reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam,dzis bylam jeszcze na dzien w pracy,jutro wolne a w srode na nocke, w czwartek na druga i koniec do 04.1 :-):happy:
Ja tak na szybko,przestancie z tym jak ja sobie daje rade,bo mi glupio:zawstydzona/y:Wlasciwie mam 2 malych dzieci:tak: G duzo pomaga,Seba tez wiec tak zle nie jest:tak:
G byl u lekarza z Misia i nic nie ma na oskrzelach i plucach,gardlo i uszy czyste:eek: To musi byc alergia,inhalacje,leki i mysle ze w srode pojdzie do przedszkola bo maja miec wigilie:tak:
Koncze bo maly marud jeczy:-DDobranoc

reklama
O kurcze, ale naprodukowałyście! Ale przeczytałam.
Dziewczyny ja mam dla Olgi kombinezon z Tchibo i jest świetny. Bardzo polecam. Aha, to jest duża rozmiarówka, więc Kicuś, przy Twoich małych dzieciaczkach może być duży na Liwkę
U nas plucha straszna. Dziś padało prawie przez cały dzień. Śniegu już nie ma. I w sumie nie zapowiadają...
Prezenty już chyba wszystkie mam - na całe szczęście
Surv, to stąd ten biały kot sie pojawił u Was - widziałam na FB
Haszi, ale odliczanie:-D

heloł
masakra jakaś
wracam od fryzjera a mój Tymek 40 gorączki
zadzwoniłam na wizytę domową bo od razu przesłuchać Igiego chciałam, bo oczywiście chyrla i myślałam, że już na oskrzela poszło
ale młody zdrów tzn tylko flegma tak świszczy a Tymek angina i antybiotyk
no zesz

w nocy gorączkował teraz znowu dałam na zbicie i zaraz anty muszę zapodać
oj marnie widzę te świeta
pewnie nie pojedziemy do dziadków tylko będziemy się kurować

a prezentów też jeszcze nie mam
nawet czasu na siedzenie w niecie brak

dobra spadam
sory, że tylko o sobie ale Ignaś łazi wszędzie i już przy kablach
a od wczoraj stanie to norma
jeszcze trochę i pobiegnie - mówię Wam

ps nocka do bani

Kasia, zapowiadają! U Was w okolicy wigilii: tak przynajmniej twierdzi mój ulubiony, choć umiarkowanie sprawdzający się serwis pogodowy:tak:
Też poczytałam, ale na wysuniętej placówce kwestia zakupów i wyprzedaży jest mi nieco odległa, no chyba, że wiecie, gdzie można gumiaki w kwiatki w korzystnej cenie dostać...:-D

Madzia, już do pracy? Jakoś mi się zdawało, że masz dłużej w domu siedzieć:sorry:

Dorka, i tak Cię podziwiam:-p Wszystkie mamy dwójkę albo więcej małych dzieci ale Ty masz dodatkowo jeszcze dwoje wyrośniętych plus obciążającą pracę, więc daj się popodziwiać:-)

Zmykam marudę do przedszkola budzić, znowu ma gorszy okres (a kiedy nie ma?:sorry:) Wczoraj zapędziła się tak z marudzeniem, że oznajmiła, ze się wyprowadza, ale nieco spękała, jak powiedziałam, że niech poczeka do rana, to jej walizkę ze strychu zniosę:-D

Surv, u nas tez ma sypać? :-) Na pewno byłoby ładniej.
Renia, ale krąży po Was... Zdróweczka!!! Zrobiłas się na bóstwo?
Miłego dnia!

Hej

Nocka Ok wydaje mi się że Ewcia jest już gotowa aby wyeliminować nocne karmienie:tak:Obudziła się przed 1 dałam smoka usneła do 5 i po nakarmieniu śpi do tej chwili:tak:Oby tak już zostało:tak:Misia nie dałam do przedszkola,jedziemy do siostry opracować scenariusz Świąt.Zamówiłyśmy już Mikołaja dla dzieciaków:tak:

Kic ja wczoraj poszalałam na Tchibo:tak:ale okazja była wielka ekspres wyszedł mnie niecałe 140 zł
https://www.tchibo.pl/Cafissimo-p400031136.html?dim1=HoRe
:tak:Dzieciakom kupiłam po jeszcze jednym kombinezonie ,

https://www.tchibo.pl/Kombinezon-zimowy-p400025839.html?dim2=92&dim1=BW40

Cena kombinezonów ok 77 zł a więc taniej niż spodnie narciarskie które musiałam kupić Michałowi.Dla siebie wziełam sukienkę,kurtkę i kalosze ( Surv tylko czarne były ;-)).Misiowi kupiłąm jeszcze taką kurteczkę

https://www.tchibo.pl/Dziecieca-cie...iwdeszczowa-p400027318.html?dim2=92&dim1=Bs12

Jestem spłukana :zawstydzona/y:Wszystkie ceny dzięki kodom wychodziły około 55% mniejsze.

