reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam sie i ja:-) Zawizłam kolejną część L4 i zaraz się zbieram na nauki przedporodowe i jeszcze do kumpeli:-) Jakoś tak mi dzisiaj dobrze. Pogoda w krateczkę, ale nie ma duchoty. A jak jechałam ze zwolnieniem to mówili w radio, że jaki dzisiejszy dzień taki lipiec sie zapowiada. Czyli jeśli sie to sprawdzi, to te kobitki z terminem na końcówkę lipca jak ja bedziemy miały nie najgorzej;-)
Asia zaproponuj ślubnemu, że jak ma wolne, to niech Tobie pogotuje obiadki może;-) W końcu ty masz zadanie jeszcze trochę poinkubować maleńką;-)
Witam nowe lipcóweczki. A sama powoli zmykam na zajęcia:tak:

Beatko nasz labuś ma bude na dworku,jeśli to można nazwac wogóle budą,bo mój ja zrobił taką 2m,na 2m i ze 2 wysoka z balika pózniej ocieplił od środka matą i jeszcze deski na to przybił:-Djest mu cieplutko i wygodnie,i my oboje jeszcze spokojnie byśmy sie koło niego zmieścili.miał jeszcze fotel na tarasie jakby chciał sobie poleżec bliżej domku,ale niestety ostatnio go zjadł i zostaje narazie jego buda:-D:-D:-D.Adda nie masz sie co martwic bo te nasze maluszki to już chyba tak maja,zależy jaki maja chumorek.mój synek też bardziej sie przeciąga niż kopie,no czasami mu sie uda matce przydzwonic:-)wczoraj naprzykład wiercił sie cały dzien,aż myślałam że wyjdzie gdzieś bokiem:tak:a dzisiaj prawie sie nie odzywa,czasami delikatnie tylko sie przeciągnie.tak że to różnie bywa:tak:

Gabiaz jak by Dawid miał ugotować obiad to obydwoje byśmy głodni chodzili. On umie jedynie przygrzać ewentualnie gotowe w mikrofale i to wszystko.

Jejku ale dzisiaj coś jest chyba słabe ciśnienie, bo ręce odmawiają mi posłuszeństwa i nie mogę nic robić, bo mi się ciężkie zrobił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moje pranie mi prawie całkiem zmokło, bo mój zacny mąż nie zauważył, że pada choć był na dworze.

Beatko nasz labuś ma bude na dworku,jeśli to można nazwac wogóle budą,bo mój ja zrobił taką 2m,na 2m i ze 2 wysoka z balika pózniej ocieplił od środka matą i jeszcze deski na to przybił:-Djest mu cieplutko i wygodnie,i my oboje jeszcze spokojnie byśmy sie koło niego zmieścili.miał jeszcze fotel na tarasie jakby chciał sobie poleżec bliżej domku,ale niestety ostatnio go zjadł i zostaje narazie jego buda:-D:-D:-D.

Beatko mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona :-) My z TŻ mamy świra na punkcie zwierzaczków i zawsze wyskoczę przed szereg ale taka już jestem :-) Wymiziaj słodziaczka od nas :-):-):-)

AsiaJan86 u mnie dosłownie to samo :-) mój TŻ jedyne co potrafi to naleśniki no i cosik odgrzać ale bez przypalenia garnka się nie obejdzie :-):-):-)

Witajcie Kochane!
Witam sie tylko na momencik,bo mialam ciezki dzionek,wizyta,na ktora naczekalam sie prawie 3 godzinki,a potem spacer po miescie,takze w tej chwili opadam juz z sil:-(
Ciekawe co tam u Moni i Goteczki no i calej reszty milczacych:-)Dziewczyny czekamy na wiesci:-)
Pozdrawiam i zycze milej nocki wszystkim:-)

Beatko oczywiście ze nie,nawet mi to na myśl nie przyszło:-)on tam świetnie sie czuje,mamy duże podwórko to ma miejsce do chasania,tylko tęskni biedaczysko za nami jak nie ma nikogo na dworku:-(,bo to straszny pieszczoch jest.:-)
Spokojnej nocki dziewczynki,mało pobudek na sikanie życzę:-D

reklama
Witajcie Kochane!
Witam sie tylko na momencik,bo mialam ciezki dzionek,wizyta,na ktora naczekalam sie prawie 3 godzinki,a potem spacer po miescie,takze w tej chwili opadam juz z sil:-(
Ciekawe co tam u Moni i Goteczki no i calej reszty milczacych:-)Dziewczyny czekamy na wiesci:-)
Pozdrawiam i zycze milej nocki wszystkim:-)
witam sie i ja jeszcze w dwupaczce jutro mija mi moj ukochany tydzien 37 na ktory tak czekalam jak tylko bole beda sie utrzymywac jak do tej pory to ide obiecali mi ze mi pomoga wywolac porod oczywiscie jak moj polozny bedzie na dyzuze jak pislam wczesniej u mnie jest grupa 13 wiec kto kolwiek bedzie na swojim dyzuze ten mi ten porod odbieze. Ogolnie powiem wam ze jest roznie raz te bole sa ze poprostu nie da sie zniesc a czasami troche lepiej moze dlatego to tak wszystko trwa, ale powiem wam ze z dnia na dzien coraz wiecej ubywa mi tej wydzieliny ale to naprawde w olbzymiej iloscie dlatego przez to rowarcie tak bynajmniej lekarze mowili. W czwartek moja siostra przyjezdza do mniez polski, moze mi sie uda wytrzymac :tak:staram sie hahha
gratulacje jeszcze raz dla nowych mamus i ich babli ale super macie juz to za soba jak rowniez wszystkim lipcoweczka;-):-):tak:buska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry