WItam
Kuba już po występie
Wyszło na prawdę super!Wiedziałam, że repertuar mają fajny, bo znam panią od Kuby, ale kręciła nosem, że nie miała czasu ich przygotować i że się boi że nie wyjdzie, a tu jak zawsze bomba!
Teraz jeszcze "moje" w poniedziałek i po stresie
Mamusiasynusia to pogadaj z paniami
jak zaczęłam pracę to miała taką dziewczynkę, która notorycznie popuszczała kupki w majtki, nic nie zgłaszała a na moje dyskretne pytanie czy ma czyste majteczki zawsze odpowiadała twierdząco. Na początku dawałam się nabrać
to tylko dzieci, więc trzeba je uświadamiać że komunikacja to podstawa
Surv widzę, że zabiegana ostro, ale na wymarzone płytki będzie;-)na nowotworach i innych paskudztwach się nie znam, więc chyba kto inny pisał o tym w poście;-)oby szybko wyszły ząbki Sarze no i brawa dla Flo!
Anudla ja mam maść robioną z gliceryną i czymś jeszcze, bardzo fajnie natłuszcza
a co do wózka, dla mnie xlr to wielka, parasolkowa krowa, ale ponoć xlr albo się kocha albo nienawidzi
sęk w tym, że w sumie mało jest takich przejściowych wózków. Nie mieszam Ci w głowie, bo będzie zmieniać tak jak ja
;-)
zdrówka dla Ewci!A R się nie przejmuj to facet
jak nie pokażesz palcem to nie zrobi
Renia zdrówka dla chłopaków!
Kuba już po występie

Mamusiasynusia to pogadaj z paniami

Surv widzę, że zabiegana ostro, ale na wymarzone płytki będzie;-)na nowotworach i innych paskudztwach się nie znam, więc chyba kto inny pisał o tym w poście;-)oby szybko wyszły ząbki Sarze no i brawa dla Flo!
Anudla ja mam maść robioną z gliceryną i czymś jeszcze, bardzo fajnie natłuszcza

Renia zdrówka dla chłopaków!
Ostatnia edycja: