Hej!
Kasia no to dzielny twój synio, super!
Renia powodzenia i nie daj się! trzeba małego terrorystę w końcu spacyfikować ;-)
Magdzik rzeczywiście szybko do ćwiczeń wróciłaś. Ja do teraz się nie mogę zabrać
6W już mi się odechciało
raz,że K zamulił,a mieliśmy razem przecież,dwa że po tym pierwszym dniu miałam takie zakwasy,ze dopiero dziś mi przeszło

Za to od wczoraj mam dietę MŻ, jakieś tam specyfiki K mi zakupił i wczoraj nawet spoko,a ile energii miałam! na szopingu biedronkowym byłam, chatę posprzątałam (tyle o ile), łazienkę wymyłam, prania 2, z dzieciem jednym puzzle poukładałam, z drugim książeczkę łącznie z odgłosami zwierząt i nawet podłogi pomyłam, co mi się często nie zdarza
i to wszystko po powrocie z pracy! a bym zapomniała,a to najważniejsze - prasowanie odbębnione też i to w ilości hurtowej.
Kurka no, faktycznie tego dużo,aż sama się sobie dziwię
Kończę ten monolog i wracam do papiurów.
Oczy mnie od tego kompa już bolą,że świat mam dziś zamazany.
Kasia no to dzielny twój synio, super!
Renia powodzenia i nie daj się! trzeba małego terrorystę w końcu spacyfikować ;-)
Magdzik rzeczywiście szybko do ćwiczeń wróciłaś. Ja do teraz się nie mogę zabrać

6W już mi się odechciało
raz,że K zamulił,a mieliśmy razem przecież,dwa że po tym pierwszym dniu miałam takie zakwasy,ze dopiero dziś mi przeszło

Za to od wczoraj mam dietę MŻ, jakieś tam specyfiki K mi zakupił i wczoraj nawet spoko,a ile energii miałam! na szopingu biedronkowym byłam, chatę posprzątałam (tyle o ile), łazienkę wymyłam, prania 2, z dzieciem jednym puzzle poukładałam, z drugim książeczkę łącznie z odgłosami zwierząt i nawet podłogi pomyłam, co mi się często nie zdarza
i to wszystko po powrocie z pracy! a bym zapomniała,a to najważniejsze - prasowanie odbębnione też i to w ilości hurtowej.Kurka no, faktycznie tego dużo,aż sama się sobie dziwię

Kończę ten monolog i wracam do papiurów.
Oczy mnie od tego kompa już bolą,że świat mam dziś zamazany.

ostatnio jem wieczorami aż potem spać nie mogę 
)pocieszna jest Sarulka
tylko zostaną jakieś podkoszulki więc luzik