• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

wilsonka - widze ze byliscie w silesia -my tez chcialiesmy isc ale stwierdzilismy ze bedzie duuuzo ludu i przelozymy sobie walentynki na inny dzien ;] zbey bylo bez duzego tłumu ludzi - ja sie boje duzych tlumow zeby sie od kogos czyms nie zarazic i nie przeniesc zarazkow na mlodego ;] ale dzis sobie zrobimy wypad z młodym na spacerek hihi czyli jak co dzien ;]

reklama
Czesc lasnecje

U nas noc ok. Spalismy do 9.30 a teraz znowu maly drzema z tata hehe.
Patra wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu i super, ze sie pogodzilas z mezem..:-)

No i wszystkiego najlepszego wszystkim w dniu sw. walentego. Duzo milosci!!!!

Witam w DZIEŃ ŚWIĘTEGO WALENTEGO
Mój mąż od wczoraj chory i całe popołudnie zrzędził a w nocy wzięło go na amory a ja się odwróciłam się na drugi bok i poszłam spać
Dziś zrobiłam napoleonki z krakersów i rosołek a on zajmuje się dziewczynkami

jeżeli słyszeliście coś o gwałcicielu w lubuskim to ja mieszkam w tym rejonie co on grasuje i mąż nawet mi nie pozwala samej wracać z pracy i codziennie pod sklepem stoi taxi po mnie

ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI I UŚMIECHU W DNIU DZISIEJSZYM
PATRA
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY OBY KAŻDY KOLEJNY DZIEŃ BYŁ TAKI CUDOWNY JAK ROK TEMU

Slonce1 ja slyszalam, normalnie zgroza..pamietam jak u mnie na osiedlu jak chodzilam do liceum grasowal taki co gwalcil w windach...n 8 pietro po schodach chodzilam, a pozniej zafundowalam sobie gaz pieprzowy...na szczescie po 3 tyg. go zlapali..

Mój małżonek właśnie pojechał szukać w kopnym śniegu między drzewami przy świętej figurze kolejnych wskazówek :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Bolą go te nerki, ale co tam :-p niech se pobiega w kopnym śniegu :tak:

A potem na strych... potem znów na ogród... bieganina na całego :-p a na końcu ja się gdzieś schowam :rofl2:

Miłego dzionka laseczki, choc widzę, że frekwencja walentynkowo-weekendowa niska :-) to pozytywnie :tak:

Witam mamuśki!
Patra wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu, o ile pamiętam to "Papierowa"
Dużo miłości i zrozumienia, no i sama wiesz czego...!
:-)

Pozostałym mamusia życzę udanych walentynek , mój M nawet mi najlepszego nie życzył , bo stwierdził ,że to zorganizowany dzień okazywania uczuć , a on mnie i bez tego kocha, no chyba ,że coś kombinuje , zdam relacje później!

Maks już ma katar wiec znowu pewnie odwiedzimy ośrodek zdrowia, nas już tam tak znają ,że jak nas widzą to nawet o numer kartoteki się nie pytają!

Dobra zmykam dziewczyny, bo zaraz idziemy na obiadek do brata:-) i znowu mnie minęło gotowanie!

:-) Witajcie!!!!

HAPPY WALENTYNKA!!!!!!!:-D

Wszystkim dziś życzę duuużo miłości.
A u nas dziś słonko świeci i czekam aż się obudzi moja dziewczynka i na spacerek sobie śmigniemy na troszkę.:-)

Witajcie Mamusie w ten Walentynkowy Dzionek:-D:-D:-D
U nas dobrze, ale jak pisałam,moj męzuś dziś niestety musi pracować, więc będziemy sie widziec koło 18 dopiero.:-( A na dodatek zapomniał dwóch telefonów,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz sie denerwuje, bo on na te targi samochodem do Poznania, codziennie dojeżdża, a ja wiecie jestem lekka panikara .:cool: A co do Walentynek to ,Mielismy isc na Ciacho do kina, ale przez ten mój kaszel, to by mnie wyprosili z seansu chyba, :laugh2::sorry::rofl2:wiec pozostaje nam romantyczny wieczór w domu z lampką wina :happy:
A i Filipek skonczył dzis SIEDEM miesiecy :-D:tak::-D:tak:i z tej okazji zrobił normalnie coś przerazliwego, tzn ja go zawsze koło 8 rano , biore do siebie do łózka, jak mu daje mleczka, i potem sobie razem drzemamy jeszcze godzinkę czy dwie, no i dziś słyszę takie jego pjękiwanie, a byłam do niego obrócona plecami, i odwracam się, aaaaaaaa on leżał w szufladzie od komody :szok::szok::szok:, która stoi za łóżkiem, tzn za moją głowa, zawsze mamy środkowa szuflade otwarta , bo pod nia stoi lampka, zeby za mocno nie swieciła w nocy , i go nie obudziła, no więc głowa Filipa była na łóżku, a cała reszta w szufladzie, :eek:normalnie sie przeraziłam i poprostu nie wiem jak i kiedy on sie tak obrócił i az strach pomyslec, co by było gdyby ta szuflada była zamknieta:hmm::hmm:
A i sto lat dla Maksia, bo on dzis 8 miechów konczy. DUZO UŚMIECHU NA TWARZY I ZDÓRÓWKA:-)
No i Gratki dla Pati z okazji Rocznicy

A swoja drogą ciekawa jestem jak tam mężuś Ewuni, czy sie juz nabiegał, czy jeszcze gania po strychach
Ciekawe co tam dmuchawiec wyrzeżbił z tej deseczki??? Pochawal sie kochana?
Słonce slyszałam o tym gwałcicielu, szok po prostu, mogliby juz go złapać, no i faktycznie lepiej taksówką wracać do domku niz piechotą, ja za chiny pieszo bym nie szła

No nic lece na obiadek:happy:

reklama
Witam was po tygodniowej nieobecności

lecę trochę was nadrobić bo pewnie całego tygodnia to nie dam rady, chociaż może się pokuszę i spróbuję, (70 stron :szok: pewnie trochę mi to czasu zajmie)

teraz tylko życzę wszystkiego naj z okazji walentynek

tym co dziś rocznicują dużo miłości
a małym i dużym solenizantom wszystkiego naj naj najpleszego
odezwę się potem

pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry