Andula
Fanka BB :)
Witam się 
Nocka w miarę
Nie wiem czy pamietacie ale jak nie mogłam uśpić Miśka właczałam mu suszarkę do włosów i zaraz szedł w kimę na Ewcie działa maszynka do włosów R;-)
Młoda poszła spać przed 20 o 2:30 zaczeła marudzić jakoś nie miałam siły do niej wstawać,włączyłam maszynke i po sekundzie dziecko spało
Wstała po 5 a na dobre o 8
Dziś już puściłam Misia do p-la ,mają rytmikę i ćwiczą na Dzień Babci
Renia ja mam bardzo małe zaufanie do lekarzy.Pracowałam w szpitalach kilka lat i wiele się naoglądałam.Część lekarzy na dyrzuże przyjmowała prywatnych pacjentów.Najgorsze było że zdarzało się że wołali mnie (lub inna położną) aby pobrać dziecku krew lub wenflon wkłuć
.Miałam na głowie 10 noworodków a tu jeszcze prywata lekarzy .Oni zbijali za to grubą kasę a ja
Nawet nie powinnam tego robić gdyż mogłabym mieć nieprzyjemności ale bądz tu mądry i odmów
Nie raz słyszałam jak przebiegają wizyty i za co rodzice placą 100-130 zł ,dużo więcej by się dowiedzieli czytając ulotki rozdawane w szpitalu ,które po wyręczeniu lądowały w koszu
Fakt są lekarze i lekarze ale tych z powołania się sporo mniej:-(
Dzwoń do pediatry myślę że pomoże.Ja do swojej dzwoniłam w święta ale nie odebrała.Napisałąm sms-a odpisała co mam robić
Jak byłam na wizycie przeprosiłam że zawracałam głowę to mi powiedziała że po to daje nr prywatny aby dzonić bo pediatrą jest 24h na dobę.Super jest babeczka charakterna ale dla mnie to plus i to na NFZ
Madziu współczuje idioty wykładowcy ale chyba na każdej uczelni zdarzają się takie ciężkie przypadki.
Ja nadal bez worków do odkurzacza możecie sobie wyobrazić jak wygląda mój dywan
Miłego!

Nocka w miarę

Młoda poszła spać przed 20 o 2:30 zaczeła marudzić jakoś nie miałam siły do niej wstawać,włączyłam maszynke i po sekundzie dziecko spało

Dziś już puściłam Misia do p-la ,mają rytmikę i ćwiczą na Dzień Babci

Renia ja mam bardzo małe zaufanie do lekarzy.Pracowałam w szpitalach kilka lat i wiele się naoglądałam.Część lekarzy na dyrzuże przyjmowała prywatnych pacjentów.Najgorsze było że zdarzało się że wołali mnie (lub inna położną) aby pobrać dziecku krew lub wenflon wkłuć

Dzwoń do pediatry myślę że pomoże.Ja do swojej dzwoniłam w święta ale nie odebrała.Napisałąm sms-a odpisała co mam robić

Madziu współczuje idioty wykładowcy ale chyba na każdej uczelni zdarzają się takie ciężkie przypadki.
Ja nadal bez worków do odkurzacza możecie sobie wyobrazić jak wygląda mój dywan

Miłego!