survivor26
Mamy lipcowe'08
i u nas zimno, tylko 12 stopni, ale potem może się zatulimy i wyjdziemy na trochę bo dzeci się nudzą i/lub nie chcą spać w domu
Wedle prognoz ma być niby z powrotem 30 stopni za kilka dni, ale traktuję to z przymruzeniem oka
Renia, to widze, że wicie gniazda ukierunkowało się u Was na roślinność
Ja właśnie wczoraj odkrylam, że wszystkie balkonowe wysadzilam do skrzynek o 5 cm dluższych niż parapety, więc zamiast dekoracji okiennych mamy ekspozycję petunii na trawniku
Dorka, w sumie jak jesteś już po terminie i masz dość to możesz jechać do szpitala, może Cię wezmą na wywołanie?
Kic, łyknij melisę i patrz, oto nasza wypasiona fura

I nie wiem co jeszcze, lenia mam, rodzina pospała do 10, ale mnei Sara obudziła już o ósmej więc czuję się niewyspana...tak mnie dziecko rozbestwiło...a pomysleć, że w ciąży jak o 6 wstałam, to byłam happy ze tak późno

Renia, to widze, że wicie gniazda ukierunkowało się u Was na roślinność

Dorka, w sumie jak jesteś już po terminie i masz dość to możesz jechać do szpitala, może Cię wezmą na wywołanie?
Kic, łyknij melisę i patrz, oto nasza wypasiona fura

I nie wiem co jeszcze, lenia mam, rodzina pospała do 10, ale mnei Sara obudziła już o ósmej więc czuję się niewyspana...tak mnie dziecko rozbestwiło...a pomysleć, że w ciąży jak o 6 wstałam, to byłam happy ze tak późno