Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam z rana,ostatni raz w dwupaku:-)
Wsumie to mogłabym jeszczek pospac ale emocje robia swoje i spac nie bardzo moge
pokrece sie troszku po domku i zmykam do szpitala,cykorka troszke mam,
Wszystkim nie rozpakowanym powodzonka:-)

Ja jutro idę a już przeżywam i się boję, nie ma jak to nagle złapie, trzymajcie się.
AsiaJan widzę, że mała już się nie słucha mamusi, oj trzeba jej coś szepnąć do ucha;-)Pomyśl że to jeszcze chwila i te najtrudniejsze miesiące będą za tobą.
bo potem jest jeszcze trudniej czekać.hihi to fajnie :]Witajcie, a ja padam z sił, w nocy mnie jeszcze przeziębienie wzięło, gardło boli, katar, jakby nie miało kiedy, brak słów.
Iza, Beacia to trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i mało bolesneJa jutro idę a już przeżywam i się boję, nie ma jak to nagle złapie, trzymajcie się.
AsiaJan i Kasiurek tak jak Juluszka pisze, kogo jak kogo ale was mamy nie pamiętaćAsiaJan widzę, że mała już się nie słucha mamusi, oj trzeba jej coś szepnąć do ucha;-)Pomyśl że to jeszcze chwila i te najtrudniejsze miesiące będą za tobą.
juluszka też myślałam że już po, to życzę ci żebyś do terminu urodziłabo potem jest jeszcze trudniej czekać.
Addaa oj to miałaś przejścia przez niedopatrzenie lekarzy, dobrze że już w porządku, zdrówka dużo:-)

Waga: 3820 
(a lekarka mowila ze taki chudziutki i sie tyle martwilam !! ) i 54cm 
Dopiero dzisiaj wyszlismy bo maly mial zoltaczke i mialam tez problemy z karmieniem (to pierwsza nasza dzidzia). ale juz jest ok i jestesmy szczesliwi w domciu 

PO NASKROBANIU STRONKI FORMATU A4 WCISNEŁAM PALUCHEM JAKIŚ KLAWISZ I WSZYSTKO MI ZNIKŁO 

CZY MNIE KTOŚ PRZEKLOŁ !!!