Reniu współczuje ,antybiotyk szybko zadziała i już jutro będzie mega poprawa zobaczysz:tak: Surv ranne awantury pewnie lepiej niż kawa stawiają na nogi ;-)Oby szybko niechęć do przedszkola mineła:tak:

Aha dojechałam do R do pracy,oczywiście musiałam zbłądzić i nadrobić kilkanaście km :wściekła/y:taki ze mnie kierowca że hej.

hej, mam wolne-opieke musialam wziac :-)
szalejemy i sprzatamy z Wercią :tak: właśnie odkurza swoj pokoj :-) jeszcze sprzatne klatke papugi i przerwa na kawusię
a jutro przyjezdza moja siss, tak się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D
Surv kocica super, ma jeszcze focha?
Renia zdrówka dla was

Hej,moj misiek cos goraczkuje tzn do 38st,ale widac po nim ze cos nie tak:no:Spal ze mna do 10 prawie jak sie odbudzil nawet nie gadal sobie:-(Misia ok troche rano kaszlala ale tak przewarznie ma przy katarze po nocy:tak:Zamawialam dla niej kubek z kucykami taki KUBEK RAA RAA CIEKAWSKI GEORGE LULUŚ TINGA TINGA (2786790105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostanie go pod choinke(chyba oszaleje ze szczescia:-D)
Survi u nas wielkie szczescie jak Misia idzie do przedszkola:tak:Moze jak bedzie chodzic do szkoly bedzie ok:tak:
Andula to sie obkupilas:-) Ze mnie tez nienajlepszy kierowca wiec sie nie przejmuj:tak:
Iza Misia ma swoj odkurzacz i oczywiscie poprawia po nas:-DDzis pomagala mi wieszac pranie:tak:
Kasia a u nas napadalo sniegu w nocy,teraz ok 0st i sie jeszcze snieg trzyma:tak:
Renia zdrowka dla chlopakow:tak:U nas cale szczescie bez antybiotyku,ciekaw tylko co z malym czy zeby czy choroba:baffled:
Franek juz pelza na calego,szykuje sie juz do raczkowania,kabelki tez ciekawia jak Ignasia Reni:tak:Ostatnio zaslonilam kontakt lezaczkiem a on sobie nogami go przesunal i kabelki lapal:-D
Prezenty jeszcze 3 mi zostaly do kupienia,dzis zalatwie 2 a ten jeden moja siostra kupuje,a ja jej dam kase:tak:
Nic spadam niedlugo G bedzie to skocze po prezenty:tak:

Andula jak Ty to zrobiłaś, że takie zniżki miałaś? Skąd te kody? Ja już tyle czasu kupuję w Tchibo a jeszcze nigdy z kodów nie korzystałam:szok:
Dorka, zdrówka dla Franula, żeby nic się nie wykociło:tak:
Jutro dzieciaki mają Wigilię w przedszkolu. Musiałam Mikiemu koszulę odprasować (ale uparł się, że pójdzie w spodniach od dresu:szok:) i Olgusi wybrać sukienkę, rajstopki i bluzeczkę:tak:
To u Was musi być ładnie. U nas nadal bez zmian, brudno i szaro, buuu

reklama
Andula no nieźle :) Teraz żałuje, że też nie skorzystałam ale prezenty mają pierwszeństwo :p
W USA takie wykorzystywanie kuponów to norma, u nas to raczkuje.
Mi moja perkusja doszła, może nie tak spektakularne zakupy ale i tak się ciesze bo za 25 zł nie kupiła bym normalnie nczego z czego by sie najstarszy ucieszył.

A dla Tosi znalazłam w końcu sliczne kapciuszki w Tesco- rozmiary doszły :-D
dorka oj jak takie maleństwo choruje to jest przechalpane. Nic nie powie tylko oczkami patrzy. Zdrówka
renia następna malota chora. Zdrówka :sorry:
Izabelka wow Tymcia do odkurzania to bym chyba nie zagoniła :eek: Nie ma to jak dziewczyna.

U mnie w sumie tez Tosia i Patryk po 37,5 no ale oni już duzi tylko cholerka dlaczego na przyjazd taty???
A Tymciu kaszle ale się trzyma.
Czekam na mężulka na ostatni nasz czacik przed wylotem:-D i w sumie pierwszy normalny od 2 tyg (cos sie przez komórkę odzywał ale to nie to samo co nielimitowany dostęp do męża).
Jeszcze tyyle muszę zrobić- nawet sobie jakąś szamponetkę na włosy nałożyłam która mi odcień zepsuła :crazy: i henne zrobiłam coby po obudzeniu też ludzko wyglądać :-pJaaa

Do góry