• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam sie laseczki :-)

Dziele sie z Wami nowiną ze w piatek 10 lipca o 5.27 przyszedł na świat mój syncio Mateusz-waga 4120 i 59 cm :-):-):-)....porod mega szybki-dosłownie 47 minut i mały był ze mną....reszte opisze pozniej.........paaaaaaaa :-):-):-)

GRATULACJE!!!!!!!!!! (no i po cichu zazdroszczę tempa :-)) tyle to u mnie trwały same parte :-) :-)

ja bym chciała na żelaznej ale tam wiadomo ciężko się dostać...Poza tymi dwoma szpitalami innych w sumie nie znam ale ze słyszenia nie mam dobrych opini,
A pod Warszawe to się napewno nie dam wywieść :no:

z doświadczenia mówię że Praskiego też nie należy się bać!!!

reklama
Wreszcie i nam udało się przegonić TŻ od kompa :-) Witajcie kochane mamuśki :-) Widzę, że sporo się dzieje więc lecę póki co poczytać :-)

aniszka zakup fajniusi olejek do masażu i przy świecach zagoń TŻ po masażu brzusia . Okręrznymi ruchami od góry do dołu. Jak leżałam na patologii to położna przed takim masażem ostro przestrzegała :-):-):-)
Beacia82 brawa dla małża :-):-):-) wie chłopina jak się żonce pod sam koniec podlizać :-):-):-) zbiera plusiki :-):-):-)
iza:) kuruj się słoneczko i to jak najszybciej :-) mnie gin bardzo przestrzegał co bym się nie pochorowała, bo i niunia może na tym ucierpieć i urodzić się przeziębiona :-)
Kasiurek1983 super niuski a niunio widać silny chłopaczek :-) zdrówka dla Was kochani :-):-):-)
AsiaJan86 maxik buziaczków dla Haneczki :-):-):-) i wytrwałości dla Ciebie kochanie :-)
Alusia8989 buziaczki dla Jasieńka :-):-):-) widać że słodziaczek ma silny charakterek :-):-):-)
Gustlicek jak Ty się bidulko miewasz :tak: za te wszystkie przygody należy Ci się szybciutki i bezbolesny porodzik :-):-):-)
kasiabzymek kaaasiulka Iwona3004 karola615
GRATULECZKI KOCHANE MAMUŚKI :-):-):-) NO I OCZYWIŚCIE MAXIK ZDRÓWECZKA DLA BEBISIATEK :-):-):-)
oczywiście czekamy na foteczki :tak:
olcia85 serdecznie współczuję słoneczko ... namęczysz się kobitko oj namęczysz ... ale kciuczki zaciśnięte :-) wszystko bedzie dobrze :-)
juluszka bardzo dobrze pomyśleliście , powolutku pomalutku wszystko sobie powywozicie i na sam koniec zostaną tylko meble i parę kartoników :tak: a co do Twojej formy :-) MASZ BABO KRZEPĘ JAK TUR :-):-):-)
fela_76 moc buziulek dla szkrabka :-):-):-) niech słoneczko zdrowo i szybciutko rośnie :-):-):-)
Martyna_19 serdecznie witamy Ciebie i Amelkę :-):-):-) napewno bedzie Ci tu milutko :-) Zapraszam do zamieszczenia foteczki Twojego słoneczka :-) tu masz link :

https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2009-f271/fotografie-naszych-kochanych-sloneczek-28537/

Uff ... udało się :-):-):-) nasze kochane kobiałki narzuciły tępo rozpakowywania :-):-):-) Ciekawe ile z nas przetrwa do samego końca :-):-):-) Teraz lecę pobuszować w innych działkach oczywiście jeżeli mi się uda :-) buziaczki :-)

Oj Beatko pewnie zostanie nas garstka na koniec.... Ja jestem ciekawa czy moja niunia postanowi wyjść w terminie OM czy USG. Co prawda to tylko 4 dni, ale może gdyby się podpasowała do USG to byłaby na świecie miesiąc przed urodzinkami mamci:-):tak:
Gustlicek, a ja myślałam ,że już na porodówkę zmierzasz:-)

