reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka u nas plaster to najlepsze lekarstwo na wszystko niemal:-D a tym bardziej jak jest z jakimiś leczącymi rybkami albo wrózkami to już w ogóle.
Co do wkładki to ja płaciłam z założeniem i nastepną kontrolną wizytą 350 zł. Wydaje mi się nie dużo,skoro jest na 5 lat.
Kasia dałaś radę z prasowaniem? ja wczoraj swoje od mamy przyniosłam,szkoda ,ze tak mało tego było:-p a zaraz idę zbierać pranie, następne w pralce,więc znów będzie kupka:baffled:

Ja się od dzisiaj dietuję:-p zobaczymy jak będzie.

reklama
Witam :)
Kasia..gratulacje prasowania :)...niezmiennie podziwiam.
Madzia...u nas też plaster najlepszym lekiem.
nic muszę lecieć bo gościa mamy niespodziewanego
pojawię sie później

hej, u nas dobrze, tylko wiecie jak to w pierszym tygodniu pracy-szok i hałas :-) moje dzieci klasowe wydają się milutkie (się zobaczy) :-p już parę zadeklarowało mi pomoc w akcji zbierania zakrętek :tak::-D

Wercia i Oski chodzą bez problemów do przedszkola, wczoraj było zebranie; jakoś leci ;-)
miłego dnia!

Witam z pochmurnego Tarnowa. A miałam dziś okna myć... No nic to, jestem usprawiedliwiona:-D
Cisza, spokój... O właśnie dostałam sms od koleżanki z pracy, że angielski rusza mi w październiku. I znów nauka

bry
witam sie szybciutko
dzis znajomi zjeżdzaja i za 3h będzie pełna chata a ja jeszcze odkurzyc musze i podłogi przelecieć - choć pewnie za chwilę bedzie pogrom
no i obiad jakis uszykować

wczoraj mój kochany synus cały zastój zciągnął - ssał 30 min aż ustąpiło (normalnie to 5 min przy cycusiu i koniec)
i niech nikt nie mówi, że takie maluszki nie są mądre;-) normalnie z ulgi aż się poryczałam

Kasiu ale masz uspr
ja za okna tez powinnam się zabrać ale nie mam nastroju i czasu
prasowanie czeka - cała sterta
dziś Ignasiowe machnę
resztę wieczorkiem teściowa obiecała uprasować w ramach pomocy;-)

Iza miłego rozkręcania klasy;-)
początek zakrętkowy super
my też zbieramy do przedszkola Tymusia

Kicuś i jak ty tam w kieratku?

no nie spadam bo czas nagli
życze miłęgo dzionka

Okien nie umyłam, to przynajmniej ogarnęłam kuchnie i łazienkę. Teraz relaks przy kawie i książce, a potem może wyskoczę do sklepu. Fajnie tak się nudzić ;-)

Hej
Kasia ja dzis ogarnelam prasowanie prawie godzine mi to zajelo:baffled:
Post o takiej porze to naprawde niespodziewany gosc:-D
Iza powodzenia z nowa klasa i w zbieraniu nakretek:tak:
Renia super ze zastoj wyciagniety:-D
Sie wczoraj wkurzylam,Misia przyszla z katarem z przedszkola:wściekła/y::angry: Nie wiem co jest w tym przedszkolu:crazy:mam nadzieje ze jej szybko przejdzie,chyba kupie jej tran zobaczymy jak bedzie dzialac:tak:W tym miesiacu ma miec testy alergologiczne robione(tylko nie wiem czy bedzie miejsce bo jeszcze nie dzwonilismy:zawstydzona/y:)Musze jej zrobic kontrolne badania na pneumokoki,ciekawe czy nie zalapala znowu:no:Cale dwa miesiace bez kataru byla wystarczyly 3 dni w przedszkolu ech...
Milego dnia

reklama
Witam:)
Renia dzięki, daję radę:tak::-)kupiłam w końcu tą malinową nunę, nawet fajna:tak:własnie wyprałam tapicerkę i jutro M zrobi porządny test bo zawiezie małą do żłobka;-)
Kasia, Renia co Wy tak te mieszkania pucujecie?kurcze chyba czas u mnie jakieś mega porządki zarządzić:dry:
Surv do wrzasku da się przyzwyczaić;-)ale my na prawdę bardzo dużo z dzieciakami robimy, moje nie są ani sekundy zostawione same-zawsze to ja organizuję jakąś zabawę i wtedy nie ma lamentu:-poprócz tego naklejki i wszelkie pieczątki również działają cuda:)no i ta zmiana 6-11 dla mnie jest idealna:tak:
Dorka obracasz wózek tyłem do schodów, rączkę ustawiasz raczej wyżej i wciągasz wózek na tylnych kołach :-p:-Ddasz radę:)

A w pracy ogólnie ok, dziś już było znacznie lepiej:) wczoraj na zebraniu byłam 2 godz bo wiadomo -milion pytań;-)
ok spadam po dzieciaki, a spać mi się chce okrutnie:confused:

Do góry