Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
znacie może jakiś fajny film?

Miał problem ze zrozumieniem jednej wskazówki... ale troszke mu podpowiedziałam i znalazł
Był ze mnie dumny, że takiepiękne wiersze napisałam sama
;-)zrezygnowałam z jakiegoś cenniejszego upominku, bo spodziewałam się, że pomimo moich starań (zaznaczyłam w kalendarzu dużym czerwonym sercem, zanotowałam mu w kalendarzu w komórce) nic nie wymyśli...
i przełożyliśmy na przyszły tydzień albo za dwa 
wilsonka - widze ze byliscie w silesia -my tez chcialiesmy isc ale stwierdzilismy ze bedzie duuuzo ludu i przelozymy sobie walentynki na inny dzien ;] zbey bylo bez duzego tłumu ludzi - ja sie boje duzych tlumow zeby sie od kogos czyms nie zarazic i nie przeniesc zarazkow na mlodego ;] ale dzis sobie zrobimy wypad z młodym na spacerek hihi czyli jak co dzien ;]
malo dzisiaj spał, bo zasnął przed 11 a zbudził się przed 13.
a później nie pamiętam czy była to jakas okazja czy nie... ale też było pelno ludzi... na szczęście otworzyli nam w Gliwicach Forum, Arenę, blisko mam do Zabrza do M1, Platana. Jak nie było w Gliwicah żadnego tego typu centrum handlowego to jeszcze do Bytomia do Plejady jeździłam czasem... Teraz mamy Forum a na przeciwko ma byc jeszcze Focus (wiekszy od Forum
). a rozdzielone jedynie torami kolejowymi. Osobiscie nie mam pojęcia jakie sklepy tam sie znajdą, bo wydaje mi się, że w Forum juz są wszystkie!!Wilsonka..czy temp u Małgorzatki tak po prostu sobie poszła po 3 dniach????![]()