reklama

Lipiec 2009

reklama
próbowałam wszystkiego...:tak:ten typ tak juz ma...dzis mu powiedziałam,żeby się zdecydował czy obchodzimy czy nie...bo jeśli nie to ja na nic nie będę liczyła i wszystko będzie jak ma być...;-)...ALE ŁOŚ TO ŁOŚ I ŁOSIEM POZOSTANIE:-D
tralala...to też już było...na mikołaja wszyscy mieli pełne buty...tylko mamusia pusty...Bartek stwierdził,że mamusia była niegrzeczna ;)

Ostatnia edycja:
To ja mam dla Ciebie propozycję-sama sobie zrób prezent na walentynki, kup sobie ekstra bieliznę albo kieckę. Od razu Ci sie humor poprawi, a męża może to zastanowi...

Heloo Mamuski

A ja Wam powiem,że Walentynki to strasznie smutny dzien dla samotnych, sama mam kilka bliskich koleżanek ,które mimo 30 sa ciągle same, i ja nigdy im nie opowiadam , co dostałam, albo gdzie to nie bylismy, zeby nie sprawic im przykrosci:no:. ogólnie uwazam ze codziennie zakochani powinni sie szanowac i adorowac, a prezenty dawac sobie bez okazji, bo wtedy chyba one najbardziej ciesza, prawda,?:sorry:

U nas było bez rewelacji, bo mąż był w pracy, ale mimo,że mówilismy sobie,że nic sobie nie dajemy, to i tak kupił mi kwiatka w doniczce, co prawda wszystkie kwiaty w doniczcie mi więdną,:frown: więc nie wiem jak długo wytrwa ten kwiat, ale sie ciesze :-)

Gusti, czasem sa tacy mężczyźni , którzy nie uznaja takich swiat, np mój tato nie uznawal dnia kobiet, mamie troche bylo przykro z tego powodu, ale ja kochal i okazywal jej to w inny sposób. A z męzem moze warto pogadac, powiedziec spokojnie,ze jest Ci po prostu przykro, ze od dawna nic od niego nie dostałas, albooooo,. uknuc intryge, :-p:-p:-psama sobie wyslij walentynke, albo cos, my tak z kolezanka kiedys zrobilysmy,a potem ja pisalam do niej smsy podajac sie za tajemniczego wielbiciala,:-D:-D mielismy ubaw, a chłopak sie poprawił i sa razem do teraz:happy:

Beatko, mam nadzieje,ze z Marisska bedzie dzis lepiej, a co sie stłao ze na pogotowiu wyladowaliscie? Zdówka dla Was

Jest ktos ze strazy nocnej? Bo ja zaniedługo ide kimać
:sorry:;-):sad:

reklama
uwirzcie, dwójeczka w zupełności mi wystarczy:tak:....królewicz i królewna:tak:

btw...łer Maylah????????????:szok:wieczór a jej nie widac...w ogole nikogo nie widać;-)
edycja....
o jesteś :-D

aaa dziewczynki czy to możliwe,że za mocno na Małą zadziałaly leki przeciwgoraczkowe???Ma 36st., jest zimna choć leży ze mną w łózeczku pod kołderką...:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry