reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

i u nas zimno, tylko 12 stopni, ale potem może się zatulimy i wyjdziemy na trochę bo dzeci się nudzą i/lub nie chcą spać w domu:tak: Wedle prognoz ma być niby z powrotem 30 stopni za kilka dni, ale traktuję to z przymruzeniem oka:-p

Renia, to widze, że wicie gniazda ukierunkowało się u Was na roślinność:-D Ja właśnie wczoraj odkrylam, że wszystkie balkonowe wysadzilam do skrzynek o 5 cm dluższych niż parapety, więc zamiast dekoracji okiennych mamy ekspozycję petunii na trawniku:-p

Dorka, w sumie jak jesteś już po terminie i masz dość to możesz jechać do szpitala, może Cię wezmą na wywołanie?

Kic, łyknij melisę i patrz, oto nasza wypasiona fura:-D
wozek.jpg

I nie wiem co jeszcze, lenia mam, rodzina pospała do 10, ale mnei Sara obudziła już o ósmej więc czuję się niewyspana...tak mnie dziecko rozbestwiło...a pomysleć, że w ciąży jak o 6 wstałam, to byłam happy ze tak późno:laugh2:

reklama
U nas też zimno:confused2:Kuba szaleje z babcią na ogródku,Liwa śpi, M w pracy, a ja robię dziś makaronową patelnię z mielonym+papryki faszerowane przy jednym brudzeniu:-p:tak:
Surv wiesz no na wieś to wózek idealny, nic nie niweluje wstrząsów jak wózek na pasach/wachaczach;-):tak:no do emmy mu trochę brakuje;-), ale czy to ważne:happy:Matko do 10 Flo spała:szok:
Renia widzę że prace w ogrodzie pełną parą:happy:

Idę mięsko przemieszać;-)

heja
ja dziś ciśnieniowo ledwo
ale spać nie umię
Ignaś sie wierci jak szalony

dziadzio już pojechał
dociera do mnie, że środa tuz tuż, ale wolę o tym nie myśleć bo sie spinam;-)

Kic no pogoda barowa
moje siedzi na iphonie pół dnia i ogląda pierdołki
podwórko dzis odpadło

oj jak niemrawo
ale niebawem znowu 30*C

Dorka kiedy na ktg? może jak już pójdziesz to zostaniesz?

Renia tak zerkam na kalendarz i rzeczywiście to już w środę:szok::szok::szok:właśnie oglądałam prognozę długoterminową i tak akurat Ci zrobią cc i się upały znowu zaczną, więc spacerki można będzie zacząć:tak::tak::-)

Liwę właśnie położyłam, Kuba coś tam ogląda i dojada kolację. Jak w dzień nie śpi to łatwiej mi go położyć wieczorem więc jeszcze z 15-20 minut i będę miała ciszę i spokój:-p:-D

witam z rana
dzis słonko;-)
moje synostwo spało z babcia i ani myślał nawet do nas na dzień dobry wskoczyć do łóżeczka
tzn że jak Ignas się urodzi w łóżku nie będzie tłoczno;-)

ja dzis jeszcze chcę skoczyć do sklepu po biustonosze do karmienia bo jutro to już bedzie pewnie dzień przed szpitalem panika itp

Kic a no środa juz tuz tuż
niebawem utulę syna

Surv widziałam foty ba fb
super Flo rysuje
a R dumny jak paw z córunią;-)

Dorka i jak dziś? Coś sie ruszyło?

miłego dzionka

Witam
U nas wczoraj też zimno było, ale słonko się przebijało, więc komunijnie w miarę udanie.
Ola prezentami kuzyna zachwycona :-p I klarują się jej wymarzone prezenty (xbox, laptop, komórka, aparat fot) tanio nie jest :eek:
Reniu ależ czas leci, do środy już kilkadziesiąt godzin. Myślami będziemy z Wami :tak:
Dorka jak u Ciebie?
Kic ależ pyszności robiłaś :rofl2:

I nie wiem co jeszcze? Miłego dnia.

Hej! Ja znowu sie tylko melduje 2w1:tak:Jutro KTG,moze cos wiecej sie ruszylo?
Noc znowu bez surczy:eek:Za to jakies koszmary mialam bo cala mokra sie obudzilam:eek: Mam nadzieje ze to cisza przed burza:-DDzis ide odwiedzic G bratowa w szpitalu:tak:Milego dnia

Hej ciężaróweczki i pozostałe mamuśki!
Dorka, Ty to wytrwała jesteś w tym chodzeniu z brzuszkiem. Synkowi ewidentnie dobrze tam w środku ;-)
Sylcia, takie prezenty to wg mnie wariactwo:no:
Renia, to się starszak na Was wypiął ;-)
U nas wczoraj było bardzo niefajnie. Dziś słoneczko świeci ale temperatura bez szału

Renia oj to juz naprawde blisko.A dzisiaj mi sie snilo,ze w radio oglosili narodziny Ignasia:-D
Survivor ty mnie tym wstawaniem nie doluj!!!

u nas dzisiaj 5,40:cool: A maciek coraz pozniej chodzi spac,jak kiedys zasaypial o 20 tak teraz blizej 21:eek: Juz naprawde jestem skora zrezygnowac z dziennych drzemek,ale przeciez w p-lu i tak spia,za to w weekend jak go klade to nie protestuje i zasypia,ba,nawet na spacerze przed poludniem juz mowi ze jest zmeczony i chce sie polozyc.Sie nie dziwie skoro od 5.30 srednio nie spi:crazy:

Majce dzisiaj sie wlaczylo spiewanie w nocy ok 2:szok: Darla sie na cala chate oooo,aaaaa,eeeee,ale nie plakala i brata nie obudzila i nawet bez karmienia zasnela.Za to brat ja z rana skutecznie obudzil,bo o ile moje gadanie zaskutkowala i nie przylazi do nas z rana,to jak sie bawi sam to i tak cicho nie jest:no:

Dorka to moze ty wez torbe i powiedz,ze juz sama z tego szpitala nie wyjdziesz ;-)

u nas z rana bylo 5,5 stopnia:szok: Macka naubieralam,a teraz widze,ze cieplutko sie zrobilo,pewnie jak wyjda na dwor to sie zagotuje chlopak:eek:
Ja piore spacerowke i nieldugo bedzie przesiadka:tak:,ale poki co to zaraz Majke do gondoli siupne i na balkon wyeksmituje ,a sama moze projekty rusze.

reklama
Witam rankiem:)
Liwa śpi, a ja mam trochę luzu:)
Dorka to może jak pójdziesz w odwiedziny to już zostaniesz;-)wiesz ja obstawiam 15, a to już jutro;-):-p:-D
Madzia przerąbane masz z tym wczesnym wstawaniem:confused2:to ja chyba wolę już wstać te dwa, trzy razy do Liwki i wstać o 8;-)Kuba wstaje koło 7 ale jeszcze godzinkę drzemię a on się w miarę cicho bawi:-p
Sylcia już się boję tej komunii i tych prezentów:confused2:masakra co to się porobiło:eek:
Renia kupowałam fajne biustonosze w 6 zmyśle:tak:na mój duży biust idealnie pasowały i trzymały a przy tym fajnie się wypinały do karmienia:tak:

U nas pogoda nawet w miarę, jak Liwa wstanie to idziemy na spacerek:tak:

Do góry