Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)kochana, ja tu nie chce ciebie dołowac, ale kazda nawet najmniejsz ainfekcja tam na dole moze powodowac zly stan dziecka, moj gin co chwile mnie badal bo bał sie ze cos mam ! a zeby bylo smieszniej to moj gin zastanwial sie co sie stalo ze mlody az tak wczensie sie urodzil, bo ani zadnej infekcji, ani zadnych kompliklacji wody płodowe czyste i w srodku (on robil mi cesarke) tez wsio ok, widac taka byla wola mojego krasnalka.Witam sie i ja po 12dniowym pobycie po "wakacjach " w szpitalu. Pobyt niestety nie wspominam najlepiej, a raczej bardzo negatywnie. bardzo rozczarowalam sie szpitalem , a zwlaszcza personelem na noworodkach. Opisze to troche pozniej.
Lena ma sie lepiej, choc ja mam caly czs paranoje jak spi dluzej niz 3h i nie wybudza sie na jedzenie, ze znow hipoglikemia daje znac o sobie. z tego calego stresu wygladam jak wychudzony szczur.
Po wypisie ze szpitala dowiedzialm sie od p. dr , ze za zly stan Leny i to ze byla jak warzywo i przestala reagowac na bodzce zewnetrzne (cukier prawie na zero) i pobyt w inkubatorze odpowiedzialny jest grzyb , ktorego wczoraj wykryto w jej krwi. A grzyb wiadomo skad - ode mnie. Nie mialam pojecia, ze grzybica moze byc tak bardzo niebezpieczna dla dziecka:-( A pol ciazy z nia walczylam i nic....
Zreszta lekarze tez nie spodziewali sie czegos takiego!!!
Gratulacje dla wszytskich rozpakowanych mam;-)
Agnieszka...24 ja jestem po cesarce i kupiłam sobie pas pooperacyjnya prócz tego smaruje kremem wyszczuplającym ale tylko brzuch... rane omijam
)
Kasiurek1983 no okej)
Ja ostatnio zdjełam ten pas przy położnej to powiedziała że mam go nosić góra 2h dziennie więc tak robie)
Ale wiesz co ... przytulać niby z mężem też się nie mozna
Dzięki za troske))
Wczoraj byłam u lekarza i powiedział ze wszystko dobrze)