DO PPZRETERMINOWANYCH LIPCOWEK!!! - jestescie cudowne, ale prosze Was ,zebyscie jutro rano nie przywitaly sie z nami na BB, tylko byly juz na porodowkach:tak::tak::tak: Dzieciaczki co w brzuszkach siedza i nie chca jeszcze wyjsc przestancie juz płatac psikusy swoim mamuisom......9msc to i tak dlugo !!!
P.S. chyba ze wszytskie naprawde jetsescie tak kochane i czekacie na mnie :-D:-D:-D:-D

KAROLA - gratulacje!!!!!!!!!!!!
Oj cos spore dzieciaczki ostatnio sie urodzily... jakas fala :-D:-D

WIESCI OD IWON:
Dominik jest slicznym , zdrowym chlopcem i pierwszego cyca zaliczyl 3h po urodzeniu. Iwonka jest na antybiotyku ze wzgledu na bakterie z posiewu, do tego kroplowka, bo sie odwodnila biedulka. Nie spala 30h przed porodem i mowi dobranoc dla wszystkich lipcowek :tak:

GABIAZ - ja tez jescze nie mam zamiaru rozpakowywac sie ;-)

SYSIA - ja na Zelazna sie nie pcham , bo wiem , ze jak tam nic sobie do tej pory nie zalatwilam, to nie mam szans na porod tam.... Rodze na Inflanckiej na tej porodowce ogolnej i wierze w to, ze bedzie dobrze!!! Musi byc :tak::tak: Zobaczysz trafimy na fajne polozne, dobrych lekarzy i pania Malgosie od laktacji i bedzie git malina :-):-)

Ostatnia edycja:
Iwon, Karola Gratuluję z całego serducha!!!:-)
Martyna witaj u nas:-)

Iwonko! dobrze,ze juz po wszystkim i masz już dzieciątko przy sobie!!!
Karola witaj z powrotem, gratulacje z okazji urodzenia dzidzi i czekamy z niecierpliwością na relację z porodu, a moze jeszcze i na jakies fotosy.

Martyna witaj wśród lipcówek. szkoda ,ze dopiero po porodzie sie odezałas,ale chetnie teraz skorzystamy z twoich rad jako juz rozpakowanej i doswiadczonej mamusi.
Beato1973 meble zostają,bo chcemy nasze mieszkanie wynająć, wiec zostaną nam tak naprawdę tyle rzeczy,ze wystarczy wynająć busa do przeprowadzki a nie całą cieżarówę. No i dzieki za komplement, ale siły nie to, co 8 miesięcy temu...wtedy to człowiek był w stanie sporo rzeczy zrobic rzutem na tasmę,a teraz to wszystko zajmuje 2 razy wiecej czasu i przerwy trza robic...

Ja juz po wizycie koleżanki, Stas dostał sliczny rampersik i skarpeteczki z H&M. Pogadałyśmy, obejrzałysmy film Vicki Cristina Barcelona, bo wcześniej nie miałam okazji i pojechała juz, a ja sprawdzam co sie działo za tren czas jak mnie tu nie było.

A jutro musze wstać przed 6, bo o 8 mam KTG i badania krwi.Mąz samochodem nie zawiezie, bo go nie ma,wiec zostaje mi komunikacja miejska i przesiadki...Ale trudno trza to trza.

Uciekam doczytać Was do końca i kłade sie spać.... dobrej nocki Kochane!!!! I dołączam sie do apelu STOPI. A więc mówię "Przeterminowane lipcówki na porodówki!!!Amen"

Ostatnia edycja:
aniszka jak znosisz przeterminowanie:confused::confused::confused:;-);-)
Natalko powiem szczerze,ze coraz gorzej,ale nie mam wyjscia i musze czekac:-(jutro mam wizyte na oddziale dla "przeterminowanych",wiec sie czegos dowiem:-)ale maly uparty,nie spieszy mu sie:-)A tak sie balam,ze urodze predzej.A Ty cos przeczuwasz,cos sie dzieje,czy cisza?Bo widze,ze Twoj wielki dzien juz dzisiaj:-)
Iwonko trzymaj sie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry