Kamu to kciuki trzymam za dziewczynkę &&&
Z tym porządkiem to tak jak mówicie, jak jestem sama, z dzieciakami nawet, to błysk,tylko się zjawi K i jak po przejściu huraganu
Survivor ja po ukończeniu 4,5 m-ca zaczęłam kaszki i słoiczki i to za namową pediatry ;-) teraz juz daje wszystko,no oprócz bigosów,kaszanek itp ;-)
u nas pada,chociaż chyba chwilowo przestało,ale pogoda wcalenie nie spacerowa
Maciek dzisiaj u babci spał,zaraz go przywiozą, Majka śpi, ja trochę ogarnęłam.
K miał rezerwować kwatery w Zakopcu,bo wczoraj było miejsce,ale pan zażyczył sobie za Majkę 35zł/dobę bez łóżeczka czy jakichś dodatkowych świadczeń
Sie zastanawiałam czy w tym pokoju to w ogóle łóżeczko da się rozłożyć.Trochę dziwne,bo przeważnie dzieci do 3 lat za free,ewentulanie dopłata za dostawkę czy cuś takiego. Dzisiaj się okazało,że już miejsca i tak nie ma
więc nie ma się nad czym zastanawiać.Mi się szukac jakoś nie chce,a z reguły to nie mam czasu z dzieciarnią. Trudno pojedziemy najwyżej na wieś do ciotki. Jakoś mam wrazenie,że tam bardziej odpocznę,bo będzie kto miał się dziećmi zająć
Z tym porządkiem to tak jak mówicie, jak jestem sama, z dzieciakami nawet, to błysk,tylko się zjawi K i jak po przejściu huraganu

Survivor ja po ukończeniu 4,5 m-ca zaczęłam kaszki i słoiczki i to za namową pediatry ;-) teraz juz daje wszystko,no oprócz bigosów,kaszanek itp ;-)
u nas pada,chociaż chyba chwilowo przestało,ale pogoda wcalenie nie spacerowa

Maciek dzisiaj u babci spał,zaraz go przywiozą, Majka śpi, ja trochę ogarnęłam.
K miał rezerwować kwatery w Zakopcu,bo wczoraj było miejsce,ale pan zażyczył sobie za Majkę 35zł/dobę bez łóżeczka czy jakichś dodatkowych świadczeń

Ostatnia edycja: