reklama

Lipiec 2009

MARLENA - hehe widzisz malej za dobrze jest w brzuszku i pewnie czeka na ladne lato, a nie taka pogode w kratke ;-) A w ktorym szpitalu chcesz rodzic ??

VALIJA - jak tak czytam to Ty ze swoim M. musicie miec mega silanke ;-) :-) Az milo poczytac :-)

Moj Los dzis ostatni dzien jest wiec pozniej znow bede sama.... na porodowke tez zamierzam jechac sama (zobaczymy jak to bedzie w realu hehe) Chyba, ze znow bedzie mogl mi zrobic taka niespodzianke i przyjedzie :-) :-)

reklama
alusia coś nam sie tu nie odzywasz dziśaj,może to te skurczyki były własciwe,jak to mówia do 3 razy sztuka.:-)
marlena a my byłysmy pewne ze malutka już z toba,oj to sie troszku rozczarowałas ze mała jeszcze tam posiedzi.:baffled:
A ja mam jakiegoś doła,chumorek wisielczy,aż płakac sie chce.ale trza się ogarnąc i iśc obiad robic.:nerd:

goteczka slicznego masz synka!!!gratuluje!!!
a ja od rana chyba od pogody zle sie czuje. Oczywiscie problemy z zloadkiem, twardnienie brzucha plus skurcze ale nieregularne. Młody tylko od czasu do czasu kreci sie. Chyba szykuje sie do wyjscia;)

Dziewczyny jestem jestem ... dalej w domu w dwupaku :D;))
Dzisiaj od rana sprzątam bo wreszcie wytapetowali mi pokój dla Maluszka ;)) więc może Mały na to czekał i coś naprawde się rozkręci ;) Ale czekam cierpliwie i nie będe go pośpieszać :0 Będzie chciał to wyjdzie
Jeszcze doszedł mi problem :P czy to będzie Jan Tadeusz czy Robert Jan :D:))

Witam sie i ja popoludniowo
Tak to ze mna jest,po nocach siedze,a potem pol dnia przesypiam:-)Dzisiaj wstalam o 8,zjedlismy z mezem sniadanko,poszlam znowu spac i wstalam o 13!:-)Ale co tam,spie poki moge:-)
Goteczka i ja dolaczam do zachwytow,Szymus slodziak jak nie wiem co:-)Tylko gratulowac!
Marlena,Alusia no to dalej czekamy:-)Ale pamietajmy,ze juz blizej niz dalej:-)
Wszystkim zycze duzo sily,dobrych nastrojow i milego popoludnia:-)

Gustlicek ja też w tą stronę mieszkam :)
Witam się w ogóle w ten znowu bury dzionek:-) Idę coś pomóc siorze w obiadku. Odezwę się później
Goteczka dodajesz optymizmu opisem porodu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry