tralalala1
Fanka BB :)
maylah na zajady pomaga maść cynkowa (sudocrem) bo trzeba to paskudztwo wysuszyć, lepiej tego nie natłuszczać, bo może wdać się infekcja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak, jakaś forumowiczka sie obija i nie odzywa się zbyt długo, to musi się później liczyc z tym, że tutaj czeka wcale nie małe stadko uzależnionych od BB szalonych mamusiek gotowych na wszytsko 
Cześc!!
) Popołudniu przyszli teście i moi rodzice, posiedzieli do wieczora, mały wyjątkowo kąpany był o 20. Ale i tak obudził się o 4 na mleko. Za to pospał do 6:30 a nie 6
Zawsze to pół godziny do przodu. Małżon poszedł teraz z małym na spacer a ja... objadam się tortem któy moi rodzice przyniesli
Znowu kg przybędą.... Jak mały poszedł spać to wskoczylismy z mężem do wanny.. (fajna taka kąpiel co nie Beatko? Szkoda tylko że mamy małą wanne
) obejrzelismy Eurowizje i poszlismy spać
Szczerze wam powiem że nie podoba mi się ta piosenka ktora wybrano... Zycyzłąm wygranej Węgrowskiej... Ale to moze dlatego że jest z mojej mieściny
Ale jej głos tez mi sie podoba ;-)Mysle ze najlepiej bedzie jak pojdziesz do lekarza i sie go zapytasz. Ja bylam w Pl to sie pytalam pediatry i powiedzial, ze szczepia dzieci tylko te ktore sa w grupie podwyzszonego ryzyka (2-6 miesiac sa to 3 dawki a tak jesli rodzice chca to powyzej 1 roku zycia w jednej dawce)Wariatki wariastki wariatki wariatki wariatki normalnie szalone wariatkiCześc!!
Maylah zgłąszam się do odpowiedzi, nie rozumie tylko dlaczego wymieniłaś mnie w liczbie mnogiej, przecież aż taka gruba nie jestem żeby za dwie osoby mnie brać
Walentynki i rocznica minęły.. Szczerze powiem że inaczej ten dzień sobie wyobraziłam. Najpierw rano miałąm focha na męża, później zrobiłąm mu łaskę i wybaczyłam ( ŁASKĘ NIE LASKĘ!!! Zboczone) Popołudniu przyszli teście i moi rodzice, posiedzieli do wieczora, mały wyjątkowo kąpany był o 20. Ale i tak obudził się o 4 na mleko. Za to pospał do 6:30 a nie 6
Zawsze to pół godziny do przodu. Małżon poszedł teraz z małym na spacer a ja... objadam się tortem któy moi rodzice przyniesli
Znowu kg przybędą.... Jak mały poszedł spać to wskoczylismy z mężem do wanny.. (fajna taka kąpiel co nie Beatko? Szkoda tylko że mamy małą wanne
) obejrzelismy Eurowizje i poszlismy spać
Szczerze wam powiem że nie podoba mi się ta piosenka ktora wybrano... Zycyzłąm wygranej Węgrowskiej... Ale to moze dlatego że jest z mojej mieściny
Ale jej głos tez mi sie podoba ;-)
W ogole martwi mnie jedna sprawa.. Kiedys wam mówiłam że chrzesnica meza ma gronkowca.. dzisiaj okaze sie tez czy ma pneumokoki... Mała jest o rok starsza od Kacpra (tez z lipca) czesto choruje, wymiotuje, ma biegunki... Ma duzą stycznosc z Kacprem. I jak okaze sie ze ma pneumokoki to chyba sie pochlastam.. Bo wtedy (tak mi powiedziano) bede musiala malego zaszczepic. A to koszta na ktore mnie nie stac :-( Orientuje sie ktoras z was w tym temacie? Dziecko moze sie zarazic pneumokokami ? Czy bede musiala jakos Kacpra odizolowac? Nie wiem co robic co myslec, dzisiaj sie okaze czy mała ma te pneumokoki czy nie> jak tak to lece z Kacprem do pediatry zeby malemu badania zrobic i pediatre w tym temacie przemagluje :-(