reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
U nas ledwie -9:-p No i ja owszem przymarzam lekko, bo biurko kolo okna, a ja w robocie...R wziął się ostro za pakowanie, niedługo tylko droga laptop-kibelek zostanie wolna:-D A Flo urzadzila występ dla swoich zabawek, hitem jest piosenka reklamowa z Biedronki:-p:-p Postaram się zajrzeć jeszcze potem, chyba, że mi pudla dostęp do kompa odetną:-p

Surv....-9???? to u Was wiosną powiało
u Nas -20, mój punciak się poddał dzisiaj i musiałam wziąć samochód m....byłam na ciuchach ale zimno i ciuchy zmrożone to uciekłam prędko, zakupiłam górę pączków ku uciesze rodziny :) i teraz popijam kawkę planuję lenić się dzisiaj...znaczy może poszyję tą bluzkę :)
Wczoraj faaaaaajnie było
bo jak pisałam poszliśmy do teatru o Tu:
:: SCENA STU ::
dzieciaki z babcią nawet grzeczne były, więc myślę raz na czas powtarzać wieczorne wypady.
zwłaszcza że spektakl był świetny, chór nadawał niesamowity klimat
a ten koleś
http://www.scenastu.com.pl/files/spektakle_gallery/422.jpg
zagrał genialnie
zresztą Rybotycka była również świetna..no i Globisz wiadomo...
to już zaplanowałam kolejne wyjście :)
Dzieciaki oczywiście chciały jechac z nami :) no ale obiecałam w przyszłym roku teatr dla dzieci :)
to idę poszukać akcesorów do szycia
miłej soboty....mało mrożnej przedewszystkim
paaa
ps..Kic...właśnie, może sklep z wózkami???

Witam na szybko, G urzeduje w kuchni ide zaraz mu pomoc:tak: Tesciowa zabrala Misie na spacer,a my robimy pizze:tak:
Milej soboty zycze i niedzieli tez bo jutro chyba pojedziemy do mojej kuzynki to nie bede wchodzila na bb:no:

No mysmy wlasnie mieli isc dzisiaj do teatru z Maciejem,ale sie okazalo ,ze to nie przedstawienia,a czytanie bajek dla dzieci od 5 lat.Maciek by chyba nie wysiedzial. Hmm a ja juz mu nagadalam,ze jak sie ladnie wyspi to pojdziemy,trzeba bedzie to odkrecic. Wiec chyba na lyzwy podjedziemy,slonce ladnie swieci to moze ja z Majka tam nie zamarzniemy. U nas pod CH darmowe lodowisko i lyzwy ,wiec trza korzystac:-p.

Ide kotlety trzaskac.

Witam:)U nas zaledwie -5st (teraz, rano był zimniej) jakoś nam się na spacer nie chce iść:zawstydzona/y:M zaraz obiad będzie robił, a my się lenimy z dzieciakami:-p
Dorka mniam:) chodzi za mną domowa pizza:tak:
Post, Surv już o tym myślałam, ale to niestety nie takie proste:/ żeby wejść w ten biznes to trzeba mieć spory kapitał, a ja aż taką ryzykantką nie jestem (musiałabym wziąć kredyt), także pozostaję przy wymieniu i testowaniu na własny użytek:)
Post też by nam się przydało na jakiś spektakl wyjść:dry:muszę przejrzeć co u nas grają:tak:
Surv czyli mogę liczyć na paczuszkę z pomidorkami;-)uwieeeelbiam!
Sylcia moja siostra "chodziła" z otwartym zębem kilka lat,bo dała sobie rozwiertać, po czym zamknęła buzię i uciekła z fotela:-pale Olka pewnie da radę!
Kasia zdjęcia oczywiście będą, tak? ;-)edit: właśnie obejrzałam:) boskie:)
Renia dobrze że masaże choć troszkę pomagają:tak:
właśnie mam żałobę bo sprzedałam ukochanego bugaboo cameleona:-:)-p:-DXQ też już poszedł papa, bee+przygotowany do wysyłki:cool2:właśnie się zorientowałam, że zostaję z jednym wózkiem na każde dziecko:szok::-Dmuszę zmienić ten "stan":-p
miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Pabla najlepsze życzenia dla M i zazdrooooszczę;-):-)
Ja już kapuśniak ugotowałam, M kończy drugie danie:) Liwka śpi, Kuba ogląda Dorę:)wreszcie trochę ciszy;-):-)

reklama
Post, super, że wypad do teatru był taki udany:tak:Gościa ze zdjęcia kojarzę, ale w życiu nie powiedziałabym jak sie nazywa:zawstydzona/y:
Nie no Kic, tak być nie może! Tylko 2 wózki??? Skandal! Ale nie wierze, że czegoś nie masz na oku;-)
Pabla, wszystkiego najlepszego dla m! Faaajny taki prezent:tak:
Byliśmy dziś z dzieciakami na basenie na takiej zorganizowanej lekcji, tzn. był pan instruktor i mówił dzieciaczkom co maja robić. MiO zadowolone, nurkowały pod wodę i nie chciały wracać do domu. Chyba będziemy kontynuować nauki:tak:

Do góry