Wpadam na chwilkę, bo mi się oczy zamykają, a jutro muszę mieć siły na cd pieczenia pierników z moimi 3 latkami

Kasia to trzeba śledzić "zakupowe" forum
chyba Andulę "zaraziłam"

Haszi super, że M już za chwilkę będzie z Wami
A może dzieciakom też się emocje udzielają
Renia zdrówka dla Tyma!
Andula to poszalałaś!super!ja jak już miałam chwilkę żeby usiąść i pooglądać co fajnego można jeszcze wyhaczyć to już kody nie działałay
a przydałby się kask dla Kuby na narty
Spokojnej nocki!

Kasia to trzeba śledzić "zakupowe" forum

chyba Andulę "zaraziłam"

Haszi super, że M już za chwilkę będzie z Wami
A może dzieciakom też się emocje udzielają
Renia zdrówka dla Tyma!
Andula to poszalałaś!super!ja jak już miałam chwilkę żeby usiąść i pooglądać co fajnego można jeszcze wyhaczyć to już kody nie działałay
a przydałby się kask dla Kuby na narty
Spokojnej nocki!
Kociczka raczyła w końcu uznać nas za rodzinę i przyszła mi to w środku nocy oznajmić, układając się na głowie i mrucząc zalotnie....cieszę się jej szczęściem, choć mogła choć do 5 poczekać
Dzień taki ponury, ze i garnek kawy nie pomoże, na dodatek pada...ale wcale nie śnieg...no kiepsko jest, chyba pójdę sobie jakiś parapet oskrobać albo co na przebudzenie

Na razie choć ulice suche. W sobotę wyładowałam akumulator. Dobrze że po odłaczeniu wszystkiego co się dało odpalił i wróciłam do domu 

Franek juz goraczki nie ma tylko lekki katar
Myslalam ze pospi ze 30min a tu mi psikusa zrobil
ostatnio zwróciłam uwagę jednemu rodzicowi, że dziecko się dusi i nie umie zjeść śniadania, bo co ugryzie to wypluwa bo tak kaszle to mi odpowiedział, że on informuje, że dziecko dostaje syrop wykrztuśny i ma tak kaszleć