reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej,jakos nie moge sie wyrobic dopiero niedawno wlaczalam kompa:baffled:
Kasia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Survi wlasnie planuje zakup niekapka ale jeszcze troche potrenujemy z butli:tak:
Dzis juz wiem na pewno ze 8 grudnia wracam do pracy:-(Nie chce mi sie okrutnie ale jak mus to mus:baffled:
Przepraszam ze tylko o mnie :zawstydzona/y:
Milego popoludnia,moze jutro znajde wiecej czasu na bb:tak:

reklama
a moje juz śpi;-)
ja wreszcie luzik - no prawie
koszule męża dziś na mnie czekają
kurcze jest takie miasteczko w Toskanii, gdzie to mężczyźni przejęli obowiązki kobiet i piorą, prasują, sprzątają, a żonki odpoczywają albo siedzą z koleżankami na kawce
tak, tak sa takie miejsca na świecie

Dorka ale zleciało co? szkoda, że tak szybko, a z drugiej strony fajnie, że nasze dzieciaki coraz starsze

Madzia to chyba czas ponaciskać K coby zmywarę kupił
nawet kosztem jednej szafki w kuchni warto ją mieć

Dziękuję Kochane!!! Za niedługo to sie sypać będę ;-)
Haszi, moi też śpią u swoich Babć ;-) Oj książki bardzo mnie wciągnęły! Czytam Starcie Królów, ale dwie kolejne czekają - prezent od m :-)
Kic, ale super ze zmywarką. Ja niestety nadal dwie rączki:sorry2:
Izabelka, polajkowana!
Surv, niezłe mieliście atrakcje :-)
U nas dosypało dziś śniegu. Ale pewnie lada dzień wszystko stopnieje. Ja tam do zimy nie tęsknię
Renia, gratki kolejnego ząbka

witam z rana
znowu obudzona przez tłok w łóżku

Kamu wszytskiego dobrego z okazji urodzin
niech chłopaki rozpieszczaja a biznesik przynosi satysfakcję finansową

Kasiu
to się rozczytałaś
ja wiecznie nie mam czasu mimo, że obkupiłam sie ksiązkami bo chęć czytania straszna a okoliczności niesprzyjające
i co wieczór zaliczę stronę lub dwie i oczy nie daja rady

ignas właśnie zakrył się kocykiem i udaje duszka;-)
matko jakie to żywe stworzenie sie zrobiło
pozycja do raczkowania ćwiczona
jeszcze tylko jak podniesie głowę (bo ciśnie ją do podłogi) i wzmocni ręce to poleci jak strzała a ja już wtedy to wogóle nie bede miała czasu na nic;-)

tu dosypało śniega
dzis na krótki spacer mam plana wyruszyć
zobaczymy co z tego wyjdzie
jak nie będzie opadów to czemu nie?

dobra dopijam kawke
miłego dnia

Kamu, sto lat sto lat!!! Niech biznes sie kręci!
Renia
jak wykorzystuję też czas, kiedy dzieciaki tworzą plastyczne rzeczy, oglądaja bajkę - wtedy chwytam za książkę, jak akurat nie musze nic innego robić. No i przed snem, ale wtedy z ilością stron róznie ;-) Aaaa, no i autobus w drodze do i z pracy:tak:

Kamu wszystkiego najlepszego!!!!

Renia problem w tym,że ja w kuchni mam tylko 2 szafki ( w tym jedną narożną) i szuflady. kurde nie ma miejsca na tą zmywarkę.

Z książek mam akurat na tepecie "Podstawy projektowania budowli mostowych" :-p idzie mi jak krew z nosa:-p oczy mi sie zamykają jak tylko biorę w ręce:sorry2:

Maciek jakiś marudny od wczoraj, chyba znów magnezik pójdzie w ruch. Pojechalismy na capoeirę, to raz ,że z wielkim trudem poszedł,a dwa,że akurat po 10 min. światło padło na ich sali i przenieśli sie do starszaków,a ten z rykiem i ubraniami do mnie przylazł,ze juz do domu chce jechać:baffled: Dzisiaj od rana też maruda,a w nocy lanie do łóżka.
Do tego i ja i dzieciaki już jesteśmy zasmarkani. Ja to nie wiem czy alergicznie,ale chyba jednak nie. Oby się nic wiekszego nie przyplątalo dzieciakom, bo przecież Majca od jutra do żłobka:sorry2:
Chyba sobie spacer odpuścimy.

Idę szukać czegoś na necie na prezentację i projekty.

