• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Patra Ty nie krzycz :-)
Wszystkiego najlepszego na jutro z okazji rocznicy slubu Kochana no i dla Was dziewczyny super Walentynek :-)

P.S. odezwałam się :tak:

reklama
Alusia dziękuje!!!! I odzywaj się częściej bo będę znowu krzyczała :-p

Daisy narazie ze sobą nie gadamy :rofl2: Ale pewnie niebawem się pogodzimy :confused2: Nie cierpie kłotni...

Patra ja też jakiś kiepski humor mam...:angry: kurde, nic mi się nie chce. Zamiast ciszyć się z weekendu, to ja siedzę i marudzą. Mój M. się uczy, nawet tv mi nie pozwolił a włączyć:sorry: A ja się nudzę i wściekam, że taka sobota do d....
Alusia albo się na nas rzeczywiście obraziła albo spędza weekend z mężem... :confused2:
ooo, a jednak w międzyczasie Alusia się odezwała :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorem;-)
Ewa dzieki za info, spichlerz odpada ze wzgledu na ceny, stek chata chyba tez,
aa co myslisz o gazdowce ?? bo teraz czytalam ze troche sie tam pozmienialo... w sensie, plesn na pieczywie, itp
moja mama byla w chacie polaka i bardzo sie jej tam podoba napewno tam kiedys zajedziemy ale na jutro to coś blizej,dlatego jednak pewnie pojdziemy do sphinxa, noo ewentulanie ta gazdowka, ;-)

a ja wlasnie skonczylam ogladac i kto to mowi po raz 100:-D
M juz zasypia wiec tez ide spac, niewiem czy jutro bede bo zawozimy malego do tesciow i idziemy do kina potem na kolacje itd ;-)buziole
wszystkim zycze romantycznych i w ogole udanych walentynek:-D

Patra- dzięki za podsunięcie pomysłu na nudę.... Pierwszy pomysł odpada ze względu na brak tej części ciała:-p, a drug pomysł- hmmm, chyba w zabiciu nudy mi jednak nie pomoże:laugh2::eek: hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry