reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam z rana
moje usnęło w wózku;-)
pogoda do bani - barowo i nudno

Surv no to miałaś czadową nockę - a ta krew z nosa Flo to co?
oby w dzień dały odpocząć choć dziś deszcz i dzieci się nudzą

Kic no widzisz ile zwolenniczek trzeciego dziecka;-)

Post no to sie nie wyśpisz jak o 5 rano pobudka
ale zrozumieć trzeba i zawieźć grzecznie jak mama chce
nie wiadomo jakie my bedziemy miały fanaberie za czas jakiś;-)
no a psina ci wyrosła i jest Adzia mega słodka - mega też duża będzie pewnie
dobrze, że masz ogród i może mieszkać na zewnątrz

dla wszystkich naszych dzieciaczków lipcowych i nie tylko buziaki od cioci z okazji dnia dziecka

miłego dzionka

reklama
Witam
Wczoraj nie pisałam, jakoś weny brak było :sorry2: Obie z Wiki mamy antybiotyk, młoda kaszle jak nie wiem,dziś ciut lepiej, ale wczoraj to myślałam że płuca wypluje :-(

Surv super że z nóżkami Sary lepiej, i oby obyło się bez zabiegów, zawsze to mnie stresu :tak:Duży buziak dla niej na 1 miesiąc. A co z Flo i tym krwawieniem , osłabienie jakieś? Zdrówka dla Was
Kic no proszę jaki prezent sobie sprawiłaś :-)
Dorka super że cycowanie tak ładnie Wam wychodzi, a Seba mimo wszystko jest super starszym bratem.
Kasiu u nas też takie niezabawki robią spore zamieszanie, dlatego dziś moje młode dostały tylko okulary p/słoneczne. Ale niestety pogoda się zepsuła i pada, i lansu nie będzie :-D
Post oj masz tych zajęć sporo, nie zazdroszczę wstawania tak wcześnie w sobotę, ale jak mus to mus. Psina piękna, i sporo urosła.
Reniu ależ piękne masz te fotki z sesji :tak:
I nie wiem co komu jeszcze.w poniedziałek (o ile dopisze pogoda) czeka mnie małe wyzwanie,jadę z przedszkolakami na wycieczkę na DD, a Ola ma grilla z klasą z tej samej okazji, i mają zaproszenie rodzice. Ciężko będzie się wyrobić żeby zdążyć do Oli, ale mam nadzieję na brzydką pogodę, i przełożenie imprez na dwa różne dni :-D:-D

Wszystkim naszym dzieciom i mniejszym i większym (i nam) wszystkiego naj z okazji dnia dziecka, dużo uśmiechów na każdy dzień, i dużo słońca.

Wszystkim dzieciaczkom dużo zdrówka i spełnienia marzeń z okazji ich święta :-)

Surv to dobrze, że z nogami Sary już lepiej, nie złą miałaś pobudkę , widziałam na fb
Sylcia zdrówka dla was dziewczynki.

Maks już chyba zdrowy , wczoraj wreszcie cała doba bez gorączki. Jeszcze tak długo gorączka to mu się nigdy nie trzymała.

Witam:)
Ja juz jedno ciasto zaniosłam, kolejne w fazie przygotowawczej:-pmłoda śpi, to nie mogę mikserem robić:-p

Oj dziewczyny, dziewczyny ja teraz 3 dziecka nie, oj nie, ale za parę lat może, może:-p:-Dnie powiem gdybym miała duże mieszkanie i jeszcze raz takie zarobki to 4 mogłabym mieć:tak:

Sylcia no to obyś się wyrobiła;-):-Dzdrówka dla Was!
Post 5???przecież to praktycznie ranek, więc dasz radę;-):-p:-D
Surv to nie zazdroszczę takiej "cudnej" nocki:baffled:choć u mnie też takie bywały:dry: buziaczek dla Sary z okazji 1m-ca!
Renia a jak wózek się sprawuje?jesteś zadowolona?

Lecę przesiewać mąkę:-D:-D

Post no 5 to u nas standardowa pobudka:-p Chociaz musze przyznac,ze Majka tak do 5,45 (jak stary wstaje) pociagnie,a Maciek od dwoch dni wstaje o 7:szok::szok::szok::szok::szok: WOW.Pewnie zapeszę:-p
Survivor niemożliwa jestes z tymi postami:-D:-D:-D Buziak dla Sary!
Z tymi kroplami to moze jednak bym nie probowala,ale za to magnezik dla juniorow kupilam,moze troche nerwy mlodemu ukoi;-)
Sylcia zdrówka!

Mnie tez cos chycilo.Gardlo mam zawalone ,do tego glowa i plecy. Nie mam jak sie uczyc,a weekend zaliczeniowy.Do tego w koncu rolety maja przyjsc zamontowac,fajnie,ale to juz wcale sie nie poucze:no:

Leje u nas jak z cebra,a moje dziecko na wycieczke do strazy pojechalo,mam nadzieje,ze nie zamoknie:sorry2:

Witam,
na wstepie wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla duzych i malych:-D
Sara dla Ciebie buziak z okazji pierwszego miesiaca:tak:survi nie zazdroszcze nocki:-(Dobrze ze z nozkami Sary juz lepiej:tak:
Madzia to Maciek sie zrobil spiochem?Trzymam kciuki zeby tak dalej bylo:tak:Powodzenia na studiach w weekend:tak:
Kic fajnie jest miec trojeczke:tak:ale dobrze ze moje pierwsze takie duze:-D Wozek fajny:tak:
Post no o 5 juz widno wiec nie bedzie tak zle:tak:
Sylcia zdrowka zycze i obys sie w poniedzialek wyrobila:tak:
Kamu trzymam kciuki zeby dalej tak bylo.Zdrowka:tak:
Renia trzymam kciuki zeby cycowanie Ci sie unormowalo:tak:
Pabla gratulacje dla Sonki za pierwsze kroki:tak:
U nas dzis nocka dobra,maly spal od ok 20.30 do 0.30, potem obudzil sie o 4,a pozniej o 7.Ja w miare wyspana,dzis mamy gosci,mam zamiar zrobic drozdzowke:tak:Przed chwila wyszla od nas polozna, zdjela mi szwy(cale 3:-D),Franus jej sie podobal:tak:Przyjdzie jeszcze w przyszlym tyg:tak:
Milego dnia zycze(cos mnie dzis ssie,G robi salatki wiec moze przez to:-D)

hejka,
Surv, Renia - chętnie Wam popiszę o chustach i podeślę linki, tylko pewnie w niedzielę mi się uda, bo zaraz jedziemy do mamy i jestem w szale pakowania.
Surv - buziaki dla Sary z okazji 1 mca!
ale miałaś nockę, oby dzień był lepszy!
Kic - piękny prezent sobie sprawiłaś! Liwka zadowolona z jazdy wózkiem nowym?
Post - oj, 5 rano:no: niefajnie!
ja dziś miałam pobudkę o 5 rano, z racji tego że nie karmimy się już w nocy to mała nad ranem kręci się, wierci itp....ja jej cyckiem nie zatykam, więc nie może mocno zasnąć no i dziś o 05:00 postanowiła się lalą pobawić i pochodzić po matce. 0 05:30 uznałam że już jest ranek i cycka mogę dać, zjadła i po chwili kręcenia się zasnęła ( nawet nie wiem kiedy bo zasnęłam pierwsza:sorry2: )
no a teraz śpi mi już ponad 3 godz:szok: to chyba ta pogoda, bo ja też zdrzemnęłam się z 30 min, łeb mi pęka, wzięłam prochy i chyba jest lepiej.
pogoda fatalna!!!! Lena miała dziś imprezkę w przedszkolu z okazji DD.
Sonia dostała nowe kapciuszki z Reksiem a Lena pistolet do baniek mydlanych:-) dodatkowo obie dostały spódniczki tutu, akurat na sesję zdjeciową się przydadzą bo mamy 30 czerwca.
dobra, lecę..

witam popołudniem
młode zjadło z bolącej i teraz czka;-)
ale wyspaliśmy sie od 14.30 do 17.00 - to na bank ta pogoda

Pabla czekam więc na info po niedzieli;-)
u nas Igi dostał pierwszą książeczkę, a Tymi literki do kąpieli
będzie szaleństwo dziś w wannie;-)

Dorka super, że ładnie sie cycujecie
u mnie położnej nie było i nie wiem o co chodzi bo to szpital zgłasza do przychodni, że się urodził
ale mi akurat to w niczym nie przeszkadza
z małym dajemy sobie radę a szwy mam rozpuszczalne;-)

Sara no właśnie gratki z pierwszej miesięcznicy
ale ten czas leci;-) jeszcze trochę i szkoła z internatem Cię czeka

Kic wózio spoko
jestem mega z niego zadowolona

Madzia i juz masz rolety?

oki za 30 min kąpiemy
dobrej nocki

Hej wieczorkiem :)
Moje dzieci padły 10min temu:dry:dziś byliśmy na pikniku w p-lu, nawet fajnie było, przynajmniej dzień zleciał, dzieciaki się pobawiły, pojedliśmy ciasta i kiełbasek i wróciliśmy do domu:-p
Renia chyba rzeczywiście pogoda, bo moja Liwa dziś spała 3 godziny:szok:
Pabla młoda bardzo zadowolona, chyba dlatego że w stokke jeździ do mnie przodem, a tu przodem do świata:happy2:
Dorka to życzę żeby nocki zawsze fajne były:tak:
Madzia trzymam kciuki za weekend:tak:

Wymęczona idę spać:happy2:

spokojnej nocki!

reklama
O a co tu tak cicho? śpicie?
bo ja już obiad wstawiam;-):-D
M uśpił Liwkę, a ja wróciłam z małych zakupów, oczywiście jak nakupiłam jogurtu na koktajl to truskawek na targu brak:confused2:także wyślę potem M gdzieś do marketu:-p
Na dziś planów brak,u nas wieje mocny wiatr i dość chłodno, ale przyjdzie pewnie mama to się gdzieś do parku wybierzemy:tak:
miłego dnia!

Do góry