• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
a ja wymyśliłam coś na dzisiejszy wieczór. moze to nic nadzwyczajnego.... ale zawsze cuś. a mianowicie wypożyczymy sobie jakiś fajny filmik, kupimy popcorn i piwko... i tak sobie posiedzimy:tak:
znacie może jakiś fajny film?

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ DLA MAKSIA I FILIPKA:-):-):-):-)

olcia jak lubisz mądre i wzruszające filmy to ja polecam "smaki miłości". Dla mnie cudny!

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim. Solenizantom z okazji mini urodzin życzę wszystkiego najlepszego. I oczywiście serdeczne życzenia dla Patry z okazji rocznicy slubu- życzę wyjątkowego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo :-)

Meżulek się nabiegał... to prawda :tak: Miał problem ze zrozumieniem jednej wskazówki... ale troszke mu podpowiedziałam i znalazł :-D Był ze mnie dumny, że takiepiękne wiersze napisałam sama :tak:;-)zrezygnowałam z jakiegoś cenniejszego upominku, bo spodziewałam się, że pomimo moich starań (zaznaczyłam w kalendarzu dużym czerwonym sercem, zanotowałam mu w kalendarzu w komórce) nic nie wymyśli...
Dopero jak sie już nabiegał, spytał czy może moja mama by wieczorem przyszła, a my wybralibyśmy sie do jakiejś knajpki... no ale stwierdziliśmy, że dzisiaj bez rezerwacji to chyba nic nie znajdziemy :no: i przełożyliśmy na przyszły tydzień albo za dwa :tak:

Piszcie czym Wasi mężowie się dziś popisali!!

Ewcia...super że wyszło...ja pozostawię swoje walentynki bez komantarza....szkoda,że nie podałam Wam tego swojego adresu (kiedyś taka rozmowa była):-(

wilsonka - widze ze byliscie w silesia -my tez chcialiesmy isc ale stwierdzilismy ze bedzie duuuzo ludu i przelozymy sobie walentynki na inny dzien ;] zbey bylo bez duzego tłumu ludzi - ja sie boje duzych tlumow zeby sie od kogos czyms nie zarazic i nie przeniesc zarazkow na mlodego ;] ale dzis sobie zrobimy wypad z młodym na spacerek hihi czyli jak co dzien ;]

KASIUREK-ja nie wiem czy Ci ludzie nie mają c robić....ja nie lubie silesi własnie ze wzg na tłok!!!

Wojtuś czyta dzieciakom... w sumie to tylko Tomkowi, bo Adam padł jak kawka :-D malo dzisiaj spał, bo zasnął przed 11 a zbudził się przed 13.

Ja w Silesi byłam 2 razy chyba... raz chyba 2 tygodnie po otwarciu i były tłumy :szok: a później nie pamiętam czy była to jakas okazja czy nie... ale też było pelno ludzi... na szczęście otworzyli nam w Gliwicach Forum, Arenę, blisko mam do Zabrza do M1, Platana. Jak nie było w Gliwicah żadnego tego typu centrum handlowego to jeszcze do Bytomia do Plejady jeździłam czasem... Teraz mamy Forum a na przeciwko ma byc jeszcze Focus (wiekszy od Forum :szok:). a rozdzielone jedynie torami kolejowymi. Osobiscie nie mam pojęcia jakie sklepy tam sie znajdą, bo wydaje mi się, że w Forum juz są wszystkie!!

No nic... teraz obejrze sobie Klub Szalonych Dziewic na http://vod.onet.pl, bo mój mężulek musi jeszcze cos napisać na jutro. A potem kolacyjka do łózia!

Milego wieczoru kochane!

reklama
Wilsonka..czy temp u Małgorzatki tak po prostu sobie poszła po 3 dniach????:eek:

Gustlicku...ciężko powiedzieć. Sprawa wyglądała tak, że mała mi gorączkowała i miała 39,4 39 temp. Dawałam jej paracetamol w syropie-to zbijał jej tylko o pół stopnia po czym po godzinie znów było 39. Nie pomogły też czopki. I akurat w trzeci dzień lekara dała jej czopki z pylarginy i po nich tak jakby ta temperaturra spadła i więcej nie wróciła a po nocy mała była wysypana. Także są dwie wersje. Jedna że pomogła pylargina a druga że gorączka sama spadła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry