.
Jak tak śpioszki? Dzieciaki dały pospać?
Taaaa...po 2-godzinnej histerii wieczorem, mała potwora nie miala sily wstawać świtem i też pospaliśmy do 8, aczkolwiek wolałabym, aby odbywało się to bez dodatkowych wieczornych atrakcji

Jutro obawiam się przymusowa wywózka do przedszkola, bez względu na katar, bo zabiję młodą, a nie uśmiecha mi się poród w więzieniu
R pojechał na wieś, jak zwykle lekko urazony, ze na jego ukochaną córeczkę wrzeszczę...nie wrzeszczalabym może tyle, gdyby mi ktoś pomógł ją wychowywać, a nie tylko ratował dziecko przed wstretną matką

...i tak sobie myslę...ukradkiem się spakowac i samej skorzystać z tego gruponowego wyjazdu, a oni niech sie tu dogaduja? Jakby co mam jedno wolne miejsce dla równie zdesperowanej i wykończonej matki

Widzę, ze u was śniegu całkiem całkiem;-) U nas niestety tylko na dachach, na ziemi czarno, więc spacery w śniegu z opcją zakopania bachora w zaspie odpadają

Niedlugo mama ma przyjść uratować wnuczkę z rąk wrednej matki, ale obawiam się, ze skończy się jak zwykle na siedzeniu przy kawie i dogłębnej analizie moich (złych) metod wychowawczych
Renia, a do ktorego lekarza we Wro chodzisz, jeśli to nie tajemnica? Ja mam wizytę w piątek, ale nic nowego pewno nie bedzie, co najwyzej ja sobie ponarzekam, pani doktor mi powspółczuje i tyle

Ale zamierzam się spytać o te pasy do podtrzymywania brzucha, bo chyba bym kupila, jesli mam donieść cały kręgosłup do konca ciąży...raptem 2 dni z powrotem pracuję, a już plecy odpadaja:-(
Nic zmykam do pracy, poki w domu panuje pelna urazy cisza: ja się obrazilam na mlodą, ona na mnie i jest pięknie