reklama

Lipiec 2009

bo wiesz...Mała od piatku mi ciagle gorączkuje...żadnych innych objawów...kupki ładne...dziąsła bez zmian...więc może to tzrdniówka...jeśli tak to jutro powinno ją wysypac...jak Małgorzatkę i Marisskę (???):sorry:

reklama
No to życzę tej wsypki, co byś miała pewność.:-):-)
U nas dziasła nabrzmiałe jak cholera, a zęba jak nie było tak nie ma, za to marudniactwo opanowane do potegi.:cool:
Miłej nocy Asiu :-)

Moje dziecie sie wlasnie rozgadalo,
buaaa, ehhh, daaaa, deee

Ostatnia edycja:
Bartek za to ma faze buntu....jak cos nie po jego mysli to odwraca się na pięcie i tupie okropnie....ja się śmieje że chodzi jak kaczor <człap człap>...po panelach to sie niesie:-)

Musi wyglądać komicznie:-D:-D:-D
Boshe , jak on się rozgadał, sam sie rozbudza przez to paplanie,. a ja głupia sie cieszyłam ze o 22 juz spal:no:
Vercik, a Ty gdzie?:eek:

No ja tez nie hehe, wlasnie jak to sie odbywa

maylah i wykrakalas, bo ledwo przeczytalam ze Filipek sie obudzi, a ja u siebie z gory uslyszalam dochodzacy placz mojego skarba...
Dalam pic mam nadzieje, ze teraz zasnie..

komiczne to było na początku bo do tego dochodzą słowa "mam was dość,jesteście najgorsi " itp...:angry:
Maylah a Fifi sam zasypia...???
vercik Twój też????

ależ mnie cos suszy...

o szok...Jerzy Turek zmarł :(

Ostatnia edycja:
reklama
No moj tez o 20 mojego czasu odjezdzam, o 19 kapiel, pozniej butla z kleikiem i na koniec troche kaszki. O 19.50 jest tarcie oczu i 20-lub kilka minut po zaczyna marudzic, ziewac i jeszcze bardzie trze oczy no to sru do lozka.

Gustlicek No sam zasypia od jakichs 3 miesiecy...a odkrylam przypadkiem, ze potrafi..:zawstydzona/y::-p

No chyba telepatia bo innego wytlumaczenie nie wiedze, nie moge sie doczekac jak juz nie bedzie sie budzil w nocy, chociaz i tak juz mi odeszlo nocne karmienie..:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry