reklama
potwierdzam, robię tak i zawsze działaPabla, trzeba podusia przydusić;-)![]()

Surv na reszcie już w domku!no i mamusine mleczko na pewno do snu ulula

Dorka wow ale się trzymasz, możesz rzeczywiście ten 15;-)

idę na serialik, ale już nastawiłam nagrywanie bo pewnie padnę na reklamach

spokojnej nocki!
U nas juz grzeje dosc mocno,jestem umowiona z kumpela na spacer to pewnie do godziny wyjdziemy,tylko,ze Majka dopiero wstala po porannej drzemce,wiec nie wiem czy nie bedzie krzyku w wozku
Moje wczoraj szybko padly,o 20 byly w lozkach ,a o 20.30 byla cisza,za to Maciek dzisiaj wstal o 5
Majka o 5.30,a to i tak lepiej niz wczoraj.Tak naprawde to chyba nie mam co narzekac,bo panna spi jak susel cala noc,mimo tego,ze sie na dworze do 18 wyspala.Pozarla 270 ml z kleikiem to sie dosc najadla na cala noc;-)
Dorka chyba naprawde do 15 pochodzisz w dwupaku;-)
Survivor super,ze Flo taka grzeczna siostra,oby tak zostalo!
Renia zazdraszczam blysku w lazience
u mnie tez by sie przydalo szorowanko,zwlaszcza kabiny,czego szczerze niecierpie,bo o ile lazienke sprzatam 1-2 x w tygodniu,to szyby w kabinie omijam szerokim lukiem
Oki ide karmic glodomora,dokonczyc zupke dla niej i lecimy sie opalac
A tak w goloe to jestem w ciezkim szoku,bo pierwszy raz w zyciu dostalam wysypke na dekolcie od slonca
Swedzi jak cholera.

Moje wczoraj szybko padly,o 20 byly w lozkach ,a o 20.30 byla cisza,za to Maciek dzisiaj wstal o 5

Dorka chyba naprawde do 15 pochodzisz w dwupaku;-)
Survivor super,ze Flo taka grzeczna siostra,oby tak zostalo!
Renia zazdraszczam blysku w lazience

Oki ide karmic glodomora,dokonczyc zupke dla niej i lecimy sie opalac

A tak w goloe to jestem w ciezkim szoku,bo pierwszy raz w zyciu dostalam wysypke na dekolcie od slonca

survivor26
Mamy lipcowe'08
Jezu, dlaczego ja uważniej nie czytalam Waszych żalów na temat posiadania dwójki małych dzieci ZANIM zaszłam w ciążę??
Sielanka się skończyla, zaczął się hardcore: wczoraj wieczorem mlekodajnia odcięła dopływ żarcia...nie wiem, chyba ze stresu i tego rozhuśtania praktycznie stracilam pokarm:-( Młoda wyla dwie godziny, bo się nie było jak podpiąc do cyca, w końcu zdesperowany R o polnocy pognal do Bolesławca i wielbiąc pod niebiosa całodobowe Tesco kupił butelkę i mleko... i to tyle w kwestii bycia eko-matką
Młodsza oczywiscie w końcu obudziła starszą, której tolerancja na dzidziusie drastycznie spadła koło 1 w nocy, jeszcze godzinę kursowalismy zmieniając konfiguracje rodzicowo-dzieciowe, aż w końcu wszyscy o 2 padli...przy czym Sara wstała rześka i glodna już o 3 i potem co 1,5 godziny
Urodziłam kompletne wcielenie R, nie tylko z urody podobne, ale i tak samo żarłoczne.. jak sprawdziłam w książeczce zdrowia, młoda w szpitalu mimo stresów przytyła 300 gram
Dziś R jedzie po podgrzewacz, termos i inne akcesoria butelkowe, ja jeszcze powalczę z herbatkami laktacynymi, ale jak mam przezywać ponownie nocny horror, to chyba wolę mieć dziecko butelkowe a nażarte
zaraz idziemy wypasać siostry-potwornickie do ogrodu, tylko muszę się w koncu ubrać i coś zjeść.... dzięki bogu, ze lekarze zabronili mi mieć więcej dzieci
Jak się uda, to poczytam potem co u Was;-)

Dziś R jedzie po podgrzewacz, termos i inne akcesoria butelkowe, ja jeszcze powalczę z herbatkami laktacynymi, ale jak mam przezywać ponownie nocny horror, to chyba wolę mieć dziecko butelkowe a nażarte

zaraz idziemy wypasać siostry-potwornickie do ogrodu, tylko muszę się w koncu ubrać i coś zjeść.... dzięki bogu, ze lekarze zabronili mi mieć więcej dzieci

witam z rana
ja jakoś śnięta a niby spałam (po mojemu ale jednak)
Ignas siedzi cichutko w brzusiu - jakis leniwy sie zrobił na tydzień przed wyjściem
Madziu wapna sie napij i sparuj filtrami
pierwsze słońce często mnie też uczula
Oj skowronki te Twoje pociechy
Kic dzis pięknie więc spacerkowo pewnie sie uda
my na szczęście ogród bo do chodzenia to ja sie nie nadaję (zresztą do czego z takim brzucholem ja sie nadaję?)
Kasiu a ja wczoraj poprasowałam a teraz kolejne sie pierze i znowu będzie
no z łazienki to strasznie sie cieszę bo serio jest doszorowana jak należy
ja sama jak sprzątak w domu to nie tak dokładnie
bo 2h w łazience na polerce to mi się nie zdarzyło nigdy
Dorka to może w jednym dniu będziemy na porodówce? - Ty bedziesz parła a mnie beda przecinać:-)
Surv mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
oki spadam na odlew brzuszka
P postanowil z rana zagipsować żonkę;-)
miłego dzionka
ja jakoś śnięta a niby spałam (po mojemu ale jednak)
Ignas siedzi cichutko w brzusiu - jakis leniwy sie zrobił na tydzień przed wyjściem
Madziu wapna sie napij i sparuj filtrami
pierwsze słońce często mnie też uczula
Oj skowronki te Twoje pociechy
Kic dzis pięknie więc spacerkowo pewnie sie uda
my na szczęście ogród bo do chodzenia to ja sie nie nadaję (zresztą do czego z takim brzucholem ja sie nadaję?)
Kasiu a ja wczoraj poprasowałam a teraz kolejne sie pierze i znowu będzie
no z łazienki to strasznie sie cieszę bo serio jest doszorowana jak należy
ja sama jak sprzątak w domu to nie tak dokładnie
bo 2h w łazience na polerce to mi się nie zdarzyło nigdy
Dorka to może w jednym dniu będziemy na porodówce? - Ty bedziesz parła a mnie beda przecinać:-)
Surv mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
oki spadam na odlew brzuszka
P postanowil z rana zagipsować żonkę;-)
miłego dzionka
Dzien dobry! Teraz 2 razy w tyg na KTG pierwsze w piatek
Ginek mowil ze jak nie urodzi sie do 20 to 21maja beda wywolywac
Pogadam z nim w piatek czy by nie przyspieszyl w razie czego tego wywolania o tydzien
Wieczoram i w nocy znowu mialam surcze,ale wynika z tego ze przepowiadajace
Dzis rano znowu odszedl kawalek czopu
Juz mam dosc,na spacer nie moge isc bo Misia chora,moze sama popoludniu pojde
G ma jakas wirosowke biegunka,goraczka i wymioty
Jeszcze nam tego brakowalo
mam nadziej ze sie nie zaraze
Survi wiem ze nie bylo Ci do smiechu w nocy,ale Twoj opis rozbrajajcy
Trzymam kciuki za Twoja laktacje
Renia ja mialam najszybciej termin a jeszcze urodze najpozniej
Mi tez by sie przydala pani do posprzatania lazienki
Wczoraj troche posprzatalam w lazience ale tylko z grubsza
Kic to dzis sobie pospacerujesz
Kasia ja tez ogladam przepis na zycie ale jak nie zobacze to ogladam w necie
Madzia Seba tez ma teraz uczulenie na slonce
Ok spadam,G lezy umierajacy,a ja bede zabierac sie za mufinki tylko musze orzechy z lupinek wyjac

Survi wiem ze nie bylo Ci do smiechu w nocy,ale Twoj opis rozbrajajcy

Renia ja mialam najszybciej termin a jeszcze urodze najpozniej

Kic to dzis sobie pospacerujesz

Kasia ja tez ogladam przepis na zycie ale jak nie zobacze to ogladam w necie

Madzia Seba tez ma teraz uczulenie na slonce

Ok spadam,G lezy umierajacy,a ja bede zabierac sie za mufinki tylko musze orzechy z lupinek wyjac

Ostatnia edycja:
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Surv - u nas pierwsza nocka w domu wyglądała bardzo podobnie! i też M jeździł w nocy po mleko sztuczne! ale nie trać nadzieji, jeśli możesz to przystawiaj małą jak najczęściej do piersi, niech produkuje ile się uda. A jak będzie wyła to pewnie, daj butlę a w międzyczasie przystawiaj. Może się uda pokarmić a jak nie to się nie stresuj! ważne żeby mała nie była głodna. będzie dobrze!!!
Renia - Mąż chce Cię zagipsować? nieźle!
ja oglądam właśnie przepis na życie, mała śpi.Ogarnęłam trochę syf w ich zabawkach.
Renia - Mąż chce Cię zagipsować? nieźle!
ja oglądam właśnie przepis na życie, mała śpi.Ogarnęłam trochę syf w ich zabawkach.