reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Iza rzuć przepisem:tak:a to na słodko czy ostro?
Surv oj młot by się przydał, oj przydał:sorry::confused2:
Kasia super, że u Baby wszystko ok!oj nie fajnie z aparatem:/ znowu wydatek :/

U nas dziś smętnie, na dworze w końcu nie byliśmy bo zimno, a Liwa ma smarki do kolan:confused2:W takich momentach chcę już wiosnę:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Na szczęście okazało się, że to spaliła się starutka lampa, którą m maił od taty i jakimś cudem współgrała/pracowała z jego zestawem. Jak widać do czas - baterie się nagrzały i lampę szlag strafił. Baterię niestety też. No ale to nic w porównaniu z tym, jakby zepsuła się lampa Canona.
Aha, a jeszcze zanim m wrócił, to dzwoni i pyta, czy samochód jakoś dziwnie nie zachowywał mi się na trasie bo ... w ogóle nie może go odpalić:eek: Okazało się, że było za mało ON i musiał dolać paliwa i podpompować cośtam cośtam (ja nie czaję) i ruszył. Ufff.
Tyle niespodzianek na jeden dzień. Mam nadzieję, że jutrzejszy będzie spokojniejszy

Witam rankiem :)
Kuba już na nogach dobrą godzinę, Liwa jeszcze śpi. No ale i tak pospał, bo wczoraj zasnęli o 19.30:-pKuba to już o 18 gadał, że jest zmęczony, ale M go zabawił i jakoś godzinkę wytrzymał:-p

Iza mmm wyglądają na blogu pysznie:tak:w sumie składniki mam, więc może zagniotę:-D
Kasia ufff to dobrze, że nie główna lampa:tak:a co do auta to ja w ogóle nie orientuję się w tych sprawach, zresztą mój M też niespecjalnie się tym interesuje:-pale "atrakcji" wystarczająco:dry:
Renia zapomniałam dodać, że moja Liwa nadal się budzi w nocy, ale nie jest już to kilkanaście pobudek. Do tego ja karmiłam tylko na siedząco, więc o podsypianiu nie było mowy:dry:teraz przynajmniej koło 2 jej dam butlę i sama się napije:-p

oho słyszę, że mała tupta z całym ekwipunkiem z łóżeczka:-p

Kic pierwsze co, dzieci poprosiły o bułeczki-wyszły pyszne, miękkie i puszyste, pachnące :tak: Wera je drugą :-D
ja to Kasię podziwiam, że sama tak daleko jeździ, ja wokół komina;-)

mąż na rybach, dzieci bajka, ja kawa :-)
mam w planie sama pizze zrobić :tak: zobaczymy czy wyjdzie

witam rankiem
moje dzieciaki powstawały
młode śniadanie zjadło, starsze zaraz będzie

wczoraj Tymcio byl na nartach
pani instruktorka wzięła go w obroty i efekty imponujące
pięknie skręca, hamuje - jeszcze tylko doszlifować i będzie śmigał jak szalony;-)
dziś znowu jadą , ma już zamówione 2h ćwiczeń z tą samą panią
a w tygodniu mam plana jeździć z nim do nas na dolinę sportową - sama chcę skorzystać z sezonu narciarskiego ;-)

Iza super bułeczki - mniam

Kic Kasiu dzięki za pocieszenie
Igi jak Olga czesto sie budzi ale szybko je i śpi dalej
jak spróbowałam go nakarmić na siedząco to mi się rozbudził i szalał dlatego u nas raczej zasada cicho, szybko i dalej kima;-)
a dziś pobudki co 2-3h więc ja znacznie lepiej funkcjonuje

dobra zmykam robic sniadanie bo za godzinę jada na narty
miłego dzionka

KIc 3 tyś naprawa olaboga :wściekła/y:

Reniu dobrze że spanie idzie ku dobremu:tak:

Iza rzuć bułeczką wygladają przepysznie:tak:

My wczoraj byliśmy na górkach pojezdzić na "jabłuszkach" ale taki mróz że po 15 minutach byliśmy już a aucie.Wybraliśmy siędo marketu po Grzybobranie ale nie było:-(Kupilismy Zgadnij kto to extra.Misiek sobie super radzi z grą pomimo że jest od 6 lat.Czasami nie umie jeszcze zadać odpowiedniego pytania ale myślę kilka dni i bedzie Ok.Super gra polecam.

Ewunia spała dziś rewelacyjnie pierwsza pobudka o 5 czyli po 9h snu:-)Wstała na dobre o 8:30:tak:Oby tak już zostało:tak:Lecę śniadanie robić zaraz chłopaki idą na basen:tak:Miłego dnia!

wow Andula ale piękne spanie ma pannica;-)

moje chłopaki już pojechały
młody zasnął na cycu i teraz owiniety w kocyk śpi na dywanie;-)
po obiadku pójdziemy na spacer

oj jak ja lubię taka ciszę i lenistwo
chyba ostatnio za bardzo zmęczenie mnie dopadło bo serio fajnie mi samej w domu
ide przygotowac składniki na marchewkowe mufinki ;-)

U mnie też cisza i spokój, bo m wziął dzieci na jabłuszka:szok: Tak z własnej inicjatywy, dwójkę dzieci - nie powiem w szoku jestem. Czyżby coś przeskrobał?;-):-D
Andula, moi też mają tę grę już od jakiegoś czasu. Olga szybko załapała. Bardzo fajna zabawa, bo nawet stry może pograć i nieraz są równe szanse. Piękne spanko ma Ewcia! Gratuluję i oby było tak zawsze:tak:
Izabelka, pierwszy raz byłam sama w Krakowie ;-) Nie myśl sobie, że nie miałam cykora, no ale tyyyyle lat prawo jazdy mam, więc w końcu trzeba korzystać na całego. Wiadomo, jak ktoś obok, to człowiek nie czuje się taki samotny. Ale co tam - psa miałam w bagażniku :-p

reklama
Andula a szkoda gadać, już mam dość tych napraw:crazy:silnik wyciągnięty, głowica też, i tak ponoć to minimalna suma, bo robi nam to znajomy:dry:M już psioczy, że drugie auto sprzedałam, a trzeba było zostawić:sorry2:no i chyba musimy jednak kupować nowe auta z salonu, bo coś nie mamy szczęścia do używek:dry:no i teraz sama nie wiem czy rezerwować tydzień w ferie w górach czy nie, bo w sumie sytuacja finansowa nie pewna:dry:Miałam pytać masz jakieś croscy dla Miśka?chciałam dla siebie kupić baleriny, ale po rabacie wychodzi mniej niż 80zł i chcę coś dobrać żeby mieć wysyłkę za free:-p
Kasia i tak podziwiam za samodzielną jazdę i to jeszcze do Krakowa:dry:
Renia brawa dla Tyma!mój Kuba jeszcze średnio z hamowaniem:-pja też lubię sobie sama w domciu posiedzieć w ciszy i spokoju:-p
Iza dokupiła jogurt i zamierzam dziś spróbować tego cuda:-D

Moje dzieci się bawią w kotki, zbudowałam im namiot z koca i warjują:-p

Do góry