę młodemu, jak na benetton to ceny powalające i w cazeldoni rajtuzy dla młodej za 2 zeta i podkolanówki i to grube w podobnych cenach :) bosko.zmęczona że hej, na koniec jeszcze leroy i kosze na sergegowane śmieci, jak wróciłam to mnie witano jakbym z podóży z Ameryki dalekiej wróciła, a dzisiaj rano już do swojego outletu za 9z/kg pobiegłam i już mi dobrze :)molestuje mojego m z tym internetem bo już nie mogę normalnie.ale nasz router się normalnie zawiesił i nie wiadomo o co kaman, niby net jest ale bezprzewodowo ni ma, także znowu z doskoku pewnie będęa teraz idę wkońcu maszynę odpalićaa surv czy Ty ją oliwisz??? bo u mnie w instrukcji nic na ten temat nie ma i lekko zdziwiona jestem, piżamka czeka a ja muszę odkminić te wszystkie cuda wieczorkiem się pojawię pewnie, paaa

Post no oj jakby się z Cinkiem spotkali to mogłaby być lekka katastrofa:-pwidzę że masz takie problemy z netem jak ja:wściekła/y:raz idzie i szybko otwiera, a raz zamula jak potępieniec:angry:
Dorka ciesz się, że dziewczynka jeszcze pospała do tej 8, bo jak mój chłopczyk wstanie o 6 to już nie zasypia tylko wszystkich budzi:-ppizza powiadasz mmmmm ale dziś zapowiedziałam M, że na kolację idziemy do Maca:-p
Madzia no ba:p wózki rules:-p
Renia blisko masz to podskocz i mi też wyszorujesz:-p

Oliwię położyłam przed 19 i już słyszę że skrzeczy:-(no cholera jasna co jest grane???już się boję kolejnej nocki:-(czekam, może sama zaśnie???nie mam już siły do tego spania:(drze się, więc muszę do niej iść....
spokojnej nocki!

a moja Sonia ma gorączkę:-( cały dzień tak 38-38,5 stopnia. Marudna, wciąż przy cycku. Od 13:30 nie spała, teraz M ją wziął na ręce i zasnęła oglądając z nim mecz:szok: Położyłam ją do łóżeczka, miałam jeszcze viburcol dać jej na noc ale już nie będę jej budzić.
Lena wciąż trochę pokasłuje, ale narazie bez tragedii.
ja padnięta jestem, uciekam już.

reklama
spróbuję z innej przeglądarki, może będzie miała wzgląd na to że nie piszę jednym cięgiem i używam enterów i pogrubień oraz znaków :)Kic..no coś ten komp ogólnie szwankuje a i router marudzi i nie mogę sobie z lapka korzystać co znacznie ogranicza mój czas przebywania w necie Mam nadzieję że młoda kima i masz wieczór tylko dla siebie :)Pabla, moze to początki zębów??? spokojnej nocki życzę, moje zbóje właśnie słuchają jak Tatuś bajki czyta i psocą jak słyszę skutecznie. ooo czytają moją ulubioną bajkę o jeżyku z ..poczytaj mi mamo...jak ja lubiałam :)Surv.....łłłłaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłł...to tak może wyglądać szycie???? w godzinę uszyłam piżamkę, szczenka mi opadła jak ta maszyna szyje a spróbowałam tylko dwóch ściegów, to normalnie przyjemność, ani razu się nitka nie urwała i cichutka i wogóle, czad w porównaniu ze starą :) to powiadasz nakręciłaś się drutowo :) ja szyję, w międzyczasie robię sweter oraz szalik na drutach, niedawno skończyłam getry młodej, zrobiłam kilka baniek i dzisiaj wieczorkiem jakies gwiazki machnę...własnie surv...do szydełka Cię nie ciągnie???to idę poszukać wina do tych gwiazdej, no ale najpierw muszę wyciąć ciuchcie z polaru i zbałamucić m. coby ją przykleił na piżamkę , to będzie taka niespodzianka dla młodego bo on myśli że będzie miał taką łysą piżamkę :)to miłego wieczoru dziewczynyRenia..i jak serniczek, masz trochę????...eee zresztą nie, przecież nie mogę nic a nic, na święta zjem :)dobranoc

Do góry