Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jest mu cieplutko i wygodnie,i my oboje jeszcze spokojnie byśmy sie koło niego zmieścili.miał jeszcze fotel na tarasie jakby chciał sobie poleżec bliżej domku,ale niestety ostatnio go zjadł i zostaje narazie jego buda

.Adda nie masz sie co martwic bo te nasze maluszki to już chyba tak maja,zależy jaki maja chumorek.mój synek też bardziej sie przeciąga niż kopie,no czasami mu sie uda matce przydzwonic:-)wczoraj naprzykład wiercił sie cały dzien,aż myślałam że wyjdzie gdzieś bokiem
a dzisiaj prawie sie nie odzywa,czasami delikatnie tylko sie przeciągnie.tak że to różnie bywa

Beatko nasz labuś ma bude na dworku,jeśli to można nazwac wogóle budą,bo mój ja zrobił taką 2m,na 2m i ze 2 wysoka z balika pózniej ocieplił od środka matą i jeszcze deski na to przybiłjest mu cieplutko i wygodnie,i my oboje jeszcze spokojnie byśmy sie koło niego zmieścili.miał jeszcze fotel na tarasie jakby chciał sobie poleżec bliżej domku,ale niestety ostatnio go zjadł i zostaje narazie jego buda
.

witam sie i ja jeszcze w dwupaczce jutro mija mi moj ukochany tydzien 37 na ktory tak czekalam jak tylko bole beda sie utrzymywac jak do tej pory to ide obiecali mi ze mi pomoga wywolac porod oczywiscie jak moj polozny bedzie na dyzuze jak pislam wczesniej u mnie jest grupa 13 wiec kto kolwiek bedzie na swojim dyzuze ten mi ten porod odbieze. Ogolnie powiem wam ze jest roznie raz te bole sa ze poprostu nie da sie zniesc a czasami troche lepiej moze dlatego to tak wszystko trwa, ale powiem wam ze z dnia na dzien coraz wiecej ubywa mi tej wydzieliny ale to naprawde w olbzymiej iloscie dlatego przez to rowarcie tak bynajmniej lekarze mowili. W czwartek moja siostra przyjezdza do mniez polski, moze mi sie uda wytrzymacWitajcie Kochane!
Witam sie tylko na momencik,bo mialam ciezki dzionek,wizyta,na ktora naczekalam sie prawie 3 godzinki,a potem spacer po miescie,takze w tej chwili opadam juz z sil:-(
Ciekawe co tam u Moni i Goteczki no i calej reszty milczacych:-)Dziewczyny czekamy na wiesci:-)
Pozdrawiam i zycze milej nocki wszystkim:-)
staram sie hahha
buska