• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

No z czytaniem masakra jest czasem. Po weekendzie nie jest tak zle, ale w tygodniu to szok jakis..

Sliczne jest to twoje malenstwo..

Ostatnia edycja:
reklama
Maylah z Zosia na spacerki nie wychodze bo ma jeszcze wysypke po trzydniówce. Podobno mozna z ta wysypka wychodzic, ale wole nie. W iec po deseczke posszłam jak maz z pracy wrócił:-D Mnie i tak tu ludzie maja za głupka. A juz w tym sklepie z artykułami budowlanymi, to całkiem:tak:ja wciaz kupuje tam cos i za kazdym razem zamierzam to wykorzystac w zupełnie innym celu niz normalnie sie powinno. Papier scierny - pan mnie pyta co potrzeba, mowie papier scierny-a do czego- do zrobienia zabawki sensorycznej:-D Klej - mowie, ze potrzebny mi mocno trzymajacy klej-pan pyta do czego- bede mase solna przyklejac do drewna:-D Deseczka-pytam czy nie ma krótszych- a jaka mi potrzebna- mowie 20cm:-D
Nie mówiac juz o tym, ze czesto własnie z Zosia w chuscie tam chodze:tak:A na chuste nadal :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: tu ludzie reaguja dziwnie. Ale co zrobic,jak sie mieszka na takiej wsi? Eh...

Domi ale Natalcia jest słodziutka! I suwaczek udało Ci sie wstawic- brawo!!!

dmuchawcu nie sciemniaj, tylko sie przyznaj ze chcesz zeby do nas czesciej iwon zagladala :-D szkoda ze jeszcze nie wkleilas ich jeden po drugim :-D

Domi slicznotka malutka a te oczka cudne :tak:

Domi Natalcia słodziutka, a jakie ma zalotne oczka, Sweeetttttyyyyyyy:-D:-D:-D
Ania, ja Ci powiem ,że się nie przejmuj ludzi, tylko bądź taka jaka jesteś, i już !!!:-p

reklama
Jezu...godzinę Was nadrabiałam od wczoraj!!!

Jutro z mężem po zawiezieniu małej do teściów idziemy do restauracji na małe co nieco i do kina na film (nie wiem jaki, bo ja chodzę do kina na popcorn a film oglądam przy okazji przez co mąż ma ubaw:P)

Z małą już lepiej, zjadła mi dziś 210 ml zupki na obiad...co mnie zszokowało!!!!!!!I jeszcze chciała, ale bałam się że ją rozsadzi:-)

Zmykam do prasowania bo potem musze się mężem zająć:zawstydzona/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry