reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam rankiem

Kamu to trzymam kciukasy;-)
będziesz ciocią!!!!!

Dorka zdrówka
no mój to ewidentnie smoka lubi
normalnie wariactwo z tym ale jak go to uspokaja to bronic sie nie będę
zreszta on odruch ssania ma okropnie silny od pierwszych minut życia

Madziu to zaliczonka super poszły
oby teraz tylko egz zaliczyc i z głowy
no a co do prezentu to mój P też nie lubi takich rzeczy ale tak jak pisałam wcześniej najwyżej ja sobie będę nosić;-)

Pabla ale masz fajnie z tym wypadem babskim ale odchowałas to teraz korzystaj!!!!

Surv fajnie Ci z tym mlekiem naprzemiennie
no u nas niestety najprawdopodobniej skaza białkowa i wrażliwośc na to co mama je bo wysypki dostaje
oj jak nie urok to rozwolnienie;-)

ja dziś na spacer pewnie wybędę do południa bo upał straszny
żar z nieba aż na dworze ciężko wysiedzieć
moje starsze syny dalej u babci
nawet o nas nie wspomina
ja wieczorami z tesknoty za nim popłakuję, ale z drugiej strony cieszę się ze jest tam bo przy Ignasiu jest roboty -zwłaszcza jak dopada brzuszek to z rąk nie schodzi

dobrego dnia życzę
idę popłacić rachunki zaległe;-)

reklama
Hej. Jestem z malym od wczoraj wieczora w szpitalu. Maly ma na glowce drobne pecherze ktore zmieniaja sie w strupy :( na razie ma dwa takie miejsca,nie wyglada to ladnie. Nie wiadomo od czego to sie zrobilo. Wyniki ma dobre,czekamy na obchod. Dam znac po obchodzie.

Dorka :szok::szok: napewno to nic poważnego.Czekamy na wieści. Trzymajcie się kochani!
Renia myślisz,że skaza? a czym się objawia? Jeszcze co do brzuszka,to pamiętam jak przy Macku położna mi poleciła,żeby właśnie nabiału tak dużo nie jeść.
Kamu to trzymam kcuki za siostrę i dzidziusia. Wy w końcu w Częstochowie czy we Wro?

Małą położylam,piję kawę i zabieram się za projekt.
Miłego dnia!

Dalej robia Frankowi badania czekamy na ich wyniki. Lekarka chce wprowadzic antybiotyk jak maly go dostanie to zostajemy w szpitalu :(

Renia, tekst Twojego m powalił mnie na łopatki – świetne poczucie humoru!
Kic, fajny taki weekend. Ja też tak chcę… Ale jak na razie jedziemy wszyscy w sobotę do znajomych. No i wielkie gratulacje dla Oliwki za pierwsze samodzielne kroczki! Ech, jak ten czas leci! Ty lepiej przekonaj mała dziewczynkę, że jeżdżenie w wypasionym wózku jest cool, bo inaczej będziesz musiała mieć 3 dziecko – jak nic! :-D
Izabelka, ale kicha z tym autokarem. Trzymam kciuki, żebyście kasę odzyskali
Pabla, fajnie, że Sonia dostała się do żłobka. Ale wyjazd Ci się szykuję, fju fju
Madzia, piękne wyniki na studiach! Gratki!
Dorka, daj znać jak Franio. Trzymamy kciuki!
U nas weekend roboczo - w sobotę olimpiada przedszkolaków a w niedzielę imprezka na działce. Najmłodsze dzieciaki były nieźle umęczone tym skwarem... Ale wszystko fajnie sie udało, więc jestem zadowolona. Olga wczoraj próbowała swój nowy rowerek i sama śmiga. Musimy pomagać jej przy ruszaniu i asekurować przy hamowaniu. jeszcze chwila i będziemy smigac na 4 rowery :-)

hej
czytam o waszych dzieciach i aż miło i się chce swojego :-p ale nocek nieprzespanych nie zazdroszczę; na pocieszenie z dnia na dzień będzie lepiej :tak:
Kamu gratulacje dla siostry, trzymam kciuki!

w nocy była taka burza, że spac nie mogłam...Wercia miała urodzinki w przedszkolu z fontanną czekoladową, była przeszczęśliwa; zaliczyłam ostatnią radę pedagog, mam to z głowy; już dość wszystkiego, bardzo zmęczona jestem. W piatek bal klas 6 i zostanie zakonczenie, oddaję klasę, są super i będę ryczeć :happy2::-p
pozdrawiam

Dziewczyny to trzymajcie kciuki:-)
Dorka, mam nadzieję,że szybko wyjdzie i to tylko jakieś niegroźne uczulenie.
Szpital jest okropny
Madzia my w Cz-wie , a D we Wrocławiu,jeszcze ten rok tu zostaję. Zobaczymy jak się to dalej potoczy, D szuka pracy w Cz-wie
Iza,ale miała Wercia urodziny, super:-)
My dziś znowu na działce, upały mnie wykańczają.

Dzień dobry! Jak nocki minęły?
U nas kolejny upalny dzień. Wczoraj na wieczór grzmiało, grzmiało i na tym sie skończyło. Dalej ciężkie powietrze

Witam:)
Dorka:szok::szok:koniecznie daj znać co z Frankiem. Oby to tylko uczulenie.
Renia a może mały ma potówki a nie alergię?
Kasia nocka?nie pytaj:baffled::-pu mnie to drażliwy temat:-p
Kamu trzymam mocno kciuki!niech się oszczędza ile może!
Iza masz dalej ten sam adres??kartka czeka do wysyłki.

Spadam po Kubusia, bo wczoraj rozłożyliśmy basen na ogródku, więc obiecałam że odbiorę go po obiedzie z p-la:tak:ech roboty na tym ogródku od groma, masakra jak ja nie na widzę kopać w ziemi, a tu perz i pokrzywy zalęgły się na ogródku:sorry:Liwka zrobiła 4 kroczki i na tym koniec:confused2:chyba jej się nie spodobało na dwóch nogach bo nadal popyla na 4:confused2:ech a ja bym już tak chciała żeby ona chodziła,zołza jedna nie chce:-pto nie, prosić się nie będę:-p
u nas też duchota, ale ja lubię takie ciepełko, bo cały dzień na dworze:) wracam z towarzystwem o 20 z palcu zabaw, kąpią się, kolacja i śpią w 5minut:-p

miłego dnia!

reklama
Hej. Maly ma gronkowca:(. Zostajemy w szpitalu conajmiej do wtorku. Teraz musimy sie przebadac. Zobaczymy kto zarazil Franka. Pozdrawiam

Do góry