Ostatnia edycja:
Witam zdazylam ogarnac mieszkanie,usiadlam do kompa i misiek sie obudzil:baffled: Dzis strasznie marudny jest wiec nie wiem ile da mi popisac:sorry2:
Madzia zdrowka i trzymam kciuki zeby nic sie nie rozwinelo:tak:
Renia u mnie tlok byl w lozku rano jak byla moja siostra,wszystkie dzieciaki w lozku :-D
Kasia w drodze do pracy w autobusie i pociagu fajnie sie czyta:tak:
U mnie leza dwie ksiazki do przeczytania ale jakos nie moge sie za nie zabrac:baffled:
Mialam isc z malym po Misie ale sobie poaruje:tak:G odbierze ja jak bedzie wracal z pracy:tak:
Koncze bo maly juz u mnie na kolanach:baffled:
A KAMU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,ZEBY INTERES SIE KRECIL:tak:

Witam:)
Wpadam na szybko, bo już czas po dzieciaki iść:)
Kasia spóźnione życzenia!Dużo zdrówka, radości i samych pozytywnych chwil!
Kamu Tobie również ślę najserdeczniejsze życzenia!

Renia, Madzia rozdzieliłam obowiązki domowe - M zajmuje się garami i kuchnią, bo jak zmywarka nie potrzebna to niech to sam robi:-pchyba sam dojrzał do zakupu, co prawda kosztem mojego wózka ale niech już będzie:-p
Dorka ech jak ten czas szybko leci:szok:oby w pracy też tak szybko leciał:tak:a kto z małym zostaje??
Madzia no lektura jak się patrzy:-p:-Dja też nie mam miejsca w kuchni, po prostu zagracę ją jeszcze bardziej - już mam pralkę bo mi się w łazience nie mieści:dry:ale myślę że jak kiedyś będziemy robić remont w łazience to pralkę tam wciśniemy, chyba że wcześniej pralka się zepsuje to kupię sobie ładowaną od góry i wtedy pięknie się zmieści w kuchni i zmywarka i pralka:-p:-D
renia gratki kolejnego ząbka!no i silny chłopczyk z Ignasia!Dziś dostałam smsa z Kapphala że jest promocja 3za2-trzeba pokazać kartę&sms -może coś zimowego uda się kupić;-)
Haszi widzę zapracowana jesteś:)
Iza lajkowałam już;-)

Spadam po dzieciaki i pójdziemy na spacer, o ile Liwa w ogóle się poruszy, bo w tych ciuchach i butach niezbyt jej wygodnie:dry:

Ja znowu na szybko, bo nie ogarniam:baffled: Sarucha wściekle kaszle, ale byłyśmy u lekarza i wszystko czysto, nawet gardło blade, lekarka mówi, że podrażnienie tchawicy od wcześniejszych przeziębień i tak rychać może jeszcze jakiś czas, więc jechać do Wrocka możemy na święto. No ale młoda przez ten kaszel nieznośna jest, więc robota mi idzie jak krew z nosa.

Apropos książek my wszyscy jesteśmy na tym tle zakręceni, a najmłodsza widać w genach przeniosła, bo wczoraj przy wieczornym karmieniu takiego wściku dostała, że się nie chcę książką podzielić, ze aż się zanosiła od płaczu:szok: Wiec już chyba czas i ją do biblioteki zapisać:-D

Madzia wysłałam w koncu kombinezon i sukienusię: kombinezon niestety po bliższych oględzinach okazał się z lekka przykurzony oraz ujawnił zerwany sznurek przy jednej nogawce: ale wysłałam jak jest, żeby już nei przedłużać.

Dorka, odkopałam przy okazji kombinezon we Frankowym rozmiarze (74 ale chyba na dłużej starczy), jasnobłękitny Wójcik, ortalionowy i gruby, widać, że używany ale w dobrym stanie (sorry, nei mam teraz zdjęcia pod ręką) - jak chcesz to po weekendzie Ci wyślę.

I jeszcze spóźnione życzenia: Kasiu, Kamu, wszystkiego najlepszego, kobietki!:)

i lecę dalej, bo jeszcze czambuł leków, kombinezonów etc. na wyjazd trzeba zebrać...jedziemy w czwartek rano, ale tyle rzeczy mam do zabrania, że trzeba już zacząć pakować:baffled:

reklama
Hej Dziewczyny.Pewnie mało kto mnie pamieta ;) 100 lat sie nie odzywalam:zawstydzona/y: choc kilka razy probowalam cos napisac ale ciezko po takim czasie sie znowu wdrozyc.Z checia przyłacze sie znowu do Was ,jezli sie zgodzicie .Na pocztek wielkie gratulacje dla podwojnych mamus :-) Surv moja coreczka tez pierwszo-majowa ;-) Kamu 100 lat ,szczecia i slodyczy dzieki Tobie odwazylam sie naisac na BB :-)

Do góry