reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Wszystkiego dobrego, kochane, w Nowym Roku! Żeby w końcu wszystko było tak jak tego sobie życzymy;-)
Dziś lakonicznie, bo mnie sarkowy wirus dopadł i rozłożył na łopatki:-( Sarulec też chory i wściekły dodatkowo bo drugi ząb się przebił...sylwestra obeszła do 1 w nocy ćwicząc wstawanie i siadanie przy złożonej wirusem matce
Flo jeszcze się trzyma, więc jutro zostanie wykopana do przedszkola, bo się pozabijamy...
dobra, nie smęcę, bo źle marudzeniem nowy rok zaczynać, odezwę się, jak humor wróci:-)
Dziś lakonicznie, bo mnie sarkowy wirus dopadł i rozłożył na łopatki:-( Sarulec też chory i wściekły dodatkowo bo drugi ząb się przebił...sylwestra obeszła do 1 w nocy ćwicząc wstawanie i siadanie przy złożonej wirusem matce
Flo jeszcze się trzyma, więc jutro zostanie wykopana do przedszkola, bo się pozabijamy...dobra, nie smęcę, bo źle marudzeniem nowy rok zaczynać, odezwę się, jak humor wróci:-)
Hej!
Wszystkim życzę spokojnego i zdrowego Nowego Roku! :-)
Ja dziś pierwszy dzień w pracy, póki co nie jest źle ;-) dyr. nie ma to spokój. Od poniedziałku się zacznie, póki co mam adaptację ;-)
Mysmy w sylwestra siedzieli w domu, znajomi z dzieciakami byli ale przed 22 poszli. Maciek do północy nie wytrzymał. Myslałam,że oboje rano dłużej pośpią,ale gdzie tam o 6 pobudka
A ja posząłm spac po 2, więc wczoraj cały dzień śpiąco było.
Mała dziś w nocy chyba na złość chciała zrobić i sobie zołzula 2-godz przerwę w spaniu urządziła. Za to pospała bez pobudki na mleko już do rana i o 7 K ją budził. Może zrezygnuje już z tych porannych karmień
Andula składaj podanie! Jak ci bardzo nie zależy, to może właśnie akurat się trafi ;-) u mnie tak było
A czemu w ogóle już tam nie pracujesz?
Miłego dnia! trzeba cos popracować ;-)
Wszystkim życzę spokojnego i zdrowego Nowego Roku! :-)
Ja dziś pierwszy dzień w pracy, póki co nie jest źle ;-) dyr. nie ma to spokój. Od poniedziałku się zacznie, póki co mam adaptację ;-)
Mysmy w sylwestra siedzieli w domu, znajomi z dzieciakami byli ale przed 22 poszli. Maciek do północy nie wytrzymał. Myslałam,że oboje rano dłużej pośpią,ale gdzie tam o 6 pobudka
A ja posząłm spac po 2, więc wczoraj cały dzień śpiąco było.Mała dziś w nocy chyba na złość chciała zrobić i sobie zołzula 2-godz przerwę w spaniu urządziła. Za to pospała bez pobudki na mleko już do rana i o 7 K ją budził. Może zrezygnuje już z tych porannych karmień

Andula składaj podanie! Jak ci bardzo nie zależy, to może właśnie akurat się trafi ;-) u mnie tak było
A czemu w ogóle już tam nie pracujesz?Miłego dnia! trzeba cos popracować ;-)
Ostatnia edycja:
Andula
Fanka BB :)
Hejka
Nowy Rok przywitliśmy w domu.Misiek siedział z nami do 1
typowa sowa z niego
R mnie troche wkurzył gdyż o 24 musiał iść do Ewci z zyczeniami i pannicę obudził
na szczeście szybko udało się ją uśpić
Kupiliśmy sporo fajerwerek R miał zamiar z Misiem puszczać lecz chłopak się bał i z okna oglądaliśmy tate
Pospaliśmy do prawie 11 więc wyspani byliśmy 
Ja nadal czuje sie niespecjalnie
wczoraj miałam temerature 34.9 ,myślałam że się przewróce
Dziś już troszkę lepiej
Kic 7-8 tyś to dla lekarzy bez specjalizacji już widziałam listy z zarobkami grubo powyżej 20 tyś
W piątek pójdę zaniosę papiery.Madzia nie pracuję gdyż miałam umowę na zasępstwo i dziewczyna za którą pracowałam wróciła do pracy
Ordynator pisał podanie abym została ale nie udało się
Zobaczymy może się uda ale nie nastawiam się .Wogóle nie brałam pod uwagę powrotu do pracy ale pod koniec roku sklep w którym pracowała moja mama zbankrutował więc miałabym mame do pomocy
6-7 dniówek to nie jest aż tak dużo najczęściej pracuje się w systemie dniówka,nocka 2 dni wolnego
Ewcia dała pospać do 9 teraz znowu śpi a ja ide coś zjeśc.
Miłego dnia!

Nowy Rok przywitliśmy w domu.Misiek siedział z nami do 1
typowa sowa z niego
R mnie troche wkurzył gdyż o 24 musiał iść do Ewci z zyczeniami i pannicę obudził
na szczeście szybko udało się ją uśpić
Kupiliśmy sporo fajerwerek R miał zamiar z Misiem puszczać lecz chłopak się bał i z okna oglądaliśmy tate
Pospaliśmy do prawie 11 więc wyspani byliśmy 
Ja nadal czuje sie niespecjalnie
wczoraj miałam temerature 34.9 ,myślałam że się przewróce
Dziś już troszkę lepiej
Kic 7-8 tyś to dla lekarzy bez specjalizacji już widziałam listy z zarobkami grubo powyżej 20 tyś

W piątek pójdę zaniosę papiery.Madzia nie pracuję gdyż miałam umowę na zasępstwo i dziewczyna za którą pracowałam wróciła do pracy
Ordynator pisał podanie abym została ale nie udało się
Zobaczymy może się uda ale nie nastawiam się .Wogóle nie brałam pod uwagę powrotu do pracy ale pod koniec roku sklep w którym pracowała moja mama zbankrutował więc miałabym mame do pomocy
6-7 dniówek to nie jest aż tak dużo najczęściej pracuje się w systemie dniówka,nocka 2 dni wolnego
Ewcia dała pospać do 9 teraz znowu śpi a ja ide coś zjeśc.
Miłego dnia!
Ja już po pracy, ale jestem śpiącaaaaa
Dziś przyszła nowa dziewczynka (w maju będzie miała 3latka) powracały etatowe marudy i płaczki, więc było co robić

Madzia ja daję Liwce mm nad ranem, czasami wcześniej (dziś np koło 3 ) ale ona po tym mm fajnie śpi
więc wolę jej to mleko zrobić i niech sobie dziewczyna spokojnie lula
Andula
no to zarobki super, więc nie wiem o co się tak buntują
składaj, składaj
a może się uda
Pabla wpadaj częściej!pisz co tam u Was
Surv zdrówka!oj Sara widzę nocny marek na całego :/
Czekam, aż młoda pójdzie spać i też idę lulu
Kuba w p-lu to może godzinkę odpocznę

Dziś przyszła nowa dziewczynka (w maju będzie miała 3latka) powracały etatowe marudy i płaczki, więc było co robić

Madzia ja daję Liwce mm nad ranem, czasami wcześniej (dziś np koło 3 ) ale ona po tym mm fajnie śpi
więc wolę jej to mleko zrobić i niech sobie dziewczyna spokojnie lula
Andula
no to zarobki super, więc nie wiem o co się tak buntują
składaj, składaj
Pabla wpadaj częściej!pisz co tam u Was
Surv zdrówka!oj Sara widzę nocny marek na całego :/
Czekam, aż młoda pójdzie spać i też idę lulu
Kuba w p-lu to może godzinkę odpocznę
Andula to fajnie Ci mała śpi, ile razy ja kładziesz w ciągu dnia?
Kicrym moja w nocy juz nie jada, nad ranem sie budzi ok 5-6 i wtedy jej daje butlę,ale mogła by sobie juz odpuścić, bo czasem jest tak,że zje o 5 jeszcze się wierci,a jak zaśnie to w sumie trzeba wstawać.
Dziewczyny polećcie jakąś zmywarkę. Ja w końcu dojrzałam do decyzji i już nawet miejsce wykombinowałam w tym naszym minimikro kuchniosalonie. Trzeba będzie lodówke odunąć, zmywarkę wstawić i coś pokombinować z zabudową,ale miejsce jest i nawet ten salon jakby większy się zrobił.
Kicrym moja w nocy juz nie jada, nad ranem sie budzi ok 5-6 i wtedy jej daje butlę,ale mogła by sobie juz odpuścić, bo czasem jest tak,że zje o 5 jeszcze się wierci,a jak zaśnie to w sumie trzeba wstawać.
Dziewczyny polećcie jakąś zmywarkę. Ja w końcu dojrzałam do decyzji i już nawet miejsce wykombinowałam w tym naszym minimikro kuchniosalonie. Trzeba będzie lodówke odunąć, zmywarkę wstawić i coś pokombinować z zabudową,ale miejsce jest i nawet ten salon jakby większy się zrobił.
o też o zmywarce chętnie poczytam, bo ja nadal się nie zdecydowałam
jak już M się przekonał, że jest potrzebna to mi się tak średnio ten wydatek wydaje opłacalny jak mi to ma myć 1,5 godziny
Madzia a Liwa właśnie nadal się nie uregulowała z tymi pobudkami
czasami śpi ciurkiem do 5 (no kilka razy jej się zdarzyło
), czasami koło 2-3 daję jej smoka i śpi, a czasami (jak dziś) nawet ten smok nie pomaga
ale z Kubą też takie cyrki były i porzucił nocno-ranne mleko jak miał prawie 2,5 lat
dobra zbieram się po Kubę
jak już M się przekonał, że jest potrzebna to mi się tak średnio ten wydatek wydaje opłacalny jak mi to ma myć 1,5 godziny
Madzia a Liwa właśnie nadal się nie uregulowała z tymi pobudkami
czasami śpi ciurkiem do 5 (no kilka razy jej się zdarzyło
), czasami koło 2-3 daję jej smoka i śpi, a czasami (jak dziś) nawet ten smok nie pomaga
ale z Kubą też takie cyrki były i porzucił nocno-ranne mleko jak miał prawie 2,5 lat
dobra zbieram się po Kubę

dobrego roku kochane kobietki
zdrówka i wszelkiej pomyślności
my zabalowaliśmy
do 5 tańce;-) a od 6 dzieciarnia zaczęła dokazywać, ale już doszłam do siebie
Kamu trzymam kciuki za pomyślny przebieg 9 miesięcy
kurcze jutro poczytam i popiszę bo jestem jeszcze u rodziców
zdrówka dla chorowitków
zdrówka i wszelkiej pomyślności
my zabalowaliśmy
do 5 tańce;-) a od 6 dzieciarnia zaczęła dokazywać, ale już doszłam do siebie
Kamu trzymam kciuki za pomyślny przebieg 9 miesięcy
kurcze jutro poczytam i popiszę bo jestem jeszcze u rodziców
zdrówka dla chorowitków
reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Kurcze ale zaległości… Zaczęłam pisać wcześniej, tzn. jeszcze a w starym roku, ale m odgonił mnie od kompa, bo już zbieraliśmy się do znajomych i kicha… nie poodpisywałam. A teraz do dzieła!
No na pewno hitem są kreski Kamu. Gratulacje Kochana! Żeby wszystko było w porządku i dzidzia rosła w brzuszku
Andula, widzę, że też doceniłaś ubranka z Tchibo. Moja kuzynka miała zapalenie rogówki i naprawdę długo leczyła. Oby u Ciebie szybciej minęło. Trzymam kciuki za pracę – dodatkowy grosz na pewno się przyda
Wielkie gratulacja dla Magdzika! Jak braciszek ma na imię?
Madzia tylko przycięłam włosy. Kolor w późniejszym terminie sobie strzelę. Więc szału nie ma;-)
Izabelka, fajnie, że w kinie byliście. Ja nie widziałam ale z chęcią oglądnęłabym. Niezła imprezka dla pieska
Madzia i co z tym tabletem? Przeżyłaś dzień w pracy? Super!
Dorka, u Was też tak chorobowo…
Zdrówka dla wszystkich chorych i przeziębionych.
Sylwestra spędziliśmy u znajomych. Pojechaliśmy w niedzielę po południu. W poniedziałek poszliśmy z kolegą do pracy - każdy swojej ;-) - a m został z z koleżanką i dzieciakami. Z pracy wyszliśmy po 13 i można było zacząć imprezkę:-) Było super - oglądnęliśmy filmy - Teddy - komedia amerykańska - potańczyliśmy grając z PS3 - ale fun naprawdę. Posmakowałam tego o czym pisała Dorka grając na tv - bardzo fajna zabawa. A jak Mikołaja wciągnęło
Piliśmy drinki i było naprawdę super. Aha, sztuczne ognie odpalone o 22, żeby jeszcze dzieciaki zobaczyły, przy czym z czwórki wytrzymała tylko najstarsza
A o północy szampan. Wróciliśmy wczoraj po południu. Dziś do pracy. Przeżyłam
Zdecydowanie powinnam mieć noworoczne postanowienie - nie zaniedbywać bb, bo potem mam wielkie zaległości
Kurcze ale zaległości… Zaczęłam pisać wcześniej, tzn. jeszcze a w starym roku, ale m odgonił mnie od kompa, bo już zbieraliśmy się do znajomych i kicha… nie poodpisywałam. A teraz do dzieła!
No na pewno hitem są kreski Kamu. Gratulacje Kochana! Żeby wszystko było w porządku i dzidzia rosła w brzuszku

Andula, widzę, że też doceniłaś ubranka z Tchibo. Moja kuzynka miała zapalenie rogówki i naprawdę długo leczyła. Oby u Ciebie szybciej minęło. Trzymam kciuki za pracę – dodatkowy grosz na pewno się przyda

Wielkie gratulacja dla Magdzika! Jak braciszek ma na imię?
Madzia tylko przycięłam włosy. Kolor w późniejszym terminie sobie strzelę. Więc szału nie ma;-)
Izabelka, fajnie, że w kinie byliście. Ja nie widziałam ale z chęcią oglądnęłabym. Niezła imprezka dla pieska

Madzia i co z tym tabletem? Przeżyłaś dzień w pracy? Super!
Dorka, u Was też tak chorobowo…
Zdrówka dla wszystkich chorych i przeziębionych.
Sylwestra spędziliśmy u znajomych. Pojechaliśmy w niedzielę po południu. W poniedziałek poszliśmy z kolegą do pracy - każdy swojej ;-) - a m został z z koleżanką i dzieciakami. Z pracy wyszliśmy po 13 i można było zacząć imprezkę:-) Było super - oglądnęliśmy filmy - Teddy - komedia amerykańska - potańczyliśmy grając z PS3 - ale fun naprawdę. Posmakowałam tego o czym pisała Dorka grając na tv - bardzo fajna zabawa. A jak Mikołaja wciągnęło
Piliśmy drinki i było naprawdę super. Aha, sztuczne ognie odpalone o 22, żeby jeszcze dzieciaki zobaczyły, przy czym z czwórki wytrzymała tylko najstarsza
A o północy szampan. Wróciliśmy wczoraj po południu. Dziś do pracy. Przeżyłam
Zdecydowanie powinnam mieć noworoczne postanowienie - nie zaniedbywać bb, bo potem mam wielkie zaległości