daisy26
Fanka BB :)
moja mama zawsze mi mowi :"jak ci sie nudzi to sie rozbierz i pilnuj ubran"![]()
moja mama to samo zawsze mówi....
a maz jak mnie pyta w co mam sie ubrac to mowie ze w ubranie:-):-):-)
dobranoc....
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja mama zawsze mi mowi :"jak ci sie nudzi to sie rozbierz i pilnuj ubran"![]()

), bo to pewnie będzie jedyna 

jaką dostanę 

(to drugie bardziej mi odpowiada
)
)
Myślisz że coś sie w głowie poukłada? A jak się poprzestawia???? 

żart oczywiście

!!!!!!!!!!!!!!!
Oj mam nadzieję, że sie uda bez żadnych komplikacji 
Nam pasuje zawsze StekChata - bo my z mężem moglibyśmy życ tylko o stekach, choc jak przychodzi sezon grillowy to w połowie lata mamy już dość
Mieszkając w domku grilla w lecie robimy prawie codziennie, więc w połowie sierpnia marzy mi się rolada z kluskami, spaghetti :-)
Sprawił mi przykrość. Nie cierpie kłąmstwa a on to zrobił... Cóż.. Bywa... Ale DZIĘKUJĘ!!! Może ten dzień będzie lepszy. Oby! A teraz zmykam piec jabłecznik
Jesli mi wyjdzie (a jest dosyc prosty) to wrzuce na kulinaria

A miłość daje tyle szczęścia.
Ale czekoladki mu wrzuciłam do plecaka, pewnie przed egzaminem mu humor poprawią. A jak nie zaliczy to .....

To było za os. Waryńskiego, jak na strefe chyba ekonomiczną się wjeżdża... Fajnie tam było
A ja Ci powiem, może to śmieszne, ale ja nigdy steków nie jadłam
Bo przez lata byłam wegetarianką, właściwie przez prawie całe życie i nawet nie wiem jak to wygląda
Smutno mi z tego powodu. Taki zwyczajny dzień, tylko wszyscy będą go przeżywać w inny sposób, a ja będę patrzeć i zazdrościć....
:-) Super.