• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
...po pierwsze...mój małżonek podpadł mi okrutnie wczoraj...poszedł na melanż...a dziś odsypiał...:angry:...miał okazję do godziny 15tej się zregenerowac i jakoś udobruchac małżonkę..ale tego nie zrobił...od ośmiu lat nic od niego nie dostałam...:confused2:...a jak coś juz było to jak się upomniałam.. jest mi przykro...:zawstydzona/y:niby powinnam sie przyzwyczaić...ale łudzę się,że może w końcu zajarzy że czekam na coś żeby było miło... (nie chodzi mi o rzecz,prezent itp)...nawet w tak wymuszony dzień jak walentynki ;/
...a po drugie, teraz jest w pracy...jest kierowcą tira i o 15tej pojechał w trasę...:nerd:....

Ostatnia edycja:
kurczaczki jak tu cichoooo:szok: naprawde wszystkie swietuja albo smacznie spia:tak:
my z mezem podobnie jak Asia nie obchodzimy tego swieta, uwazamy ze kochac sie i okazywac uczucia to mozna caly rok a ten dzien nie jest dla nas specjalnym dniem. Kupilismy sobie winko ale cos kiepsko widze ta nocke, bo od kilku dni mala prawie wogole nie spi w nocy, placze ciagle, raczej krzyczy, masakra. Wczoraj wyla tak ze szok! nie moze nic jesc z butli bo tak strasznie bola ja dziselka. Oby zabek lub zabki wyszly szybko bo ona sie strasznie meczy i my tez:-( szkoda mi jej i spi z nami bo co godz sie budzi z placzem, po paracetamolu nie widze zeby jej bylo lepiej:wściekła/y:
jeszcze ta wysypka i problemy z brzusiem, wczoraj bylismy z nia na pogotowiu.
milego wieczorku
gustlicek nie smuc sie! z facetami tak juz jest, tepi ze szok:szok:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry