reklama

Lipiec 2009

A no jestem ciekawa bo ja raczej malo zorganizowana jestm, ale jak juz wpadne w rutyne to jakos idzie hehe..

A tak poza tym, to moj tez chce miec 5 wiec napewo bede miec doswiadczenie..hehe

reklama
Gusti, pewnie masz racje, ale wiesz dla nas to takie niewyobrazalne, bo nam czasem z jednym czasem ciezko dac sobie rade
A ja wlasnie puscilam kołysanki, tak ciuchutko, dalam herbatke, ale nie chciał, i Filip sie uspokoił, ale jeszcze nie spi.

Oj to nie zazdroszcze Wam tej piątki, choc z jednej strony fajnie miec taka liczna rodzinkę:-)

No to Łosie powariowali:-Deh,nic nowego;-):confused2:

zmykam spac Dziewuszki...Gustebalda opróżni cyca i będzie spała do rana...(ehe,naiwna Madzia);-)

DOBRANOC,PCHŁY NA NOC...KARALUCHY POD PODUCHY:-D

Ja sie smieje, ze jak chce 5 to ja urodze jeszcze jedno a on pozostala 3 :-p niech sie przekona jak to jest..bo ich wklad to tylkona poczatku a pozniejsze 9 miesiecy i porod to tylko my..

Dobranoc Gusti

Dobranoc Madzinko, ehh te Madzie wszyskie sa naiwne :sorry:

Ja tez bym z chęcią popatrzyła jak mój M znosi ciąże, bo ja jego gardło boli, to on bierze L4 i leży w łóżku:rofl2::laugh2::rofl2:

No ja tez jestem siekawa, jak by tu mu nagle reka wyszla a pieto w zebra hehe...nie moc spac tak jaks ie lub i bolacy kregoslup hhehehe

A co do l4 to moj musi byc bardzo chory i do tego ja musze go przekonywac, bo inaczej bedzie jeszcze gorzej. I jak juz pojdzie na zwolnienie to sie martwi, ze go zwolnia, a przeciez czlowiek nie robot tez ma prawo chorowac..zwlaszcze, ze calymi dniami na dworzu robi..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry