Andula
Fanka BB :)
Hej
Kic wielkie gratulacje
na zamkniętym już napisałam że Kubuś wzruszył mnie bardzo
Reniu u mojej siostry córki podejrzewali refluks gdyż strasznie ulewała ale okazało się że to alergia pokarmowa.Moja pediatra ma podejrzenie refluksu u Misia a że terminy straszliwe to wiem
Dzwoniłam w listopadzie do poradni gastrologicznej to kazali zadzwonić w styczniu jak będą nowe limity.
Kasiu tak jak napisała Haszi sterylka to standardowey zabieg będzie dobrze
Madzia grtuluje ocen
Post z tym C&A to tak :wchodzisz na stronę belgijska gdyż tam teraz sale ,szukasz interesujących Cie rzeczy jak już sobie coś upatrzysz kopiujesz cyfry które są na końcu linku.Następnie wchodzisz na stronę polską i w obojętnie jaki link wklejasz skopiowane cyfry i wyskakuje rzecz ze strony belgijskiej na polskie stronce i możesz kupować
Nie wiem czy jasno napisałam
Aha jest kod działający na -10% .W miejsce bonu wpisujesz witamy 10 oraz inne kobinacje typu WItamy10 WiTaMy 10 itd itd.
Wczoraj czułam się paskudnie ,kręgosłup bolał z nosa leci jak z kranu
Jak już wracałam z dziećmi z p-la myślałam że padne.W domu zmierzyłam tem. 37.5 niby niedużo a jednak samopoczucie do du..
Nocka Ok jedno karmienie nocne i pospaliśmy do 8:20.Misia zostwaiłam dziś w domu gdyż nie chciałam chora wychodzić z domu aby iść po niego
Miłego dnia!
Kic wielkie gratulacje

Reniu u mojej siostry córki podejrzewali refluks gdyż strasznie ulewała ale okazało się że to alergia pokarmowa.Moja pediatra ma podejrzenie refluksu u Misia a że terminy straszliwe to wiem

Kasiu tak jak napisała Haszi sterylka to standardowey zabieg będzie dobrze

Madzia grtuluje ocen

Post z tym C&A to tak :wchodzisz na stronę belgijska gdyż tam teraz sale ,szukasz interesujących Cie rzeczy jak już sobie coś upatrzysz kopiujesz cyfry które są na końcu linku.Następnie wchodzisz na stronę polską i w obojętnie jaki link wklejasz skopiowane cyfry i wyskakuje rzecz ze strony belgijskiej na polskie stronce i możesz kupować

Wczoraj czułam się paskudnie ,kręgosłup bolał z nosa leci jak z kranu

Nocka Ok jedno karmienie nocne i pospaliśmy do 8:20.Misia zostwaiłam dziś w domu gdyż nie chciałam chora wychodzić z domu aby iść po niego

Miłego dnia!
Ostatnia edycja: