reklama

Lipiec 2009

iwon,karola gratuleczki dla was i maluszków:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
martyna witamy cie serdecznie:happy2:
Dobranoc lipcóweczki:happy2:

reklama
:szok: Ale tu pustki!

Ja w takim razie się witam w poniedziałek :-)
Jaka u Was pogoda? U mnie ślicznie słoneczko świeci i jak na razie w ogóle nie jest duszno, no i niech tak zostanie.

GRATULACJE DLA MAMUSIE, KTÓRE JUŻ MAJĄ MALUSZKI PRZY SOBIE!!!!!!!!!!!!!!!!

A reszta chyba wzięła sobie do serca słowa stopi i postanowiła wylądować na porodówkach:tak:

witam się w upalny poniedziałek:-) chwila spokoju od wystawiania cycków na wierzch, więc patrzę tak co u Was, ale nadrobić się chyba nie zmobilizuję,ale
gratuluję wszystkim już rozpakowanym lipcóweczkom, przeterminowane maluchy wzywam na świat, a te których termin jeszcze daleko, trzymajcie się i rozpakowywujcie o czasie;-)
widzę, że przez te kilka dni to niezła fala rozpakowywania była, ale była pełnia, więc się nie dziwię:tak:nawet położne na porodówce u mnie były nastawione na "wysyp" maluszków;-)

Witam,

Nie było mnie przez weekend, a tu proszę, tyle mamuś rozpakowanych. Wszystkim i każdej z osobna GRATULUJĘ!! i po cichu zazdroszczę :tak:

Ja dzisiaj idę do szpitala na ktg i badanie, jak będzie się coś działo, to zostaję, jeśli nie, to wracam do domu. Zaczynam sie bać, więc z jednej strony chciałabym mieć już synka przy sobie a z drugiej, to wolę to odwlec.
Nie dogodzisz :-D

A kuku,dzień dobry...witam w dwupaczku:tak:!!!Myślę,że 39tydzień przyniesie coś ciekawego...wyczekanego...jak na razie...WIELKA CISZA...nawet na pęcherz nie ciśnie...:baffled:...mam nadzieję,że to cisza przed burzą:-D

...i chciałabym się pochwalić...MÓJ MAŁŻ DOSTAŁ PRACĘ NA MIEJSCU...myślałam,że zajmie mu to więcej czasu a tu proszę...potencjalni szefowie sami do niego wydzwaniają...mój dżinjus:tak::-D

cześć dziewczyny
po intensywnym weekendzie wracamy do nudnego oczekiwania
musze dziś ścignąć tatę, żeby wybrał się na budowę, mam nadzieję, że po wczorajszym pijaństwie będzie w stanie, mąż o dziwo zwlókł się do pracy o czasie

serdecznie gratuluję nowym mamusiom

witam nową mamę na forum :-D

a u nas cisza i spokój, troszkę poboli jak na okres, ale zaraz przechodzi, a ja mam nadzieję wielką że jakoś w weekend się rozpakuję, tak bym chciała, ale jakie plany ma synek to nie wiem ;-)
życzę miłego poniedziałku i trzymam kciuki za wszystkie w terminie, żeby 13.07. okazał się świetną datą :-D

witajcie dziewczyny. gratuluję karola synka! swoją drogą dużo chłopów się rodzi. u mnie też ma być syn, w sumie widziałam na usg, ale ludzie dookoła próbują zgadywać i niektórzy są przekonani, że będzie dziewczynka. głowa boli od tych wróżek.

ja czuję się całkiem dobrze. tylko prawa część miednicy utrudnia mi chodzenie. może zgłosić to do gina...?
a może po prostu po porodzie przejdzie...

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry