pabla27
Fanka BB :)
u nas Sylwek domowy, dziewczyny poszły spać normalnie jak w każdy dzień, my zjedliśmy pizze i wypiliśmy winko i też poszliśmy spać:-)
u nas ok, nowością jest że nie karmię od jakichś 2 tygodni - stało się to niechcący ( nie polecam jako sposób na odstawienie;-)
) - miałam wigilię w pracy, wypiłam duużżooo alko, wróciłam dobrze napita około 03:00. W związku z tym że byłam raczej mało przytomna a Sonia spała z nami to musiała mi się bezwiednie przyssać do cycka nad ranem i ewidentnie jej nie smakowało to co wypiła

potem przez 2 dni nic nie wołała, potem znów chciała ale zagadywałam ją książeczkami,a teraz już nic nie woła.
Lena pyskata i niedobra bardzo, nic nie słucha,robi wszystko po swojemu, ostatnio łapię się na tym że jakoś mniej ją lubię niż wcześniej
no ale nie mogę się z nią dogadać.
Sonia mała złośnica i odkurzacz jedzeniowy, non stop musi coś jeść, dziś jak wróciłyśmy ze żłobka około 16:00 to do wieczora cały czas jadła coś, na obiad potrafi zjeść 2 miseczki zupy i 3 kromki chleba do tego
ja w pracy w miarę ok, jakoś leci powolutku.
Andula - zdróweczka i powodzenia w pracy!
Kic - odpisałam na pw
gratulacje dla Magdzika!
u nas ok, nowością jest że nie karmię od jakichś 2 tygodni - stało się to niechcący ( nie polecam jako sposób na odstawienie;-)

potem przez 2 dni nic nie wołała, potem znów chciała ale zagadywałam ją książeczkami,a teraz już nic nie woła.
Lena pyskata i niedobra bardzo, nic nie słucha,robi wszystko po swojemu, ostatnio łapię się na tym że jakoś mniej ją lubię niż wcześniej

Sonia mała złośnica i odkurzacz jedzeniowy, non stop musi coś jeść, dziś jak wróciłyśmy ze żłobka około 16:00 to do wieczora cały czas jadła coś, na obiad potrafi zjeść 2 miseczki zupy i 3 kromki chleba do tego

ja w pracy w miarę ok, jakoś leci powolutku.
Andula - zdróweczka i powodzenia w pracy!
Kic - odpisałam na pw
gratulacje dla Magdzika!