reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam:)
Kurczę muszę zrobić rundkę do H&M bo zły rozmiar wzięłam Liwce, tzn na kartonikowej metce jest taki jak chciałam, ale coś mi się duży wydawał, mierzę z tym dla Kuby i takie same, myślę kurcze no nie możliwe, szukam metki w środku i rzeczywiście rozmiar 3-4:baffled:także źle była przywieszona ta papierowa metka:baffled:
Sylcia polarki dla dzieciaków:tak::-)fajne, mięciutkie w super kolorach, zapinane pod szyjkę z dziurką na kciuk (Kuba nie umiał się nacieszyć jak mu to założyłam:-p) za całe 20zł:tak:no i buty w Smyku dla Kuby na wiosnę:tak:
Dorka to miłego spacerowania, napisz jeszcze raz co byś chciała żeby wózek miał, napiszę do dziewczyn z wózkowego forum, może coś znajdą:tak:
Post no jak to zareaguje, od pierwszych dni będzie mu (dziecku) pokazywał jak się skacze z parapetu:-Dmój Kuba tak robi:-p
Tosika nie masz w tych swoich "resztkach sklepowych" jakieś kurteczki/płaszczyka wiosennego tak na 74/80???chętnie bym odkupiła, kurcze Liwa mi powyrastała z kombinezonów i kurtek, a przecież teraz taka pogoda że zimowego nie założę:baffled:daj mi proszę znać:tak:
Idę zapodać kaszkę małej i spadam do tego nieszczęsnego sklepu, a tak mi się nie chce:confused:
miełgo dnia!

reklama
Sylcia - 100 lat dla Oli!!!!!
Tosika - zgłaszam tę samą prośbę co Kic - może masz jakieś takie kurteczki bo moja też wyrosła? Oczywiście Kic ma pierwszeństwo!
mi taka bardziej na 80 już by się przydała chyba ze duże 74.
może jutro do smyka skoczę i coś na wyprzedażach popatrzę.

Sylcia dolączam sie do życzeń -100 lat dla Olci!
Pabla gratki za raczkowanie! to teraz oczy dookola głowy ;-)
Post czyżbys se szykowala do nr 3? :szok: dawaj dawaj:-D
Kic Maciek tez tak przylazi,no odpukac od ok 4 nocek go nie bylo ;-) ja go zawsze do lozka odprowadzam,bo jeszcze jak mam mala wsadzic do lozka na karmienie,bo na lezaco daje,to bysmy sie nie pomiscili.Jak przychodzi rano ,to przewaznie K juz nie ma,wiec luzik,chociaz ostatnio tez nie przylazi ,bo o 6 jest juz wyspany i mowize ma dosc.
Renia wspolczuje:-( Nie odpuszcza ci. Ja mialam zgage niemal po wszystkim,ale rennie dawalo rade ;-)

U nas druga nocka z rzędu do bani.pann co 0,5 godziny sie budzi:baffled:
Dzis jej nie pozwole po poludniu tak dlugo spac,bo od dwoch dni robi sobie drzemke 4-5 godz jak przyjezdamy z przedszkola,niby fajnie,ale potem baluje noca:no:
Jeszcze dzisiaj dzien babci w przedszkolu,wiec ledow rano macka zawiozlam to musialam po mame jechac i ja zawiezc i odwiezc z przedszkola,teraz przyjechalysmy,nakarmie mala i dawaj znow po Macka.W chacie bajzel,a ja nie mam na to sily,najchetniej to bym zapadla w sen zimowy.

Ja się na szybko melduję po usg, bo mloda zmęczona i głodna, R wkurzony bolacymi korzonkami i głodny, wiec na razie tylko melduje, że sara jest na 100% dziewuchą, mam to na piśmie:-p Dziewczę zdrowe, tylko w lewej nerce jakieś drobne powiększenie, ale lekarz mowi że raczej nic poważnego, do tego kobita dość postawna bedzie bo waży cale pół kilo, co podobno dużo na ten tc...zaczynam się cieszyć, ze nie rodzę naturalnie:-p

Reszta potem, jak marudy opędzę;-)

No już po wojażach, musiałam oddać polarek bo mniejszych nie było, tzn były ale białe, buuu a miałam taki śliczny "śliwkowy" ale za to małej wzięłam czapę (aż za 5zł) i młodemu rękawiczki (też aż za 5zł):-p
Pabla w H&M nic nie widziałam ciekawego - wszystko duże tak jak na Lenkę, a w Smyku była fajna bombka ale taka krótka mi się wydawała, młoda spała więc nie przymierzałam:no:
Madzia my dzień Babci mamy 19:tak:był taki czas że moja Liwka też taką długą drzemkę sobie robiła ale zaczynała koło 11-12 i potrafiła spać do 19:szok:a teraz diabeł wcielony, znowu maruda straszna, czyżby zęby???:confused:
Surv super że Sara rośnie!no i super że dziewczynka:-p
lecę bo Liwka się drze-dosłownie:szok:

Survi ale masz olbrzyma;-)Moje dziecko niecaly miesiac temu wazylo 300g:tak:Oj to masz dzis przechlapane chory maz i corka:-D
Kic co do wozka jutro Ci napisze, teraz nawet bym nie mogla sie skupic:baffled: Musze jeszcze pomyslec:tak: Fajne te przeceny dorwalas:tak: U nas H&M ma byc na swieta wielkanocne:tak:Zobaczymy moze cos fajnego bedzie:tak:
Madzia to dzis sie nabiegalas z mala:tak:U nas nie wiem kiedy bedzie dzien babci w przedszkolu:no:Misia idzie dopiero w poniedzialek:tak:
U nas deszczowo, deszcz nas zlapal jak wracalysmy,ale jakos dalysmy rade:tak:Jutro musze isc do lekarki Misi zeby wystawila zaswiadczenie ze mala mnoze isc do przedszkola:tak:
Mnie juz kusi zeby cos kupic maluszkowi:happy: jescze miesiac musze poczekac(jak dam rade:blink:):tak:

u nas dzień babci 23 stycznia, Lena już śpiewa piosenki:-)
Surv - dorodna Sara będzie, a Florka to chudzinka była jak pamiętam.
Madziu - zagoniony dzień masz dziś, nie ma co.....
Dorka - dlaczego jeszcze mc musisz czekać? aaa, płeć.....ale uniseks coś możesz zawsze kupić - zielony, pomarańczowy, czerwony, biały .......
Kic - dzięki za cynk, jutro się przejadę do smyka chyba i zobaczę co i jak.
zaraz księdza będę miała, muszę ciut ogarnąć lokum.

Dorka, a co musisz kupic, bo ja mam pewne nadwyżki ciuchowe i poscielowe zdaje się też. Za parę tygodni wlaśnie wybiorę się w końcu do siostry zobaczyć, co ona tam ma, bo boi mi się powiedzieć po tym jak ochrzanilam, żeby nie zbierala po wszystkich znajomych ubranek niemowlecych, skoro ja już mam ale ona i tak zrobiła po swojemu:-p Więc podejrzewam, że może mieć spory wor wszystkiego:-p

Pabla, Kic, bylo powiedzieć miesiąc temu...mialam sliczne kurteczki wiosenne na 74/80 ale pozyczylam kolezance:baffled: Natomiast na przyszlośc, to od rozmiaru 80 odkladam już po Flo wszystko , co jest w dobrym stanie, więc jakby co slużę:tak:

Post, a co to już Wam się piątka nie marzy?:-p Takie fajne dzieciaki macie, to by szkoda bylo, jakby tylko dwjka była;-)

ech i wiele nie popiszę, bo wlaśnie konflikt w szpitalu nastapił w postaci walki o dostęp do telewizora:-p Normalnie jak na odziale pediatrycznym:-p

Surv, super że maleńka dobrze się rozwija. Oczywiście współczuję marudek w mieszkaniu
Wszystkiego najlepszego dla Olki!!!
Pabla, ja wizytę duszpasterską miałam wczoraj. Dzieciaki doczekać się nie mogły:szok::-D
Muszę kończyć, bo słyszę krzyk: "Mamooo, bo Misiek mnie prowokuje":szok:

reklama
u mnie też się zaczęło: mamo, ona mi psuje, mamo ona mi zabiera:no:
Surv - ja na 74/80 też mam wiosenne ale brak mi zimowej. a, przypomniałam sobie że jedną miała,zaraz idę poszukać.
o,Ksiądz właśnie był, posiedział chwilkę i poleciał dalej.

Do góry