• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Gustlicku W swoim imieniu dziekuję za walentynkę, pozwoliłam sobie ją przyjąc (jeśli mogłam :sorry:), bo to pewnie będzie jedyna :-D:-D:-D:-D:-D jaką dostanę :-D

Mi o pilnowaniu ubrań to mąż zawsze gada :tak:

A my jutro zawozimy Małą do mojej mamy a sami jedziemy na Trójmiasto, kino może albo jakaś Galeria :tak: (to drugie bardziej mi odpowiada:-D)

Alusia Współczuję tych klapsów, ale myślę że dziewczyny darują Ci je (jeśli się poprawisz :-D:-D)

Niuta Wspólczuję guza :no::no: Myślisz że coś sie w głowie poukłada? A jak się poprzestawia???? :-D:-D:-D:-D żart oczywiście

Justysia!!! Jak zakupy? Mleko i pampki zakupione? ;-)

Hop hop hop jest tu kto ??????

Patra Wszystkiego naj naj dla Was, dużo słoneczka życzę na każdy nastepny dzień Waszego życia, no i pociechy z Bobaska (ale tego na pewno Wam nie brakuje;-)) :tak::tak::tak:

!!!!!!!!!!!!!!!

A to dla Was!!!!!

http://angelsms.pl/niespodzianka/23821.html

http://angelsms.pl/misiek/23829.html

Ostatnia edycja:
My z Adamem już nie śpimy!

Ciastka wczoraj upiekłam. Ale dziś po 10 będę musiała wyskoczyć, zakupic jeszcze słodkości dla małżona i zostawić gdzieniegdzie upominki :tak: Oj mam nadzieję, że sie uda bez żadnych komplikacji :-D

Patra wszytskiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! i zeby każdy następny rok spędzony razem był jeszcze bardziej gorący, namiętny i pełny miłości!

Ada myślałam jeszcze o knajpach w Gliwicach, gdzieś w centrum, ale nie wymyśliłam... tak żadko ostatnio gdziekolwiek bywamy, że nic nie przychodzi mi do głowy :no: Nam pasuje zawsze StekChata - bo my z mężem moglibyśmy życ tylko o stekach, choc jak przychodzi sezon grillowy to w połowie lata mamy już dość :-p Mieszkając w domku grilla w lecie robimy prawie codziennie, więc w połowie sierpnia marzy mi się rolada z kluskami, spaghetti :-)

Lece, bo Tomi mnie woła.

Cześc wariatki!!! Dziękuje wszystkim za życzenia. Rocznica na pewno będzie super tym bardziej że nadal nie odzywam się z mężem :rofl2: Sprawił mi przykrość. Nie cierpie kłąmstwa a on to zrobił... Cóż.. Bywa... Ale DZIĘKUJĘ!!! Może ten dzień będzie lepszy. Oby! A teraz zmykam piec jabłecznik :-p Jesli mi wyjdzie (a jest dosyc prosty) to wrzuce na kulinaria :-p
Miłego dnia dziewuszki i buziaki dla maluchów!!! I życzę wszystkim wspaniałych Walentynek :tak:

Witam moje kochane pisarki:-)

Z okazji WALENTYNEK życzę dużo miłości, miłości i miłości, bo nie ma nic piękniejszego. Każdy chce KOCHAĆ I BYĆ KOCHANYM:-D A miłość daje tyle szczęścia.

Wczorajszy wieczór się udał. Wywieźliśmy Małgorzatkę o 15 do moich rodziców (z wyrzutami sumienia). Potem udaliśmy się na romantyczną kolację, patrzyliśmy sobie w oczy, mąż mi powiedział, że dawno nie miał okazji mi się poprzyglądać...hihi. Odstrzeliłam się w krótką mini, a że mam długie nogi....wyglądałam seksownie, sama sobie się podobałam. Potem pojechaliśmy do kina na film..Księga ocalenia do cinema city w silesia center. Miejsca parkingowgo szukaliśmy 15 minut!!!!!!!Zjadłam duży popcorn i wypiłam dużą cole.(w domu czekało mnie odciąganie mleka i nad ranem też.) Było fajnie. Także my walentynki mieliśmy w sobotę a po małą jedziemy w porze obiadowej.
Czułam się dziwnie w domku, bez malej...i ta noc taka przespana. Pierwszy raz zostawiłam dziecko na noc. Ale myślę że to jeszcze powtórzymy, bo fajnie tak pobyc ze sobą. Tymbardziej że musimy małą przyzwyczaić bo 1 kwietnia mała zostaje w żłobku!!!
Beata co do tzrydniówki to moja wysypało ale w formie plam a nie krostek, w jeden dzień była na brzuszku i na pleckach a w drugi dzień przeszła na rączki i nóżki i buźkę a na brzuszku i pleckach zbladła.

witajcie w ten walentynkowy dzionek :-)

Patra wszystkiego naj kochana z okazji Waszej rocznicy. A z M na pewno do wieczora się pogodzicie:-p
Ja z moim rano się pokłóciłam, bo jak zwykle wstaje o 6, (do szkoły) hałasuje bo to spodnie weźmie, a to wróci po sweter, a jeszcze notatki, a może pasek, tak w kółko łazi. A ja chcę spać w ciszy:angry: Ale czekoladki mu wrzuciłam do plecaka, pewnie przed egzaminem mu humor poprawią. A jak nie zaliczy to .....

Willsonka, super że Wam się udał wieczór. Ja się jakoś boję Julkę zostawić z bacią na noc. Moja mama ma z nią mniejszy kontakt niż teściowa :-( Nie opiekuje się nią tylko wpada raz na 2 tyg, smutne to trochę:-(

ooo M wrocił. Nie krzyczy że zaliczył więc pewnie :crazy:

UDANEGO DNIA WALENTEGO !!!

Hello Ciotki!
Ada- rozebrałam się, ale ubrania nie zdążyłam popilnować, bo mąż mnie dorwał:-p
Moja mama też zawsze mi to powtarzała:-D
Patra- to współczuje smutnego początku dnia, ale na pewno później będzie super!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewcia- ja byłam kiedyś w jakiejś chacie w Gliwicach, ale nie pamiętam jak się nazywała...:eek: To było za os. Waryńskiego, jak na strefe chyba ekonomiczną się wjeżdża... Fajnie tam było:tak:A ja Ci powiem, może to śmieszne, ale ja nigdy steków nie jadłam:szok:Bo przez lata byłam wegetarianką, właściwie przez prawie całe życie i nawet nie wiem jak to wygląda:confused2:
Aha, Ewcia powodzenia z dzisiejszym planem...
Gustlicku- zdrówka dla Adulki!

A mi się coś zdaje, że to nie będzie nadzwyczajny dzień:-( Wieczorem się pokłóciłam z M. Już jest niby ok, ale jakoś tak dziwnie.... No i planów żadnych nie mamy. Nic sobie nie kupiliśmy, a do knajpy nie mamy jak iść:sorry: Smutno mi z tego powodu. Taki zwyczajny dzień, tylko wszyscy będą go przeżywać w inny sposób, a ja będę patrzeć i zazdrościć....

Willsonka- ale Ci zazdroszczę takiego wieczoru:szok::tak::-) Super.

reklama
No kochane ten dzień jednak jako taki bedzie,, pogodziłam się juz z M... :-pciasto upieczone, teraz zmykam się wykąpać!! Dziekuje jeszcze raz za zyczenia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry