reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej!
Tymi, Kuba zdrowka chlopaki!!!!

Jesli ktoras bedzie miala info od Pat to dajcie znac,bo ja juz jak na szpilkach,conajmniej jakbym sama miala rodzic:-p

Dorka co u ciebie???

Renia daj znac co tam gin wypatrzyl ;-)

Ja ostatnio ciagle czasu nie mam,a wszystko przez ta pogode,bo jak tak fajnie to sie szlajam z Majka w poludnie ok 3 godziny,a potem z dwojka na placu zabaw. Projekty narazie porzucilam ,mam teraz 3 tygodnie przerwy,wiec zdaze cos kiedyc policzyc;-) W domu bajzel,czasem mnie najdzie to wieczorem sprzatam,ale z reguly to mi sie juz nie chce bo padnieta jestem po takich maratonach w dzien.

Oki uciekam,bo Majka juz w wozku spi,Widze,ze slonce wylazlo,wiec musze sie jeszcze przebrac w jakis odpowiedni outfit ;-)

reklama
Witam ale tu cicho:eek:
Kic dobrze ze z dziecmi lepiej:tak:
Renia no nie za bardzo sie czuje ale chyba to przez pogode?nie wiem,boli mnie glowa,Misia miala atak kaszlu w nocy:no: Okna nie myje bo pada:wściekła/y:
Zdrowka dla Tymka:tak:
Survi daj znac jak bedziesz mogla:tak:
Nie wiem juz co jest grane:eek: Ostatnio codzienie boli mnie glowa:dry:Skorcze mam przepowiadajace raczej, maly mniej sie niby rusza ale jak sie ruszy to az boli:eek:Czasami czuje jakby ruszal glowa w pochwie:no:
Mala znowu kaszle, nic innego jej nie dolega:eek:tzn w nocy i jak sie obudzila troche a teraz cisza:tak:Mam dosc spac oczywiscie nie moge co chwile pobudka na przewrod i jeszcze dzis kaszel Misi:wściekła/y:Pozniej oczywiscie nie moglam zasnac:no:
Dzis Hania(moja siostra) wraca do Wloch przyjedzie dopiero w sierpniu:-(Smutno mi troche:-( Oki juz nie marudze
Milego dnia

Hej:)
Pisała do mnie Pat:):)
"Jestem po badaniach,ale nic nowego.Mają mi w końcu krew pobrać i nawet ciśnienie zmierzyli;)jutro wyniki i decyzja,ale słyszałam jak ordynator mówiła, że po weekendzie cc (tylko kwestia po którym :p ) Klimaty nadal jak sprzed 50 lat, więc leżę i chłonę ;) "

Odpisałam, żeby się dzielnie trzymała i nadal informowała:) oczywiście pozdrowiłam od wszystkich:happy2:

Także Pat już na wylocie:-p:-D

aż mi ciary przeszły jak przeczytałam

Kic informuj na bieżąco

Dorka głowa pewniecie boli bo ciśnienie jak nienormalne skacze
a ten kaszel pewnie od kataru
u nas zawsze jak tylko pojawi się katarek to zaraz kaszel bo spływa po tylnej ścianie
tym razem mamy mokry, ale najważniejsze czyszcenie nosa

ja dzis lewa zupełnie
a nerwa mam jakiegoś mega mega
oczywiście cierpliwości dzięki temu brak;-)

ide się szykować do gina
a Tymiego chcemy do cioci podrzucić
on już cały w skowronkach, że do niej jedzie

Kolejne wieści od Surv
" Muszą mnie chyba trzymać 3 dni, bo kasa na nfz;) ale ktg ładne, Sara rusza się, więc będę negocjować przepustkę, jeśli cc byłoby dopiero 4 maja. Dam znać jutro!"

Tak, więc czekamy, ale już niedługo, i Sara będzie z nami:-)

Myśmy byli troszkę na placu zabaw, ale u nas dość chłodno i wiatr mocny:/ a ja zdycham bo mnie boli to miejsce po tym zębie:confused:nie wiem czy panikować i jechać na kontrol czy czekać:eek:mam nadzieję, że wszystko się dobrze goi:cool2:

no to super, ze Surv spokojniejsza, że z malą oki;-)

ja wróciłam od gina
wszystko gra
pozamykana nie skracam się więc powinnam do 16-go dotrwać
mały waży 2,6 i nie jest kolosem
ja zreszta za 3 tyg przybrałam tylko 0,5kg, ale pewnie przez ta zgage bo musze bardzo uważać na to co i ile jem a i tak ją mam

Tymi markotny ale on zauważyłam lubi sie nad sobą użalać i pieścić
typowy facio
jutro zobacze co się bedzie działo
jak będzie rzeczywiście źle dzwonię do lek - trudno majówka w domu bez znajomych, którzy maja z synem do nas wpaść jeszcze tak przed końcem ciązy

Dorka mam nadzieję, ze sie trzymasz;-)

dobrej nocki wszystkim

Cześć, widzę że dziewczyny już prawie się "rozpakowują" POWODZENIA:-)
Renia, Maks też coś ma katarek, na wszelki wypadek byłam z nim u lekarza,aby mi się nie rozłożył na weekend, podobno alergia daje o sobie znać.
Mnie też rozłożyło, wczoraj to byłam nieprzytomna.

Hej!a mnie dopadla bezsennosc:angry:G poszedl na 6 do pracy i mnie obudzil:dry:Mam nadzieje ze uda mi sie przysnac jeszcze:tak:
Renia trzymam sie jeszcze:tak: To samopoczucie chyba jednak od cisnienia,zobaczymy jak dzisiaj bedzie:tak:Skorcze sa ale przepowiadajace:tak:
Kic dzieki za info od Pat:tak:
Kamu u nas tez alergia:dry:
Dzisiaj z Misia byl spokoj cala noc spala bez kaszlu:tak:Zobaczymy jak rano bedzie:tak:
ok zajrzę pozniej:tak:

Witam:)
My już na nogach, tym razem Liwa postanowiła wstać po 6:dry:mała zołza już szaleje, pewnie zaraz Kubę obudzi tym gadaniem swoim:dry:nocka w ogóle jakaś kiepska, nie wiem ile się Liwa razy budziła do tego ten cholerny ból po tym zębie:dry:
Widzę piękne słonko za oknem:) lecę dziś do fryzjerki się podciąć, a potem pewnie do parku:tak:
Dorka ciesz się że jeszcze możesz do łóżka wskoczyć:-pżyczę Ci żeby Franek był mega śpiochem, żebyś mogła sobie swobodnie odespać te ciążowe niedospanie:happy2:
Renia no to super, że Ignaś się na razie do nas sam nie wybiera, starczy emocji;-)zdrówka dla Tyma, oby nic się nie wykluło:tak:
Kamu zdrówka!

Miłego dnia!

reklama
No u nas to norma,ze juz na nogach jestesmy wszyscy i to od 6:-p
Maciek to nawet dluzej niz Majka pospal,bo ta mala malpa wstala o 5.30. Oooooch co za dzieci:confused:
Teraz juz marudna bo spiaca znow.
Jakos tak zaczela sie szybciej w nocy budzic bo juz o 2-3,a przeciez byl czas, ze dopiero ok 4 jadla,no wiec i rano wczesniej wstaje.Myslalam,ze w ogole dluzej pospi bo na noc zjadla 270 ml z kleikiem:szok:,ale dpa.
Zaraz do p-la jedziemy,potem na szybkie zakupy bo ziemniaczki mlode dla malej na zupe,ugutuje i o 10 wychodzimy.Dzisiaj maja byc 24 stopnie:szok: Pewnie dopiero wieczorem dotrzemy do chaty.
Milego dnia!

Do góry